FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

catalonia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la catalonia » 24 avg 2010, 14:25

nidjo_barca je napisao/la:Ma mrsko mu da igra :D :P

Ovo u vezi Ibre,cak sam nacuo nesto da oni nude Boriella HAHAHAHA,cuj Boriello,pa ja mislim da on ne moze igrati ni u Barci Atletic.
ma kakav boriello gluho bilo :mrgreen: :mrgreen:
.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 avg 2010, 14:31

Ma sama pomisao "Boriello u Barci" mi je smijesna :D

A evo i pismo koje je Ronaldinho napisao Barci,uposlenicima i navijacima :

Kao što svi znate, nemam naviku da govorim mnogo i ne volim rastanke, ali želim iskoristiti ovaj trenutak da se zahvalim svima za sve što smo proživjeli zajedno tokom tih pet sezona u kojima sam branio boje FC Barcelone.Zasigurno su to bile najbolje godine mog profesionalnog i privatnog života. Smatram da smo uživali mnogo tokom vremena kojeg smo proveli zajedno.

Ne volim rastanke, više volim misliti da će ovo biti ponovni susret prijatelja i, žašto ne, ponovni susret starih poznanika.
Povratak na Camp Nou je nešto veoma posebno za mene. Camp Nou će biti uvijek jedan od mojih omiljenih stadiona, gdje sam mnogo uživao, zajedno sa svim Culesima.
Iskreni zagrljaj svim barcelonistama i posebno Sandru Rosellu.

Ronaldinho "

8-) Kraaaaalj

Takodje,bice postavljen i video koji ce prikazati najbolje trenutke njegove karijere,bice ispracen ovacijama i aplauzom od strane navijaca.Jedva cekam sve to da vidim.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 14:55

S.Khedira: "Vec sad smo spremni da pobijedimo Barcu" :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 avg 2010, 14:57

Joj Blancos,nemoj zatrpavati temu tim glupostima sad :mrgreen:

Ima ovdje vaznijih stvari sad,kao npr : povratak Ronaldinha na Camp Nou 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 avg 2010, 15:01

nidjo
kad je ta tekma,i pretpostavljam moce se pogledati na netu.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 avg 2010, 15:04

T-MAC je napisao/la:nidjo
kad je ta tekma,i pretpostavljam moce se pogledati na netu.. ;)
Sutra je tekma u 19.45.

Moci ce se pogledati na netu,bice linkova.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 15:04

nidjo_barca je napisao/la:Joj Blancos,nemoj zatrpavati temu tim glupostima sad :mrgreen:

:mrgreen: slika burence je sad :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 avg 2010, 15:09

Kakav god da je,zna se sta je uradio za Barcu i sve ovo zasluzuje sto ga ceka.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 24 avg 2010, 16:28

Los*Blancos je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Joj Blancos,nemoj zatrpavati temu tim glupostima sad :mrgreen:

:mrgreen: slika burence je sad :mrgreen:
Slika ti je prestara......dobro si treba provjeriti koja je godina jer ova nije a ti mislis da je :mrgreen: :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2010, 16:40

Ronaldinja i treba do cekati kao kralja, ono sto je uradio za Barcelonu je velicanstveno. Sjecam se, kad pocinje utakmica, otvorim sebi pivo i cekam kakvu ce l udoriju napraviti. Po meni je on najveci talenat u istoriji fudbala. Niko nije ljepsio fudbal igrao od njega, ono sto je radio bila je umjetnost i cista genijalnost, a sve je to davalo i rezultate. Jeste da je kratko trajao, al u one dvije-tri sezone sto je pokazao, tesko da neko moze ponoviti. Imamo sad Messija koji je isto genije, i koji ce sigurno dugo trajati, al ni on ni iko drugi nemaju u sebi onoliko genijalnosti kao Ronaldinjo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 avg 2010, 17:12

Romariooo je napisao/la:Ronaldinja i treba do cekati kao kralja, ono sto je uradio za Barcelonu je velicanstveno. Sjecam se, kad pocinje utakmica, otvorim sebi pivo i cekam kakvu ce l udoriju napraviti. Po meni je on najveci talenat u istoriji fudbala. Niko nije ljepsio fudbal igrao od njega, ono sto je radio bila je umjetnost i cista genijalnost, a sve je to davalo i rezultate. Jeste da je kratko trajao, al u one dvije-tri sezone sto je pokazao, tesko da neko moze ponoviti. Imamo sad Messija koji je isto genije, i koji ce sigurno dugo trajati, al ni on ni iko drugi nemaju u sebi onoliko genijalnosti kao Ronaldinjo.
Jesil' ti ikada gledao Ronalda i Zidanea?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 24 avg 2010, 17:14

Portillo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Ronaldinja i treba do cekati kao kralja, ono sto je uradio za Barcelonu je velicanstveno. Sjecam se, kad pocinje utakmica, otvorim sebi pivo i cekam kakvu ce l udoriju napraviti. Po meni je on najveci talenat u istoriji fudbala. Niko nije ljepsio fudbal igrao od njega, ono sto je radio bila je umjetnost i cista genijalnost, a sve je to davalo i rezultate. Jeste da je kratko trajao, al u one dvije-tri sezone sto je pokazao, tesko da neko moze ponoviti. Imamo sad Messija koji je isto genije, i koji ce sigurno dugo trajati, al ni on ni iko drugi nemaju u sebi onoliko genijalnosti kao Ronaldinjo.
zidane i ronaldo su bili veliki majstori i fudbalski umjetnici,al moras priznati da je ronaldinho po tom pitanju najveci od svih ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 avg 2010, 17:18

Cast Zidaneu i Ronaldu al ovaj je najveci. Ubjedljivo najveci.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 avg 2010, 17:42

Portillo je napisao/la:
Ne mogu se porediti ni Zidane ni Ronaldo (ni jedan i drugi) sa onim šta je radio Ronaldinho...ma ni izbliza,vjeruj mi.
Ono šta je radio Ronaldinho sa loptom to nikad niko na svijetu nije radio niti mogao...perfektna tehnika, nenormalne asistencije ili golovi ,plus sve one stvari čarolije koje je Ronaldinho radio na terenu, Zidane ili Ronaldo to ni u snu nebi mogli napraviti.
Zato ga treba docekati kao Kralja i Velikana koji je ostavio svoj pecat i duboki trag za onih 5 godina provedenih u Barci.
Navijaci Barce to nece nikad zaboraviti i sigurno ce ga docekati sa ovacijama, onako kako to dolikuje ovom velikanu fudbala.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 avg 2010, 17:59

Rivaldo je najveci :P uglavnom predvidjam katastrofu Milana vjerovatno ce proci kao i Bayern prije par godina na Gamperu :D 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 24 avg 2010, 18:25

A_d_0 je napisao/la:Cast Zidaneu i Ronaldu al ovaj je najveci. Ubjedljivo najveci.
:mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 avg 2010, 21:00

Guardiola je jako ambiciozan i iako je osvojio skoro svaki moguci trofej s Barcom u ove 2 godine,kaze kako moze jos dosta izvuci iz ove ekipe.Rekao je da moraju igrati s "ponizenjem" da bi dosli do jos trofeja.Takodjer,utakmice koje bi navodno trebale biti lagane,zeli da vidi vise trke i zalaganja od protivnika.

Pohvalio je igrace nakon pobjede nad Sevillom i povratka nakon poraza,ali je i naglasio da ima jos prostora za napredak.

To je Guardiola,uvijek trazi vise,bolje,jace...Mislim da na ovaj nacin igraci i nece biti zasiceni pobjedama,vec im ovo moze biti samo podsticaj da jos vise treniraju i jos bolje igre pruzaju.Uostalom,to se vec odavno vidi i odrazava na njima samim. 8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 avg 2010, 21:11

Brnjovac kao prvo nista se nemoj smijat vec idi pisi na onaj tvoj blog gdje i ti sam znas kakvi su komentari,a kao drugo ja mislim da bi Realovci prvi trebali reci ko je najbolji: Inace Ronaldinha su aplauzom ispratili na Bernabeu. A dobro mozda se ti nesjecas te utakmice.

A sto se tice ove utakmice sutra svjestan sam da cete nas rasut ko rizu po tepsiji.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 avg 2010, 21:37

A_d_0 je napisao/la:Brnjovac kao prvo nista se nemoj smijat vec idi pisi na onaj tvoj blog gdje i ti sam znas kakvi su komentari,a kao drugo ja mislim da bi Realovci prvi trebali reci ko je najbolji: Inace Ronaldinha su aplauzom ispratili na Bernabeu. A dobro mozda se ti nesjecas te utakmice.

A sto se tice ove utakmice sutra svjestan sam da cete nas rasut ko rizu po tepsiji.
Ronaldinho je definitivno jedan od najtalentovanijih igraca svih vremena ako ne i najtalentovaniji. Medjutim nekada talenat nije dovoljan da bi se uslu medju najbolje igrace svih vremena. 2 godine top forme se ne mogu porediti sa Zidaneovom cijelom karijerom ili Ronaldovom. Za te 2 godine on jeste cinio cuda, zbog toga je i meni postao drag igrac jer sam jednostavno uzivao da ga gledam ali Zizou je u karijeri uradio 200 puta vise i zbog toga ga stavljaju rame uz rame sa Peleom i Maradonom. Ronalda necu da spominjem, svi ce reci da je to najbolji napadac koji je ikada igrao fudbal i koji je ostavio mnogo veci trag u svijetu fudbala od Ronaldinha. Za 2 godine Ronnie je cinio stvari koje niko drugi nije ali trebao je jos par godina konstantno dobro igrati da bi usao medju velikane kao sto su Zizou i Ronaldo. Ronaldinho jeste natjerao bernabeu da mu aplaudira ali sta onda reci za Zizoua koji na zalasku karijere sam pobijedio Brazil predvodjen tada Ronaldinhom koji je bio na samom vrhuncu i Kakom i Ronaldom i ostalim Brazilskim super zvijezdama?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 avg 2010, 21:40

Ronaldinho je osvojio SVE ALI BAS SVE sto se moglo osvojiti. 2 puta igrac svijeta ne treba vise. Zidanu skidam kapu al za mene je Ronaldinho najveci. I slazem se da je i Ronaldo jedan od najvecih ali i on je jednom prilikom izjavio kako je Ronaldinho najveci Brazilac svih vremena. I ne bih da se vise raspravljamo ljudima trujemo prelijepu temu.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.