kuknjava kuknjava kuknjavaKomunistaTZ je napisao/la:Samo da kazem za Ordagica, koji mi je nevjerovatno drag igrač i covjek. Ako par maraka više da se ode u na šugavicu, kod ljudi koji mrze sve nas odavde, onda aferim. Tvoj izbor, a nas izbor ce biti naše ponašanje prema njemu. Sada smo ponosni na njega zbog njegovog dosadašnjeg rada i ponašanja, biće sve prema zaslugama. Ako ga nije sramota, neka ide na šugavicu. Obraz, bajo moj, obraz valja čuvati.
Kakav obraz? Momak otkad je došao nije "zakazao" na utakmici i sad bi mu ti ili takvi kao ti zamjerili da ode gdje želi i gdje lično misli da će mu biti bolje? Takvi tjeraju i one što nisu "čaršija" sa Tušnja.
Nek ide gdje mu duša želi i nek nam da 10 golova u utakmici, možemo samo reći "Hvala Amere".
Ko god ode, žalite se na neki obraz, a vjerovatno svi idu gdje misle da će im biti bolje, neki se pokaju neki ne.
Gore mi je kad Pirić kaže "Sloboda ili inostranstvo", ili Ahmetović "samo u šoping". Ne pričaj ništa, idi gdje hoćeš, hvala, dovidjenja.
Kako zamjeriti Perici Ivetiću kad je takodje ginuo svake minute (nezavisno da li je to radio radi kluba, grada ili ono najlogičnije radi para)?