FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlatnakoka
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlatnakoka » 11 jul 2017, 00:38

KomunistaTZ je napisao/la:Samo da kazem za Ordagica, koji mi je nevjerovatno drag igrač i covjek. Ako par maraka više da se ode u na šugavicu, kod ljudi koji mrze sve nas odavde, onda aferim. Tvoj izbor, a nas izbor ce biti naše ponašanje prema njemu. Sada smo ponosni na njega zbog njegovog dosadašnjeg rada i ponašanja, biće sve prema zaslugama. Ako ga nije sramota, neka ide na šugavicu. Obraz, bajo moj, obraz valja čuvati.
kuknjava kuknjava kuknjava

Kakav obraz? Momak otkad je došao nije "zakazao" na utakmici i sad bi mu ti ili takvi kao ti zamjerili da ode gdje želi i gdje lično misli da će mu biti bolje? Takvi tjeraju i one što nisu "čaršija" sa Tušnja.

Nek ide gdje mu duša želi i nek nam da 10 golova u utakmici, možemo samo reći "Hvala Amere".

Ko god ode, žalite se na neki obraz, a vjerovatno svi idu gdje misle da će im biti bolje, neki se pokaju neki ne.
Gore mi je kad Pirić kaže "Sloboda ili inostranstvo", ili Ahmetović "samo u šoping". Ne pričaj ništa, idi gdje hoćeš, hvala, dovidjenja.
Kako zamjeriti Perici Ivetiću kad je takodje ginuo svake minute (nezavisno da li je to radio radi kluba, grada ili ono najlogičnije radi para)?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 jul 2017, 00:39

Xseksor čovječe ti si kontradiktoran svo vrijeme. Pričaš kako svi trebaju imati mišljenje i da se misljenja razlikuju a napadaš koga stignes ovdje. Napadaš ovdje komunistu koji ima svoje mišljenje jer se razlikuje od tvog. Evo yebem ja ovog slobodu72 jer je licemjeran i šta sad to je moje mišljenje i imam pravo na njega! Sloga će potrajati manje nego što mnogi misle i šta onda? Isti ljudi (koji su sad mijenjali dres kad je krenulo nizbrdo) će doći na Tušanj i glumiti velike Slobodaše. Svako ima svoje mišljenje i svi navijači Slobode imaju pravo da pišu ovdje i iznose isto, ostali nek idu na opšte diskusije odnosno na teme svojih timova!
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 jul 2017, 00:55

sto bih volio da se mi s foruma okupimo u srijedu ili subotu na Tusnju
kako bi to veselo druzenje bilo :kafa:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 11 jul 2017, 01:20

komunista se vrati na svoj stari nick i odmah poče srat :mrgreen:

i pokaži malo poštovanja prema @sloboda72 kao što neko reće veći je navijač Slobode od 95% forumaša, i njemu je cilj da Sloboda bude što bolja :)

i opet se ponavljam, nazivate pojedine forumaše Azmirovcima a vaš svaki drugi post je o Azmiru heheh

ON: još malo je ostalo do početka sezone, sada je sve na Vladi da ovo uigra pa da napadnemo ako ništa Europu :bih: idemooo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 jul 2017, 01:22

fukaratz je napisao/la:Xseksor čovječe ti si kontradiktoran svo vrijeme. Pričaš kako svi trebaju imati mišljenje i da se misljenja razlikuju a napadaš koga stignes ovdje. Napadaš ovdje komunistu koji ima svoje mišljenje jer se razlikuje od tvog. Evo yebem ja ovog slobodu72 jer je licemjeran i šta sad to je moje mišljenje i imam pravo na njega! Sloga će potrajati manje nego što mnogi misle i šta onda? Isti ljudi (koji su sad mijenjali dres kad je krenulo nizbrdo) će doći na Tušanj i glumiti velike Slobodaše. Svako ima svoje mišljenje i svi navijači Slobode imaju pravo da pišu ovdje i iznose isto, ostali nek idu na opšte diskusije odnosno na teme svojih timova!
Ja nisam kontradiktoran ako razumjes sta ta riječ znaci, Ovaj ljigavac nema parvao komentarisat svojim ljigavim prstima, On nije navijač slobode on je kreten kojem je kupljet tablet, komp ili sta već i piskara nebuloze. Mene sloga neintersuje po 100 -ti put pisem, ja neznam kako se dolazi na njihov stadion a kamo da ih gledam. Slobodu72 neznas tako da bezveze komentariste covjeka koji za klub je dosta toga uradio da pojma nemate. Ali problem ovihkoji jesu u klubu i politicke partije koje je preko svojih u klubu je da se o covjeku naveliko raspituje ko je on a pojma nemaju da im je pred nosem i da ga gotive, a to sto covjek objavljuje nesto sto se njima nesviđa a oni su to pisali i sto objavljuje njihove nebuloze to je njihov problem. Ti duze ako mozes dopustt da te ljudi lazu, i prave budalom kako su istinski navijaci slobode i kao sve dobro rade za dobrobit kluba, njega a i mene nemogu lagat, jer dosta toga znamo u njihovim istorijama da ih zaboli kad se pomene tako nesto. Problem je u tome sto neki vide samo jednu stranu a nevide drugu i nezele da vide, a ocit primjer je navodni dug prema Hotelu. Kad je objavljeno da je AH osto duzan prema hotelu nekih 80 000 KM, to je bila paljba, a cojek kaze kad dokazu da su platili dug ja cu dat pare Slobodi, onda objave fakture Hotela gdje je dug plaćen od strane CG to jest kompezovan Cesijom, onda opet paljba evo crno na bijelo. Onda izađ interviju gdje opet paljba, i gde doticni kaze da je on sklopio ugovor sa CG da cesijom pokrije dug slobode prema hotelu sto je naknadno CG i učinilo, i to niko nekomentarise kako se očito laze, potura, spinuje u kuhinji nama poznatog gospodina.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 11 jul 2017, 01:34

Opet vi poceli o AH da se nadmecete ovdje bez razloga.Nema covjeka i to je gotovo. Dok je bio pruzio nam je sezonu ponosa i svako gostovanje smo isli po pobjedu i vecinu i pobjedjivali,zato ce ga se raja uvjek rado sjecati dok ne dodje neko ko ce dati bolji i jaci osjecaj. Prepucavanja oko toga nas cine smjesnim u ocima gostiju koji citaju ovaj pdf.
Sloboda72 je sigurno veliki ljubitelj crveno crne boje i nema ga potrebe braniti niko. Njegovo vidjenje kluba je uskogrudno i to je njegovo pravo,kao sto je bilo pravo da voli Sabovica,Zahirovica,Mesketa,Azmira i za sve njih je glasao i ucetvovao u polemikama. Ima pravo da zali za cim hoce,a mi idemo dalje...necemo cekati sto je proslo nego graditi nesto novo.
Nije Sloboda Mladost ili Vitez pa da otpusti 10-15 igraca i sta bude u narednoj sezoni. Pritisak javnosti kako god je javnost mala ili velika urodio je plodom,a to znaci konkretna pojacanja,realna osnova za ligu 6. Za nesto vise ni ja ne vidim realnosti jer nemamo predsjednika koji ce ako zatreba izvaditi 100-200 hiljada,ali ipak se neke stvari slazu bolje nego ranije(web stranica,PR,marketing,novi sponzori,odabir dizajna dresova,pocetak uclanjenja u klub preko vip itd)
Nasa zadaca i jeste otprilike to korigovanje negativnog nauma,a ne kukanje za AH i kad ce nam opet doci da trehne milion.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 11 jul 2017, 01:39

xeksor je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Xseksor čovječe ti si kontradiktoran svo vrijeme. Pričaš kako svi trebaju imati mišljenje i da se misljenja razlikuju a napadaš koga stignes ovdje. Napadaš ovdje komunistu koji ima svoje mišljenje jer se razlikuje od tvog. Evo yebem ja ovog slobodu72 jer je licemjeran i šta sad to je moje mišljenje i imam pravo na njega! Sloga će potrajati manje nego što mnogi misle i šta onda? Isti ljudi (koji su sad mijenjali dres kad je krenulo nizbrdo) će doći na Tušanj i glumiti velike Slobodaše. Svako ima svoje mišljenje i svi navijači Slobode imaju pravo da pišu ovdje i iznose isto, ostali nek idu na opšte diskusije odnosno na teme svojih timova!
Ja nisam kontradiktoran ako razumjes sta ta riječ znaci, Ovaj ljigavac nema parvao komentarisat svojim ljigavim prstima, On nije navijač slobode on je kreten kojem je kupljet tablet, komp ili sta već i piskara nebuloze. Mene sloga neintersuje po 100 -ti put pisem, ja neznam kako se dolazi na njihov stadion a kamo da ih gledam. Slobodu72 neznas tako da bezveze komentariste covjeka koji za klub je dosta toga uradio da pojma nemate. Ali problem ovihkoji jesu u klubu i politicke partije koje je preko svojih u klubu je da se o covjeku naveliko raspituje ko je on a pojma nemaju da im je pred nosem i da ga gotive, a to sto covjek objavljuje nesto sto se njima nesviđa a oni su to pisali i sto objavljuje njihove nebuloze to je njihov problem. Ti duze ako mozes dopustt da te ljudi lazu, i prave budalom kako su istinski navijaci slobode i kao sve dobro rade za dobrobit kluba, njega a i mene nemogu lagat, jer dosta toga znamo u njihovim istorijama da ih zaboli kad se pomene tako nesto. Problem je u tome sto neki vide samo jednu stranu a nevide drugu i nezele da vide, a ocit primjer je navodni dug prema Hotelu. Kad je objavljeno da je AH osto duzan prema hotelu nekih 80 000 KM, to je bila paljba, a cojek kaze kad dokazu da su platili dug ja cu dat pare Slobodi, onda objave fakture Hotela gdje je dug plaćen od strane CG to jest kompezovan Cesijom, onda opet paljba evo crno na bijelo. Onda izađ interviju gdje opet paljba, i gde doticni kaze da je on sklopio ugovor sa CG da cesijom pokrije dug slobode prema hotelu sto je naknadno CG i učinilo, i to niko nekomentarise kako se očito laze, potura, spinuje u kuhinji nama poznatog gospodina.
Ukratko za hotel da ti kazem,a drug mi tamo radi pa znam, CG jeste obecao da ce neki iznos skinuti za koristenje Hotela,ali kad je doslo do te cifre 80,000 CG se predomisli i svoja potrazivanja visemilionska od Hotela naplati oduzimanjem parkinga gdje se upravo sprema graditi stambena zgrada.
Sloboda je ostala kratkih rukava a AH izvaran na rijec,tako da je fakticki dug otvoren iz perioda proslog predsjednika
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 jul 2017, 03:06

xeksor je napisao/la:
lagao me je i bivsi predsjednik, kao i onaj prije njega i tako unazad 20+ godina......ovdje svi lazu jednostavno drzava je takva, i sta trebam reci ko yebe Slobodu i otici pratiti Slogu, sarajevske velikane, Real, Barcu ili nekog desetog :?: memoriju dobru imam pa kad bi poceo nabrajati sta je koji predsjednik obecao a nije ispunio trebalo bi mi poprilicno vremena. pljuje se i po gradu koji je najvise izdvojio za Slobodu od svih gradova/opcina u BiH ali da su lopine to stoji naravno. ogromni interesi se isprepritali, Azmir otisao i gotova prica.....ja ga nisam otjerao kao sto necu ni ove otjerati, jedino sto ja radim je pruzanje podrske Slobodi :kafa: taj forumas komunista nek pise sta god zeli jer ima pravo na to sve dok ne vrijedja druge forumase, ako ti se ne citaju njegovi postovi preskoci ih lagano kao sto i ja preskacem postove mnogih forumasa :thumbup: jos nesto oko kompenzacija sa Hotelom je sudjelovalo jos firmi odnosno sponzora Slobode (ne samo CG) ali otom potom. zahvalimo se Husrefu koji nije zelio privatan smjestaj od 300-400 KM mjesecno nego je glumio seljacinu po hotelu za sta su se izdvajale poprilicne pare na mjesecnom nivou :!:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jul 2017, 03:26

Ovdje je nekada bilo zestokih prepirki,i pic.karanja,strasnih razilazenja u misljenjima,ali dosta nas se poznaje i van foruma,i znamo ko je ko,medjutim,kako dodje ovakvi debili kao komunista razbucasmo se ko bugarska skupstina,pa sada covjek koji je uz Slobodu skoro 5 decenija,nije navijac Slobode,a svako ko ima drugacije misljenje,izdajnik i Azmirovac...kultas,i td.....
Forum je u stvari blagi odraz i stanje i tusanjskih tribina.....

on
Ekipa nije za baciti,jbg,ako ih uigra Vlado,bice dobro.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jul 2017, 06:33

harry_90 je napisao/la:Meni je samo briga posto vidim da su se mnogi osilili,pa vrijedjaju Husica na svakom cosku,da li ce oni ponuditi da vrate pare Husicu kada ovaj zatrazi nazad,jer koliko pljuju covjeka ne bi me cudilo da mu prekipi i zatrazi svoj ulozeni novac nazad??

Nadam se da ce Jagodis posloziti ekipu i da cemo biti u vrhu,jer evo sad je dobio provjerene igrace,zube je polomio proslu polusezonu sa "prinovama" koji nista nisu pokazali.. ;)
Hoce li u tom slucaju Husic biti isti kao Sabovic i ostali kojima se duguje ili se dugovalo? A cinjenica je da ce se te pare nekad morati vratiti Azmiru, a ta cifra je u visini svih zajedno grobara koji su vodili Slobodu. Prezalosna cinjenica brate, koju mnogi od vas ne zele da prihvate i traze svako moguce opravdanje za to. A mi i dalje dugujemo to i dugovat cemo sve dok ne vratimo.

A ako Ordaga vec mora ici, da uzmemo neke pristojne pare, onda to mora da se desi sto prije kako bismo nasli adekvatnu zamjenu. A i ja sam za njegovu prodaju, ako vec nece produziti ugovor.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 11 jul 2017, 06:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 11 jul 2017, 06:55

Ne bi bilo loše da barem danas preskočimo svadje, 11.7. je, Srebrenica, nije primjereno.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 jul 2017, 10:14

Hitman22 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:
Ukratko za hotel da ti kazem,a drug mi tamo radi pa znam, CG jeste obecao da ce neki iznos skinuti za koristenje Hotela,ali kad je doslo do te cifre 80,000 CG se predomisli i svoja potrazivanja visemilionska od Hotela naplati oduzimanjem parkinga gdje se upravo sprema graditi stambena zgrada.
Sloboda je ostala kratkih rukava a AH izvaran na rijec,tako da je fakticki dug otvoren iz perioda proslog predsjednika
CG je cesiom izmirio većinu dugova Slobode Hotelu, a nekih 15000 je izmirila Tz pivara takiđe cesijom to jest dugovanjima hotela prema pivari. Takonda hotel nema vise potrazivanja prema FK Sloboda.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 11 jul 2017, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 jul 2017, 10:24

Ovdje nema niko moralno pravo da proziva @Slobodu72 i @starugardu, ni na ovom pdf a ni na drugim pod forumima sto se tice FK Slobode....vidim posebno se isticu tipovi koji Husica mrze dal zbog toga sto je uspjesan u zivotu i li sto je bio uspjesan kao predsjednik Slobode, naravno svako ima pravo na svoje misljenje al prozivati ljude koje iskreno vole Slobodu i prikazivati sebe kao velike navijace je smijesno.....
🔴⚫️

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 11 jul 2017, 10:46

Skver je napisao/la:Ovdje nema niko moralno pravo da proziva @Slobodu72 i @starugardu, ni na ovom pdf a ni na drugim pod forumima sto se tice FK Slobode....vidim posebno se isticu tipovi koji Husica mrze dal zbog toga sto je uspjesan u zivotu i li sto je bio uspjesan kao predsjednik Slobode, naravno svako ima pravo na svoje misljenje al prozivati ljude koje iskreno vole Slobodu i prikazivati sebe kao velike navijace je smijesno.....
Bravo, ja ih ne znam, al opet po nekim postovima drugih forumaša vidim da su jedni od najvjernijih pratilaca Slobode.
Nego pojavi se ovaj "Komunista", kojeg su admini banovali koliko se sjećam jer, najjednostavnije rečeno, nije simpatizer našeg kluba. Ovo mu je 10ti profil i dalje od toga ne treba ići.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 11 jul 2017, 12:39

Uglavnom iz šupljeg u prazno. Svi znaju detektovat problem, niko ne nudi ama baš nikakvo rješenje. Klasična opozicija u BiH :) Ljudi treba podržati klub, kupiti sezonske, dolaziti na utakmice i to je to. Automatski mamac i za sponzore i ostale.
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 11 jul 2017, 12:52

xeksor je napisao/la:

CG je cesiom izmirio većinu dugova Slobode Hotelu, a nekih 15000 je izmirila Tz pivara takiđe cesijom to jest dugovanjima hotela prema pivari. Takonda hotel nema vise potrazivanja prema FK Sloboda.
Ne znam odakle crpis netacne informacije,ali Pivara je zatvorila tekuci dug tj posljednji racuni a CG kako sam ti napisao nije nista izmirio . 80.000 u nekim ratama treba da izmiri novi UO,a ko je sta obecavao i nije ispunio ja ne znam,znam samo da je Sloboda za period 2014/2015/2016 duzna tu cifru koja nije izmirena
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 11 jul 2017, 12:56

katarakta je napisao/la:Uglavnom iz šupljeg u prazno. Svi znaju detektovat problem, niko ne nudi ama baš nikakvo rješenje. Klasična opozicija u BiH :) Ljudi treba podržati klub, kupiti sezonske, dolaziti na utakmice i to je to. Automatski mamac i za sponzore i ostale.
Od rijeci do rijeci potpisujem
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 jul 2017, 13:14

bas me zanima koliko sezonskih ce bit prodato, pogotovo u poredjenju s prethodne dvije sezone
mozel se vratit optimizam na tribine Tusnja, medju navijace Slobode, il nas ponovo ceka tmurna sezona

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jul 2017, 13:16

Beduin je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Meni je samo briga posto vidim da su se mnogi osilili,pa vrijedjaju Husica na svakom cosku,da li ce oni ponuditi da vrate pare Husicu kada ovaj zatrazi nazad,jer koliko pljuju covjeka ne bi me cudilo da mu prekipi i zatrazi svoj ulozeni novac nazad??

Nadam se da ce Jagodis posloziti ekipu i da cemo biti u vrhu,jer evo sad je dobio provjerene igrace,zube je polomio proslu polusezonu sa "prinovama" koji nista nisu pokazali.. ;)
Hoce li u tom slucaju Husic biti isti kao Sabovic i ostali kojima se duguje ili se dugovalo? A cinjenica je da ce se te pare nekad morati vratiti Azmiru, a ta cifra je u visini svih zajedno grobara koji su vodili Slobodu. Prezalosna cinjenica brate, koju mnogi od vas ne zele da prihvate i traze svako moguce opravdanje za to. A mi i dalje dugujemo to i dugovat cemo sve dok ne vratimo.

A ako Ordaga vec mora ici, da uzmemo neke pristojne pare, onda to mora da se desi sto prije kako bismo nasli adekvatnu zamjenu. A i ja sam za njegovu prodaju, ako vec nece produziti ugovor.
Ne znam kakav ce Husic biti,ali izjavio je da nece trazit sve dok je klub gradski,jer ako ih sad zatrazi mi slobodno mozemo kljuc u bravu,ali mislim da se to nikad nece desiti.. ne opravdavam ja njega,ja samo kazem imao je losih poteza,ali ja tom covjeku nikad necu zaboraviti kada nas je izvukao iz go.vana kada smo skoro bili pred gasenjem,a sve ostalo je historija.. vidjecemo sta nam vrijeme donosi koje je pred nama,ovaj za sad upravni odbor radi solidan posao,da su bili tu zajedno sa Husicem,jos vece stvari bi se napravile,ali eto nama kao da se ne da...

Moja sad najveca zelja je da Ordagic ostane u klubu i da to Vlado poslozi,a ne da prodaje suplju pricu kao proslu polusezonu,odbrana nam je izgleda sad najjaci dio tima,drago mi je sto smo rijesili pitanje napada,Krpic i Husic,samo da ne gledam Tandira ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 11 jul 2017, 13:30

harry_90 je napisao/la: Moja sad najveca zelja je da Ordagic ostane u klubu i da to Vlado poslozi,a ne da prodaje suplju pricu kao proslu polusezonu,odbrana nam je izgleda sad najjaci dio tima,drago mi je sto smo rijesili pitanje napada,Krpic i Husic,samo da ne gledam Tandira ...
Vidiš, ja bi radije da on ide ako nam može donijeti nekih 500.000KM, ali teško, da mu bar hoće ponuditi ugovor prije isteka trenutnog, pa nek odbije, barem ćemo znati da su pokušali.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.