FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

KomunistaTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la KomunistaTZ » 10 jul 2017, 22:04

sloboda72 je napisao/la:
Zar ne vidiš da je pdf. "zamrznut"?
Je li ti misliš da neko ,od moderatora "okupiranog" pdf. treba moliti pravo da misli i piše ?
Ja ipak" NK Mramora" razumijem, i neću nikada misliti da je ovaj novi režim njegov pvojekat.
Svi koji podržavaju Slogu ovdje se po pravilima foruma tretiraju kao gosti. Imaš pdf "opšte diskusije". :wave: :kafa:[/quote]

Ako misliš na to da Sloga SH udje u PL BiH ,SVAKAKO DA IH PODRŽAVAM.Ne treba miješati ljubav prema FK Slobodi i podršku FK Sloga SH.

slika

Pogledaj ovu fografiju.Na njoj se nalazi moj rahmetli ujak(rođen 1920) ,fudbaler (bek), Slobode.Nastala je 21.05.1939. na starom Zmajevom igralištu .(Ispred zgrade "pecare".)Ima i kompletna slika ekipe na strani 8. Galerije.Poginuo je u 2. svjetskom ratu.Za 2. godine bit će 80 godina od njenog nastanka.Zar misliš da sve ove godine, u mojoj kući i mom srcu postoji drugi Klub, ili da može postojati ?
p.s.
Dres je crvene boje.[/quote]
Ja bih te zamolio da nas manes patetike jer nas ne zanima od čovjeka koji je rekao da čast tuzlanskog fudbala brani sloga, a ne Sloboda.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jul 2017, 22:07

ma Ordagic ide vani samo ako ponuda finansijski bude prilicno bolja od ovih sto moze dobit ovdje, u suprotnom, nece on nigdje, jednostavno mi se ne cini kao igrac koji ce za malo vise novca otici negdje, pogotovo ne vani

u suprotnom bi on vec bio vani, al momak jednostavno ceka izdasniju ponudu, pa dosla, ne dosla...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 jul 2017, 22:25

Samo ne u Zelju Amere. Razloga je milion. Bahati su kao da su u najmanju ruku United, u stvari su rinaka
Niko, niko, samo Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 10 jul 2017, 22:40

KomunistaTZ je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Zar ne vidiš da je pdf. "zamrznut"?
Je li ti misliš da neko ,od moderatora "okupiranog" pdf. treba moliti pravo da misli i piše ?
Ja ipak" NK Mramora" razumijem, i neću nikada misliti da je ovaj novi režim njegov pvojekat.
Svi koji podržavaju Slogu ovdje se po pravilima foruma tretiraju kao gosti. Imaš pdf "opšte diskusije". :wave: :kafa:
Ako misliš na to da Sloga SH udje u PL BiH ,SVAKAKO DA IH PODRŽAVAM.Ne treba miješati ljubav prema FK Slobodi i podršku FK Sloga SH.

slika

Pogledaj ovu fografiju.Na njoj se nalazi moj rahmetli ujak(rođen 1920) ,fudbaler (bek), Slobode.Nastala je 21.05.1939. na starom Zmajevom igralištu .(Ispred zgrade "pecare".)Ima i kompletna slika ekipe na strani 8. Galerije.Poginuo je u 2. svjetskom ratu.Za 2. godine bit će 80 godina od njenog nastanka.Zar misliš da sve ove godine, u mojoj kući i mom srcu postoji drugi Klub, ili da može postojati ?
p.s.
Dres je crvene boje.[/quote]
Ja bih te zamolio da nas manes patetike jer nas ne zanima od čovjeka koji je rekao da čast tuzlanskog fudbala brani sloga, a ne Sloboda.[/quote]
Nisi razumio ,kritika ide na adresu gradske vlasti a ne FK Sloboda.Da ne citiram sam sebe.
Ja volim FK Tuzla City

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 jul 2017, 22:44

Fali nam malo uigranosti, ali mogli bi se to lijepo posloziti do pocetka prvenstva. Doveli smo neka provjerena imena :thumbup: Imam neki dobar predosjecaj, ali idem korak po korak tj. kolo po kolo. Samo ponizno :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 10 jul 2017, 22:48

Samo da kazem za Ordagica, koji mi je nevjerovatno drag igrač i covjek. Ako par maraka više da se ode u na šugavicu, kod ljudi koji mrze sve nas odavde, onda aferim. Tvoj izbor, a nas izbor ce biti naše ponašanje prema njemu. Sada smo ponosni na njega zbog njegovog dosadašnjeg rada i ponašanja, biće sve prema zaslugama. Ako ga nije sramota, neka ide na šugavicu. Obraz, bajo moj, obraz valja čuvati.

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 10 jul 2017, 22:52

Slušaj @sloboda72 nema potrebe da lažeš, svi smo vidjeli šta si pisao. Molim te da se prestaneš sramotiti ... Odluči čiji si navijač pa nastavi sa svojim pisanijama na odgovarajućem mjestu, prema pravilima foruma.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 jul 2017, 23:18

KomunistaTZ je napisao/la:Slušaj @sloboda72 nema potrebe da lažeš, svi smo vidjeli šta si pisao. Molim te da se prestaneš sramotiti ... Odluči čiji si navijač pa nastavi sa svojim pisanijama na odgovarajućem mjestu, prema pravilima foruma.
Ovdje si 4 dana i pišeš nekom da laže. Vjerovatno si jedan koji je otvorio treći profil i ovdje osim replika ništa drugo i nepišeš. Za tvoju informaciju sloboda72 je veći navijač Slobode nego nas 95% ovdje, a njegov problem je što neke stvari gleda i vidi realno i to prenosi ovdje.

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 10 jul 2017, 23:24

xeksor je napisao/la:
KomunistaTZ je napisao/la:Slušaj @sloboda72 nema potrebe da lažeš, svi smo vidjeli šta si pisao. Molim te da se prestaneš sramotiti ... Odluči čiji si navijač pa nastavi sa svojim pisanijama na odgovarajućem mjestu, prema pravilima foruma.
Ovdje si 4 dana i pišeš nekom da laže. Vjerovatno si jedan koji je otvorio treći profil i ovdje osim replika ništa drugo i nepišeš. Za tvoju informaciju sloboda72 je veći navijač Slobode nego nas 95% ovdje, a njegov problem je što neke stvari gleda i vidi realno i to prenosi ovdje.
Fakat ti treba ginco. Ja sam napokon pod svojim nickom koji su mi oduzeli u borbi protiv vas kultasa koja traje vise od godinu dana. Staris, matori, staris, sto objasnjava mnogo toga :)

I da, laze kao pas, hoces screenshot? Hebote, niko da prepozna gresku, samo lafinaju :)

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 10 jul 2017, 23:36

Kakve veze ima to sto citiras sa ovim? Pazi sada: NEKADA JE FK SLOBODA BILA PITANJE ČASTI GRADA TUZLE !

SADA SE FUDBALSKA ČAST GRADA TUZLE BRANI U SIMIN HANU !:
Lazes kao pas, da se ne ponavljam. Prevrtali bi se oni tvoji preci da vide šta sada pišeš protiv Slobode. Ako nastaviš, i ja cu nastaviti sa analizom svih tvojih postova i dokazati da si lažljivi licemjer. Trpio te svijet sa tvojim lažima na galerija pdf, ali ti nastavljas gdje po ubjedjenju i pravilima foruma ne bi treba biti. Stidi se :)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 jul 2017, 23:45

Kako su zamislili ovaj VIP ? Bas sam zagrijan, ni sekunde mi ne bi bilo zao para.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 jul 2017, 23:47

FrantoBauzek je napisao/la:I Modrica je bila prvak, a gdje je sad?
ma druze u fudbalu je sve moguće , pa i tom klubu- dokle god Amer bude imo volje i zelje imat će i rezultate a ako digne ruke neće ih bit nigdje

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 jul 2017, 23:48

Mramore čisti ovo. Nema smisla. Imamo opšte, koje treba preimenovat u Sloga ili Azmir. Ovdje isto. Smaraju ljudi više. Čovjek otišao, radi s drugim klubom i završena priča. Ovo je tema FK Sloboda. Sezona nam počinje za manje od dvije sedmice, ovdje se trubi o Amerikancu, frajer otišao, sad će pa i godina. Ne shvataju frajeri nikako da se Sloga i Sloboda ne mogu poredit. Kad ne bude Azmira, neće bit Sloge, eto na Tušnju nema Azmira, a Slobode ima. Ima i bit će.
Niko, niko, samo Sloboda

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 10 jul 2017, 23:50

Obrisani moji postovi, a ovi prijavljeni se sjaje kao u Vegasu :clap: :clap: :)
Ispravka, obrisani su i ti prijavljeni, vraćamo se temi, a to je Sloboda :)

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 jul 2017, 23:55

Ja navijam za Slobodu ne za uprave. Vi cekajte Mesiju ako kad dođe. Ali je odvratan nacin na koji pišete ovdje. Na ovoj temi tome nije mjesto posebno jer je krenula neka pozitiva a vi ciljano donosite negativnu energiju i glumite velike navijače.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 10 jul 2017, 23:56

Jel ti srce namjestu. Klubu je dobro krenulo i islo dok se ti nejavis, aj tornjaj da nam neubaksuziras i ovu sezonu

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 jul 2017, 23:58

Sta mislite da li bi Zilkic mogao proigrati? Znam da je na zimskim pripremama cinio pravi tandem sa Krpom, da su se bas razumili i dopunjavali na terenu... To mi rece jedan uposlenik kluba. Nadam se da ce povratkom Krpe proigrat i Zilka jer mi nesto ne djeluje onaj decko kao "korak naprijed, nazad dva" igrac.
075

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 jul 2017, 23:59

"Liga, igracki kadar i uprave su prolazne." - by Pastrmka

Klub bez navijaca je kao covjek bez duse :!: Taj bogati covjek moze imati najbolji auto na svijetu, najvecu kucu na svijetu i najljepsu zenu na svijetu, ali dusu ako nema, on je isprazan i jadan :( To je najbolji opis kluba iz predgradja.

Sloboda ima dusu i kada to AH shvati kao i da pare nisu sve na ovom svijetu, tada ce taj klub dozivjeti nagli sunovrat. Ali prvo mora da smanji svoj ego te inat i bahatost, koju temelji na osnovu novca kojeg ima, jer mu na ovaj nacin to nece donijeti ni iskrene prijatelje ni zivotnu srecu :nene: Ako je pametan i dobrog srca, shvatit ce to ubrzo :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 jul 2017, 00:11

A sto ti sad pises sad o AH aj pisi malo o onom lazljvcu iz Islamovaca sto je dotičnog izvarao , kao što je izvarao i ovu upravu, pa od navedenih transi klubu taj isti klub plaća rate reprograma. Aj ostavi se AH dobar vam je bio dok je klub iz druge lige i propasti doveo do lige evrope, e jedino ako si podrzavao planove Bevbe pa da i od svetinje napravi OFK onda ti se izvinjavam na replici.
Shvati jednom, ovdje se raspravlja o potezima bivse i sadasnje uprave, o dobrim stvarima sadasnje i bivse uprave i obratno. I uvijek će bit različitih razmišljanja. Ja dasam azmirovac so bi gledo makar jednom taj klub na periferiji. Svi ovdje koji su klikali za njim i zanosili mu mošnjice sad su najveći pljuvači. Još jednom da ponovim, ja sam jedini koji je 2015 na ovom forumu napadao doticnog zbog nekih poteza u klubu , gdje su me tada najvećih pljuvača sada urnisali od uvreda. Ja ću uvijek podrzavat neke pozitivne stvari bilo kad. Nikoga od doticne gospode koje se sada busaju u prsa kao veliki slobodai( misleći na sadsnju upravu-osim Nerke Bonija) nije stao iza kluba, već se pojavio anonimus iz Glogove koji je pomogo klubu, To što je lik izaso iz kluba i gdje svi pominjete kako je bivsi, sta vas onda briga sto graci prelaze iz Slobode u taj klub, igraci igraju za pare a ne za košpe, i kao što ovaj malo prije infatilac piše Ordaga ako ima obraza i ako ga nije sramota nek igra za Želju. Isto ko da ga on plaća. To je njihov posao od kojeg zive i to su normalne stvari da graci prelaze iz jednog u drugi klub.

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 11 jul 2017, 00:14

Ja kao navijac Slobode imam pravo da mislim sta hocu o igracima Slobode jer ih ja placam svojom kartom i drugim davanjima za klub, a navijaci AH mogu i dalje nastaviti vrijeđati na pdf koliko zele.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.