Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ode babuka po 0-2, kako si pehiro Rafu @Effe 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Dal se moze reci da je Babo ruco?LjumanM95 je napisao/la:Ode babuka po 0-2, kako si pehiro Rafu @Effe

3:0 Rafa

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Prosu babuka treći set haman, 3-4 druge serve i izvuče brejk Rafa.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ma bolesnici ce mu navuc sta ces. Oni daju 1.55 kvotu Rafanu on 0:2 u setovima. Bolesnici. Nadam se da prolongiraju mec da mogu natrpat levati 4.seta da ce onda Babuka sve da ih ponizi.LjumanM95 je napisao/la:Prosu babuka treći set haman, 3-4 druge serve i izvuče brejk Rafa.
Na koji nacin ce mu navuc bolesnici?Effenberg je napisao/la:Ma bolesnici ce mu navuc sta ces. Oni daju 1.55 kvotu Rafanu on 0:2 u setovima. Bolesnici. Nadam se da prolongiraju mec da mogu natrpat levati 4.seta da ce onda Babuka sve da ih ponizi.LjumanM95 je napisao/la:Prosu babuka treći set haman, 3-4 druge serve i izvuče brejk Rafa.
nema ovde miler vise sta d a trazi, nema snage za servirat a ne ugrozit rafu
valjda si se gradio effe
valjda si se gradio effe
Da li neko zna postoji li ijedna kladionica u BIH koja u ponudi ima Malezijsku premier ligu ?
jel dojava ? 

Gaston koliko jos moram onaj post od Sarajevo29 prijaviti da ga izbrišete. Kod moj komentara ste uvjek brzi bili
Bolesnici na 2 ML babe daju rafu 2.5 a mullera 1.5
Kakvi su ovo debili

Aferim @effe
Valjda ste dosad naucili ko je BABO! Odsad sve velikim! [emoji144] [emoji144]
Nemozes ti biti babo kad sam se ja rodio za toEffenberg je napisao/la:Valjda ste dosad naucili ko je BABO! Odsad sve velikim! [emoji144] [emoji144]
batman vs superman ahahhahahahahaha
Čestitke pajdo. 

PAJDO, kako nastimase Mulleru?Effenberg je napisao/la:Valjda ste dosad naucili ko je BABO! Odsad sve velikim! [emoji144] [emoji144]
Vidim zalis se na kvote na lajvu, sta je problem bio tacno?

Bio problem vjerovatno radi public betovanja sto je Rafan derpe
na 5:4 za Mullera i 15:40 dakle 2 vezane ML imao 2.35 a BABO 1.65 kvotu. Koja smeca. Prejaka kvota na nekog ko ima takvu situaciju. Nadam se da se dosta levata i 1.10 kvota kladionicara napadalo na spanskoj prevari!
Vjerovatno je radi trpanja na Rafu bilo tako,ja sam u jeku momenta mislio da znaju da ce babo poklanjat Rafi (tj.da ce pristici kvota na Rafana pa je drze nisko radi mogucih isplata) . Kad god vidim prevelike kvote na ML odmah se najezim jer svasta se radi.

Vjerovatno je radi trpanja na Rafu bilo tako,ja sam u jeku momenta mislio da znaju da ce babo poklanjat Rafi (tj.da ce pristici kvota na Rafana pa je drze nisko radi mogucih isplata) . Kad god vidim prevelike kvote na ML odmah se najezim jer svasta se radi.
Ti suti! :psst:orbi je napisao/la:Nemozes ti biti babo kad sam se ja rodio za toEffenberg je napisao/la:Valjda ste dosad naucili ko je BABO! Odsad sve velikim! [emoji144] [emoji144]
Nit znas ko je BABO uopste,a nit se drzis svojih obecanja. Alfa muzjaci to ne rade!

Alfa men jede živo meso i toplu krv. Živi da te zajebeEffenberg je napisao/la:Ti suti! :psst:orbi je napisao/la:Nemozes ti biti babo kad sam se ja rodio za toEffenberg je napisao/la:Valjda ste dosad naucili ko je BABO! Odsad sve velikim! [emoji144] [emoji144]
Nit znas ko je BABO uopste,a nit se drzis svojih obecanja. Alfa muzjaci to ne rade!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.