Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
mislim da je Susic pozvao najbolje sto BIH u ovom trenutku ima...drago mi je sto je Ibricic najavljen kao starter jer nam je on jedan od bitnijih igraca,nije njega Ciro tek tako forsirao,u odlicnoj je formi i sigurno ce biti jednako dobar i u reprezentaciji kao i u klubu..tu je i Lulic koji je rjesenje za lijevi bok,mislim da ce taj igrac biti odlicna zamjena z Salihovica! iz dvije naredne utakmice treba biti cilj osvojiti 4 boda,mislim da bi to bio fantastican pocetak za BIH!
pa...u svakom slucaju dobro je da postoji i on, ali realno, i u ovim godinama rahimic nam moze vise dati u reprezentaciji, a ono sto bi susic trebao, po meni, je da ode na lice mjesta i pogelda tog momka uzivo, i procjeni da li je kalibar za nasu reprezentaciju..Dylan Dog je napisao/la:Ne zaboravi Ljevakovicaxavi26 je napisao/la:opt ponavljam da nama niko ne moze ugoditi!! ovom spisku fakat ne treba traziti zamjerke, vecina nas je htjela da ne bude na njemu muratovica, eto nema ga, vecina nas je htjela da poziv dobiju mladi igraci, eto dobili su bunoza i vranjes, jos samo treba anci diealnih 11 koji ce ponovo vratiti osmjeh na lica pravih Bosanaca i Hercegovaca..![]()
p.s. jos samo da na svoje dodju i oni sto zagovaraju pozivanje cocalica..
Volim te Bosno!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Nek je pozvao Šehića u inat svima vama 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
i onaj selektor turkske je remizirao s maltom pa nije dobio otkazBarca u srcu je napisao/la:Ma može bit Ronaldinho. Kao igrač je odličan, skidam mu kapu, ali kao selektor qurcu ne valja. Volio bih da me demantuje, da dobije Francuze, nije bitno koliko bitno je da ih nadigramo, da odigramo bolje. Biti trener i igrač nije isto. Vi zaboravljate da je Ćiro dobio Belgiju 2X, a nakon toga se prijateljske nisu ozbiljno shvaćale. Živi bili pa vidjeli. Kad remiziramo sa Luxemburgom, pitaću vas je li Pape dobar selektor.

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Litex,Hapoel folovi golovi ta spika a ??KB-TM87 je napisao/la:Nek je pozvao Šehića u inat svima vama
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
DaRtAnJaN je napisao/la:i onaj selektor turkske je remizirao s maltom pa nije dobio otkazBarca u srcu je napisao/la:Ma može bit Ronaldinho. Kao igrač je odličan, skidam mu kapu, ali kao selektor qurcu ne valja. Volio bih da me demantuje, da dobije Francuze, nije bitno koliko bitno je da ih nadigramo, da odigramo bolje. Biti trener i igrač nije isto. Vi zaboravljate da je Ćiro dobio Belgiju 2X, a nakon toga se prijateljske nisu ozbiljno shvaćale. Živi bili pa vidjeli. Kad remiziramo sa Luxemburgom, pitaću vas je li Pape dobar selektor.![]()
Papetu kao igracu kapa do poda al on nije za selektora vodio par timova u 2. Turskoj Lizi i on odmah za selektora a uopste nije napravio neke rezultate sa tim timovima od kojih su ruku na srce ozbiljniji Travnik i Leotar a ne recimo Zeljo i li Sarajevo stoga uvjeren sam u kiks protiv Luxemburga i u kanonadu protiv Francuza sa novim selektorom...
Jos nesto drago mi je samo sto je pozvo najboljeg mladog BIH golmana a naravno i najboljeg u drzavi jednog jedinog nepogresivog Ibru Sehica...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- rob do bagro
- Kontakt:
Buric moze nauciti Sehica po mnogo cemu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Dylan Dog je napisao/la:Litex,Hapoel folovi golovi ta spika a ??KB-TM87 je napisao/la:Nek je pozvao Šehića u inat svima vama
Hahahaa po ovom se vidi da si dijete i da pratis fudbal od 2006 kako ce Ibro branit protiv Litexa kad tada nije ja mislim ni 14 godina imo hhahahaah ti si moj idol al veze o fudbalu nemas
- KB-TM87
- Kontakt:
Žao mi je što ne možete uticati na Papeta, Šeha je tu i tu će i ostati ! 

htio sam isto da kazem za sehica, btw sehic bio najbolji protiv hapoela

we love United, we do!
U pravu si lik je primio peticu al da njega nije bilo pa jedno 8 komada da bi primili i penal je skino...DaRtAnJaN je napisao/la:htio sam isto da kazem za sehica, btw sehic bio najbolji protiv hapoela![]()
Ma nisam ja spominjao Litex i Hapoel u vezi sa Sehicem,znam dobro da je on golman mlade reprezentacije,vec cisto onako,da te podsjetimArogantni je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Litex,Hapoel folovi golovi ta spika a ??KB-TM87 je napisao/la:Nek je pozvao Šehića u inat svima vama
Hahahaa po ovom se vidi da si dijete i da pratis fudbal od 2006 kako ce Ibro branit protiv Litexa kad tada nije ja mislim ni 14 godina imo hhahahaah ti si moj idol al veze o fudbalu nemas

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- KB-TM87
- Kontakt:
Ma Alaim, Mujkic i kompanija bi mnogo bolji bili u toj utakmici 

Pasto si onda citiro lika koji je napisao da je Seha pozvan u inat svima aj budi iskren pa reci da nemas veze o fudbalu...Dylan Dog je napisao/la:Ma nisam ja spominjao Litex i Hapoel u vezi sa Sehicem,znam dobro da je on golman mlade reprezentacije,vec cisto onako,da te podsjetimArogantni je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la: Litex,Hapoel folovi golovi ta spika a ??
malo reći 8 spasio je vecu katastrofu, svakako zasluzuje pozivArogantni je napisao/la:U pravu si lik je primio peticu al da njega nije bilo pa jedno 8 komada da bi primili i penal je skino...DaRtAnJaN je napisao/la:htio sam isto da kazem za sehica, btw sehic bio najbolji protiv hapoela![]()
we love United, we do!
A Ibro je branio protiv Litexa, 2006?Dylan Dog je napisao/la:Litex,Hapoel folovi golovi ta spika a ??KB-TM87 je napisao/la:Nek je pozvao Šehića u inat svima vama
Svasta!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
ja vam kazem lik nema blage...a onda mu odakle pravo da prica o Saji?ackeey je napisao/la:A Ibro je branio protiv Litexa, 2006?Dylan Dog je napisao/la:Litex,Hapoel folovi golovi ta spika a ??KB-TM87 je napisao/la:Nek je pozvao Šehića u inat svima vama
Svasta!!!

we love United, we do!
Ja nisam htio povezati Sehica sa utakmicama protiv Litexa,samo sam htio odgovoriti na "nek je pozvan u inat svima" sto sam svatio kao ponovno uzdizanje bez osnove navijaca selje pa sam htio eto momka da podsjetim na zadnje euro-izleze njegovog voljenog kluba.
ja sam hordas al' viidim da ti to nisi! ne cijenis Papeta, ne znas nista o BH fudbaluDylan Dog je napisao/la:Ja nisam htio povezati Sehica sa utakmicama protiv Litexa,samo sam htio odgovoriti na "nek je pozvan u inat svima" sto sam svatio kao ponovno uzdizanje bez osnove navijaca selje pa sam htio eto momka da podsjetim na zadnje euro-izleze njegovog voljenog kluba.
we love United, we do!
ja sam hordas al' viidim da ti to nisi! ne cijenis Papeta, ne znas nista o BH fudbaluDylan Dog je napisao/la:Ja nisam htio povezati Sehica sa utakmicama protiv Litexa,samo sam htio odgovoriti na "nek je pozvan u inat svima" sto sam svatio kao ponovno uzdizanje bez osnove navijaca selje pa sam htio eto momka da podsjetim na zadnje euro-izleze njegovog voljenog kluba.
we love United, we do!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.