Hodgson: "Barcelona će morati udvostručiti svoju ponudu za Mascherana"
Utorak, 24.08.2010.
Menadžer Liverpoola Roy Hodgson je poručio čelnicima Barcelone kako će morati poslati bogatiju ponudu za argentinskog reprezentativnog veznjaka Javiera Mascherana ili zaboraviti na mogućnost da ga ovog ljeta dovedu u svoje redove.
Katalonski je klub za Mascherana poslao ponudu od oko 13 milijuna eura, uz opciju da u transfer bude uključen i bjeloruski reprezentativac Alexander Hleb, no to je manje od vrijednosti na koju Liverpool procjenjuje svog igrača, kojega su West Hamu prije tri i pol godine platili oko 20 milijuna eura.
Hodgson nije stavio u momčad Mascherana za jučerašnju utakmicu protiv Manchester Citya, ali tvrdi kako mu klub neće dopustiti odlazak za iznos manji od njegove tržišne vrijednosti, za koju smatra da iznosi preko 25 milijuna eura.
"Nažalost, razlika između iznosa za koji klub smatra da Mascherano vrijedi i onoga što je ponuđeno je ogromna. Ukoliko se to ne riješi, on bi mogao biti nesretan jedno duže razdoblje. Ali ja ne želim kreirati novinske naslove oko njegove situacije. Razgovori između dva kluba se obavljaju na najvišoj klupskoj razini i kao rezultat toga ja se ne želim u to miješati." rekao je Hodgson.
"Ovo nije prvi put da se ovakve stvari događaju i puno klubova u ovom trenutku pati zbog toga što su njihovi igrači nesretni, jer imaju ponude drugih klubova, a od njih se traži da ispune svoje ugovore. To se sada dogodilo i nama. Nadam se da će se situacija razriješiti, sigurno prije kraja prijelaznog roka i da ću ga imati priliku ponovno postaviti u momčad, ali protekle večeri sigurno nije bio dobar trenutak da to napravim. Pretpostavljam da će do transfera doći kada ponuda bude sukladna našoj procjeni njegove vrijednosti, ali do tog dana on je naš igrač." dodao je 62-godišnji trener.
Cesena dovela Liverpoolovog golmana
Diego Cavalieri, brazilski golman koji je od 2008. godine čekao nikad ukazanu priliku u Liverpoolu, preselio je u redove novog talijanskog nogometnog prvoligaša Cesene...
Cavalierija (28) je u engleski Premiership doveo tadašnji menadžer "redsa" Rafael Benitez, koji je danas Interov trener. Transfer iz brazilskog Palmeirasa bio je vrijedan oko tri milijuna funti, a garantirao je četverogodišnju suradnju igrača i kluba.
Ukupno je u dvije godine zamjena Pepea Reine sakupila točno deset nastupa za Liverpool, koji je dovođenjem Brada Jonesa jasno dao do znanja da na njega više ne računa.
Iskreno nisam uopšte uznemiren sa ovim porazom.Nedostaje tu Cole,i jedan destruktivac što Lucas nije.
Ima još do kraja prelaznog roka,a City i Real prije svega imaju dosta igrača koji bi nam mogli pomoći.
Ja bih volio da vratimo Croucha iz Spursa ali ima tu još dosta dobrih igrača međutim problem je novac.
Vidim već su neki protiv Roya,ne znam zbog čega ? Prošlo je nekoliko tekmi samo sigurno će biti bolje kada budemo znali hoće li Masch ostati i kada se Cole vrati.
Šlažem se da treba igrati protiv jačih ekipa 4-5-1,a protiv slabijih ofanzivnije.
Ne znam samo šta Roy misli i da li ćemo čitavu sezonu igrati sa Aggerom na poziciji lijevog beka ?
Treba tu dosta pojačanja sigurno ali kad Roy posloži ekipu biće dosta bolje.Nadam se samo da ćemo uspjeti izboriti 4. mjesto i LP,također možemo se samo nadati da će nas kupiti neki bogataš i da ćemo imati novca za pojačanja.
P.S. Šta je sa Insuom ? Koliko sam mogao vidjeti nije bio u rosteru za ova 2 meča.
FK Pjetlovi