FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Da su dobri sa nama, kao što nisuVirtu4l je napisao/la:
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Majke mi ovi iz tuzle ne znaju kad im igrac ne ide, a ne znaju kad ideNakon što se danas pojavila informacija da će vezista Slobode, Amer Ordagić, karijeru nastaviti u Južnoj Koreji, za SportSport.ba tu informaciju potvrdio je sportski direktor tuzlanske ekipe Denis Karić. "Istina je, Ordagić je već prodan i mi nemamo šta da krijemo. Ostalo mu je još pola godine ugovora, a bio je korektan prema Slobodi tokom svog boravka u Tuzli i nismo da tako kažem htjeli nešto zatezati. On karijeru nastavja u Južnoj Koreji i mi mu želimo sve najbolje", istakao je Karić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... odu/215495
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Mujkanović: Ja ću Ordagiću dati 50.000 eura samo da ne ide u Želju
Nije bolest sve sto boli
Nije bolest sve sto boli
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trening B ekipe. Zeljo B [emoji3]
Lijepo je vidjeti Odu.
LjoZee je napisao/la:
Trening B ekipe. Zeljo B [emoji3]
Lijepo je vidjeti Odu.
sta je sa jahicem, pa on ni sa b timom ne trenira
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Sta je sa zvanicnom, nije moguce da jos ne izbacuju cijene ulaznica i kada pocinje prodaja?
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ovaj B tim će igrati ljepše za oko nego ovaj glavni 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odina djeca bi ih prosula k'o rižu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Crnov najjaca karika B tima.[emoji38]
Dobra je ideja. Sigurno ce juniori imati mnogo toga da nauce od Ode.
Dobra je ideja. Sigurno ce juniori imati mnogo toga da nauce od Ode.
- MocMahale444
Jos ko bajagi ovaj mujkanovic navija za Zeljumaldini3 je napisao/la:Mujkanović: Ja ću Ordagiću dati 50.000 eura samo da ne ide u Želju
Nije bolest sve sto boli
Zamisli koja pizdurina moras biti da ovo izjavis.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
To je očekivano, već par puta otvoreno pokazuju svoj kompleks prema Želji, tako da me ovakve izjave ne čude.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Medikament
- Kontakt:
Sutra pocinje prodaja. Godisnje posle AIK-ascootzzZzTM87 je napisao/la:Sta je sa zvanicnom, nije moguce da jos ne izbacuju cijene ulaznica i kada pocinje prodaja?
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Karte za gostujući sektor 9€. To je cijena za naše navijače u Švedskojmaldini3 je napisao/la:Cudno sto jos nema objave oko cijena ulaznica. Nadam se da ce opet jedan dan biti samo za clanove kluba.
- Neandertalac
- Kontakt:
Super je ovo sa B timom, baš vrhunska stvar. Samo gdje će se takmičiti, kako će se takmičarska forma održavati, itd. Volio bih da imamo malo više informacija.
Dalje ako sam dobro vidio, Žerić i Osmanković na treningu B tima. Nadam se da je to jer ih je "falilo" a ne nešto drugo.
I nije "prvi" B tim u istoriji ali ništa novo za ove FK Željezničar 2015.
U napad lobotomci
Dalje ako sam dobro vidio, Žerić i Osmanković na treningu B tima. Nadam se da je to jer ih je "falilo" a ne nešto drugo.
I nije "prvi" B tim u istoriji ali ništa novo za ove FK Željezničar 2015.
U napad lobotomci
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Samo sto su na drugom forumu znaci nije bitno sto su Zeljini navijaci moramo ih zvati lobotomcima
Oda majstore neka te u klubu bilo kako
Oda majstore neka te u klubu bilo kako
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.