Neznam jeli uopće igra. Totalno glup potez odlazak u Tranzospor iako su oni prosle Fenera, Galate i Bešiktaša najjači klub Turske. Nadam se da će što prije odmaglit iz te lige.majestic24 je napisao/la:A znas kako to ide"ja hocu da idem". J.bo ga Trabzonsport (jel tu igra). Neplacaju oni njemu puno vise nego sto je imao u Hajduku,al et...sad ce zaliti kad vidi da Hajduk igra EL,a on se kurci tamo po nekim Turskim planinama i sl
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
...što je više lome to je volim jače...
- majestic24
- Kontakt:
Ma igra (pratim ja te sve lige). Zabio je 2-3 gola kako je dosao tamo i to je to. Nista posebno iskreno. Samo stagnira sada. Brzo ce njemu Bilic zatvoriti vrata repke.jacky09 je napisao/la:Neznam jeli uopće igra. Totalno glup potez odlazak u Tranzospor iako su oni prosle Fenera, Galate i Bešiktaša najjači klub Turske. Nadam se da će što prije odmaglit iz te lige.majestic24 je napisao/la:A znas kako to ide"ja hocu da idem". J.bo ga Trabzonsport (jel tu igra). Neplacaju oni njemu puno vise nego sto je imao u Hajduku,al et...sad ce zaliti kad vidi da Hajduk igra EL,a on se kurci tamo po nekim Turskim planinama i sl
Mato Jajalo,jel on igra na poziciji zadnjeg veznog??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da. Pod ugovorom je u Sieni ali je ovu sezonu na posudbi u Kolnu... on igra za mladu reprezentaciju u21 koja treba jos osigurati odlazak na EP pa nema potrebe za pozivanjem kada su tu Dujmović i Vukojević. A na toj poziciji u svojim klubovima igraju Rakitić i Pranjić.
- majestic24
- Kontakt:
Ma netreba qrac. Ja za tog Dujmovica nikad cuo nisam. Nemojte se vi pouzdati u Pranjica na poziciji zadnjeg veznog. Pa on nebi ni mog dida u invalidskim kolicima uspio zaustaviti. A ovo sto je Rakitic na toj poziciji ti nepije vodu... on je u defanzivi katastrofa. Problem mu je sto je i prilicno spor.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Prvi pick je Vukojević. Koji vrlo dobro igra u Kijevu, standardan je... i igrat će od 1. minute. Drugi pick je Dujmović koji bi ušao umjesto njega u slučaju ozljede. Rakitić igra na poziciji defanzivnog veznog, i koliko sam pratio Schalke (iskreno slabo) vidio sam da ima dosta asistencija i golova (jučer asistencija). On nije klasični destruktivac.. već tehničar. Pranjić će sigurno biti rezerva, i biti kao backup za Kranjčara ili će početi kao bek (što nebi bilo dobro). Pranjić je na kraju sezone u Bayernu igrao u vezi i odigrao je sasvim dobro, za razliku od igre na beku gdje je dosta puta kiksao u repki, jer je on ofanzivac, nikako defanzivac.majestic24 je napisao/la:Ma netreba qrac. Ja za tog Dujmovica nikad cuo nisam. Nemojte se vi pouzdati u Pranjica na poziciji zadnjeg veznog. Pa on nebi ni mog dida u invalidskim kolicima uspio zaustaviti. A ovo sto je Rakitic na toj poziciji ti nepije vodu... on je u defanzivi katastrofa. Problem mu je sto je i prilicno spor.
- majestic24
- Kontakt:
Dobro,za Vukojevica znam da je on prvi pick na toj poziciji. Bez obzira ko mu je tu partner,Rakitic ili neko drugi,mora imati i defanzivnih sposobnosti. Ivan to nema. Gledam utakmice Schalkea i znam sta pruza momak.
Pa nema potrebe za tri destruktivca
Ovo je popis za prve dvije utakmice.
-----------Srna-----------Vukojević----------Modrić---------Kranjčar
Moguće je i da Srna igra beka, onda bi u vezi bio Rakitić a desno Modrić, ili bi na krilu bio Mandžukić.

Ovo je popis za prve dvije utakmice.

-----------Srna-----------Vukojević----------Modrić---------Kranjčar
Moguće je i da Srna igra beka, onda bi u vezi bio Rakitić a desno Modrić, ili bi na krilu bio Mandžukić.
Sjeća li se netko Daniela Biloša?
Prije 5-6 sezona odbio je poziv hrvatske reprezentacije jer je čekao poziv iz argentinske. U Boci je dosta igrao (33 nastupa u 1 sezoni) ali se nije nazabijao golova (4 gola), pa je prodan u Saint-Etienne gdje se također nije pokazao (14 nastupa 0 golova) pa je prvo otišao na posudbu u Club América (7 nastupa 2 gola), te kasnije San Lorenzo (14 nastupa 1 gol). Nakon povratka u Saint-Etienne prodan je u Banfield, klub za kojeg je igrao od 2000.-2005. godine, ali je ubrzo završio karijeru zbog ozljede koljena.
Za argentinsku reprezentaciju je ipak igrao, i to čak 3 utakmice. Prva je bila nakon ispadanja Argentine sa SP, kada je na čelo reprezentacije došao Alfio Basile i dao priliku nekim novim igračima iz domaće lige. Debitirao je protiv Brazila (0:3 poraz). Svoj jedini pogodak za reprezentaciju zabio je Španjolcima u porazu od 1:2.
Jako tužna priča.

Prije 5-6 sezona odbio je poziv hrvatske reprezentacije jer je čekao poziv iz argentinske. U Boci je dosta igrao (33 nastupa u 1 sezoni) ali se nije nazabijao golova (4 gola), pa je prodan u Saint-Etienne gdje se također nije pokazao (14 nastupa 0 golova) pa je prvo otišao na posudbu u Club América (7 nastupa 2 gola), te kasnije San Lorenzo (14 nastupa 1 gol). Nakon povratka u Saint-Etienne prodan je u Banfield, klub za kojeg je igrao od 2000.-2005. godine, ali je ubrzo završio karijeru zbog ozljede koljena.
Za argentinsku reprezentaciju je ipak igrao, i to čak 3 utakmice. Prva je bila nakon ispadanja Argentine sa SP, kada je na čelo reprezentacije došao Alfio Basile i dao priliku nekim novim igračima iz domaće lige. Debitirao je protiv Brazila (0:3 poraz). Svoj jedini pogodak za reprezentaciju zabio je Španjolcima u porazu od 1:2.
Jako tužna priča.

Evo piše se da Hrvoje Čale seli u Englesku. Spominju se Stoke i Liverpool.
Navodno im se svidio na utakmici Liverpool-Tranzospor. Ovo za Liverpool mi ipak djeluje nerealno, iako nikad neznaš, a ovo za Stoke je sasvim moguće... bilo bi odlično za njega da ode u Englesku.
Navodno im se svidio na utakmici Liverpool-Tranzospor. Ovo za Liverpool mi ipak djeluje nerealno, iako nikad neznaš, a ovo za Stoke je sasvim moguće... bilo bi odlično za njega da ode u Englesku.
Biti će iznimno zanimljiva LP sljedeće godine
Čak 16 hrvatskih igrača u grupnoj fazi.
Ivica Olić (Bayern)
Danijel Pranjić (Bayern)
Saša Bjelanović (Cluj)
Dejan Lovren (Lyon)
Jurica Vranješ (Werder)
Nikica Jelavić (Glasgow Rangers)
Ivan Rakitić (Schalke)
Mario Gavranović (Schalke)
Darijo Srna (Shakhtar)
Eduardo (Shakhtar)
Dario Vujičević (Twente)
Darko Bodul (Ajax)
Vedran Ćorluka (Tottenham)
Niko Kranjčar (Tottenham)
Luka Modrić (Tottenham)
Stipe Pletikosa (Spartak Moskva/Tottenham)

Ivica Olić (Bayern)
Danijel Pranjić (Bayern)
Saša Bjelanović (Cluj)
Dejan Lovren (Lyon)
Jurica Vranješ (Werder)
Ivan Rakitić (Schalke)
Mario Gavranović (Schalke)
Darijo Srna (Shakhtar)
Eduardo (Shakhtar)
Dario Vujičević (Twente)
Darko Bodul (Ajax)
Luka Modrić (Tottenham)
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 27 avg 2010, 12:55, ukupno mijenjano 2 puta.
vujicevic igra pod bh-pasosom...jacky09 je napisao/la:Biti će iznimno zanimljiva LP sljedeće godineČak 15 hrvatskih igrača u grupnoj fazi.
![]()
Ivica Olić (Bayern)
Danijel Pranjić (Bayern)
Saša Bjelanović (Cluj)
Dejan Lovren (Lyon)
Mario Galinović (Panathinaikos)
Ivan Rakitić (Schalke)
Darijo Srna (Shakhtar)
Eduardo (Shakhtar)
Dario Vujičević (Twente)
Darko Bodul (Ajax)
Luka Modrić (Tottenham)
- M. Scofield
- Kontakt:
Igra pod Njemačkim pasošem i potencijani je reprezentativac isto kao i Gavranović iz Schalke-a samo neznam za koga će se odlučiti igratisteve-o je napisao/la:vujicevic igra pod bh-pasosom...jacky09 je napisao/la:Biti će iznimno zanimljiva LP sljedeće godineČak 15 hrvatskih igrača u grupnoj fazi.
![]()
Ivica Olić (Bayern)
Danijel Pranjić (Bayern)
Saša Bjelanović (Cluj)
Dejan Lovren (Lyon)
Mario Galinović (Panathinaikos)
Ivan Rakitić (Schalke)
Darijo Srna (Shakhtar)
Eduardo (Shakhtar)
Dario Vujičević (Twente)
Darko Bodul (Ajax)
Luka Modrić (Tottenham)
Audere est Facere
Da, zaboravio sam Gavranovića, on je 16.M. Scofield je napisao/la: Igra pod Njemačkim pasošem i potencijani je reprezentativac isto kao i Gavranović iz Schalke-a samo neznam za koga će se odlučiti igrati

Ma naravno da će igrati za Hrvatsku samo kada počmu igrati u svojim klubovima jer je konkurencija u reprezentaciji u veznoj liniji i napadu prejaka.
Ne provaljuj se momakjacky09 je napisao/la:Da, zaboravio sam Gavranovića, on je 16.M. Scofield je napisao/la: Igra pod Njemačkim pasošem i potencijani je reprezentativac isto kao i Gavranović iz Schalke-a samo neznam za koga će se odlučiti igrati![]()
Ma naravno da će igrati za Hrvatsku samo kada počmu igrati u svojim klubovima jer je konkurencija u reprezentaciji u veznoj liniji i napadu prejaka.

Nešto nejasno?Strauss je napisao/la:Ne provaljuj se momakjacky09 je napisao/la:Da, zaboravio sam Gavranovića, on je 16.M. Scofield je napisao/la: Igra pod Njemačkim pasošem i potencijani je reprezentativac isto kao i Gavranović iz Schalke-a samo neznam za koga će se odlučiti igrati![]()
na svim sluzbenim stranicama(ukljucujuci i twente), vujicevic igra pod bh-zastavom i rekao je u jednom intervju nedavno da ce igrati za BiH ako ga pozovu, tako da nemogu da shvatim odakle on odjednom hrvatski igrac(koristeci tu logiku mozda i npr. adem ljajic predstavlja koloniju bh-igraca u CL
). al' ovo je valjda ono vijecno prisvojavanje svega od strane zapadni komsija ccc 

http://www.****/content/view/13491/159/steve-o je napisao/la:na svim sluzbenim stranicama(ukljucujuci i twente), vujicevic igra pod bh-zastavom i rekao je u jednom intervju nedavno da ce igrati za BiH ako ga pozovu, tako da nemogu da shvatim odakle on odjednom hrvatski igrac(koristeci tu logiku mozda i npr. adem ljajic predstavlja koloniju bh-igraca u CL). al' ovo je valjda ono vijecno prisvojavanje svega od strane zapadni komsija ccc
odavno ja ne citam taj fasisticki portal bljesak, a ovo je gore on sam izjavio tako da se vidio kako momak razmislja..Na temu reprezentacija BiH, Dario nije imao šta da kaže. - Meni se niko nije javio, nije mi ponudio razgovor, tako da nemam šta da kažem. Naravno da želim razgovarati sa ljudima iz Nogometnog saveza, ali neću nikoga da molim. Rođen sam u Sarajevu, BiH je moja država, ali isto tako znam koliko vrijedim i znam da zaslužujem da me se tretira kao profesionalca - rekao je Vujičević, sin nekada vrsnog nogometaša Sarajeva.
steve-o je napisao/la:odavno ja ne citam taj fasisticki portal bljesak, a ovo je gore on sam izjavio tako da se vidio kako momak razmislja..Na temu reprezentacija BiH, Dario nije imao šta da kaže. - Meni se niko nije javio, nije mi ponudio razgovor, tako da nemam šta da kažem. Naravno da želim razgovarati sa ljudima iz Nogometnog saveza, ali neću nikoga da molim. Rođen sam u Sarajevu, BiH je moja država, ali isto tako znam koliko vrijedim i znam da zaslužujem da me se tretira kao profesionalca - rekao je Vujičević, sin nekada vrsnog nogometaša Sarajeva.

Ovo je prenesena vijest sa večernjeg lista, tiskanog medija koji se nabolje prodaje u Hrvatskoj.

Vujičevića treba poslati u mladu repku, neka igra momak malo.
ma iskreno boli me neka stvar za fasiste iz vecernji list(citao sam ove novine tokom rata pa znam o kakvoj se bagri radi), bljesak i **** i pm, meni je dovoljno procitati sta je rekao u vezi i BiH i kad vidim da igra pod bh-zastavom, cak i u svom klubu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.