Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RiNo
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la RiNo » 18 mar 2009, 21:33

bubooty je napisao/la:cuj ovog netreba nam u repki...pa ako ces igrati sa bajramovicem i rahimicem u prvoj onda mora igrati i pjanic (na desnoj strani)ako mislis postic gol...ja nemogu da vjerujem koliko se ovdje ponizava ovaj momak...pa koji je to nas igrac sa 17-18 godina igrao za velikana tipa liona...halooooooo....on mozda ima kvalitet i za prve medzutim za mladog igraca je najvaznije da nauci podnositi pritisak koji nose igraci koji igraju za velike klubove...pa koliko puta jedan mesi sjedi na klupi barce,pa krkic..beznema je 3 godine sjedio na klupi pa vidi ga sad,nosilac igre//.ja vam garantujem da je trening lyona jaci nego najjaca utakmica hajduka(protiv dinama),ili sturma...ili su vecina na ovom forumu balavurdija koja je ljubomorna na svakog naseg mladog igraca koji postigne nesto ili zaista nemate pojma o fudbalu...boze sacuvaj,
slazem se, samo ne znam na koga se odnosi to "ja nemogu da vjerujem koliko se ovdje ponizava ovaj momak..." uglavnom svi se slazu da je Mire nasa buducnost, i zasluzuje vise mjesta u reprezentaciji i u klubu:) ali tek mu je 18 godina velika karijera je pred njim, ako Bog da 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 mar 2009, 21:47

RiNo je napisao/la:
bubooty je napisao/la:cuj ovog netreba nam u repki...pa ako ces igrati sa bajramovicem i rahimicem u prvoj onda mora igrati i pjanic (na desnoj strani)ako mislis postic gol...ja nemogu da vjerujem koliko se ovdje ponizava ovaj momak...pa koji je to nas igrac sa 17-18 godina igrao za velikana tipa liona...halooooooo....on mozda ima kvalitet i za prve medzutim za mladog igraca je najvaznije da nauci podnositi pritisak koji nose igraci koji igraju za velike klubove...pa koliko puta jedan mesi sjedi na klupi barce,pa krkic..beznema je 3 godine sjedio na klupi pa vidi ga sad,nosilac igre//.ja vam garantujem da je trening lyona jaci nego najjaca utakmica hajduka(protiv dinama),ili sturma...ili su vecina na ovom forumu balavurdija koja je ljubomorna na svakog naseg mladog igraca koji postigne nesto ili zaista nemate pojma o fudbalu...boze sacuvaj,
slazem se, samo ne znam na koga se odnosi to "ja nemogu da vjerujem koliko se ovdje ponizava ovaj momak..." uglavnom svi se slazu da je Mire nasa buducnost, i zasluzuje vise mjesta u reprezentaciji i u klubu:) ali tek mu je 18 godina velika karijera je pred njim, ako Bog da 8-)
Pa vec sad ima vecu karijeru od pola nasih standardnih reprezentativaca a najmladji,on ce sigurno za 2 godine biti kao Fabregas u Arsenalu,sve ce na Pjanica ici,vidjecete samo da se ovaj trener promjeni upropasti mi Lyon,a imaju tako dobre igrace.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 19 mar 2009, 00:54

ma covjece on bi u ekipama tipa lilea ,st etiena ,bayer leverkusena ,borusie itd imao zagarantovano mjesto u prvoj...odkud samo onom kopiletu ciri pravo da stavlja ibricica umjesto mireta **** mater svoju

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 19 mar 2009, 06:57

bubooty je napisao/la:ma covjece on bi u ekipama tipa lilea ,st etiena ,bayer leverkusena ,borusie itd imao zagarantovano mjesto u prvoj...odkud samo onom kopiletu ciri pravo da stavlja ibricica umjesto mireta **** mater svoju
pa on (ibricic) je njegov ljubimac...a za mene mire je za klasu bolji od njega. Ako ovako nastavimo pruzati prednost ovim igracima sto igraju u nasoj ligi ili hrvatskoj kad imamo igrace kao Pjanic i Stilic recimo...mi necemo ni dolke dogurat..to je samo moje misljenje
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 19 mar 2009, 09:01

Boske je napisao/la:Nevjerovatno !!!

Evo Pjanic danas izjavio na Lyonovoj web stranici da nece doci na okupljanje reprezentacije i kaze da ga trenutno interesuju samo klubske aktivnosti !!

Ovo nam nije trebalo...
ja ne znam šta nekom treba da baca vake bombe

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 19 mar 2009, 11:26

Dajte sta vam je? Ibricic je klasa igrac. Svaku utakmicu igra i u punoj je takmicarskoj formi. I ja bih mu dao prednost nad Pjanicem koji ulazi povremeno s klupe.
Pricate suplju pricu o Ibricicu i HNL-u, pa Modric je bio nosilac hrvtaske repke igrajuci za Dinamo, a iz te kurceve lige je otisao na Ostrvo. Ibricic ce ako Bog da na ljeto otici ili na Ostrvo ili u Italiju pa ce i tamo biti standardan pa ce doci svima iz guzice u glavu i skontat ce rijeci Roberta Prosineckog koji za Senijada kaze da ce ostaviti traga u svjetskom fudbalu.

Naravno, Mire je mladi. Clan je Lyona, njegovo vrijeme dolazi, ali dok ne dode ne treba srati po Ibri i pitati se sto ima prednost u repki. Ima jer gine,potura glavu, zabija golove asistira i pokriva teren za dvojicu i pouzdan je i zna podvaliti loptu, zna pljunut sa 30 pod precku u najvecem derbiju HNL-a, zna svasta on zna....

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 19 mar 2009, 11:32

evo ljudi danas sportsport.ba rodjendan kao i meni..

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 19 mar 2009, 11:46

Sretan ti rodendan i ako Bog da da dugo pozivis u zdrvlju,veselju i rahatluku.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 19 mar 2009, 11:55

hah hvala

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 19 mar 2009, 12:42

@ anlayan

Sretan rodjendan i od mene :)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Yankee
Kontakt:

Post Postao/la Yankee » 19 mar 2009, 13:09

Miralem Pjanic je jedan od najvecih talenata u svjetu,a Lyon je proteklih godina stvarao fenomenalne igrace tipa Essiena,Benzeme i nadati se da ce se i Pjanic razviti u igraca njihovog kalibra.Naredna sezona bi trebala dosta toga pokazati,jer tada ce se vidjeti da li on moze izaci iz koze talenta u kozu standarnog igraca.A licno mislim da su Stilic i posebno Pjanic izmislili fudbal za Ibricica.Pa Pjanicevih 5 minuta protiv Barcelone je vrednije od cjele Ibriciceve sezone u HNL!

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 19 mar 2009, 13:36

Yankee je napisao/la:Miralem Pjanic je jedan od najvecih talenata u svjetu,a Lyon je proteklih godina stvarao fenomenalne igrace tipa Essiena,Benzeme i nadati se da ce se i Pjanic razviti u igraca njihovog kalibra.Naredna sezona bi trebala dosta toga pokazati,jer tada ce se vidjeti da li on moze izaci iz koze talenta u kozu standarnog igraca.A licno mislim da su Stilic i posebno Pjanic izmislili fudbal za Ibricica.Pa Pjanicevih 5 minuta protiv Barcelone je vrednije od cjele Ibriciceve sezone u HNL!
Ja koji si ti "moron".
Čuj bolje 5 minuta igrati nego biti najbolji u HNL čitavu sezonu!
Nemaš ti pojma!!!
Pa i Hajduk da je igrao protiv Barce bolje bi prošao nego Lyon.

Pjanic je veliki "budući" igrač, pa tako mislim da Ibričić ima prednost nad njim u ovom trenutku, bar kada je forma u pitanju.

Samo jedna usporedba što se tiče klubova u kojim igraju i kako se cijene igrači u HAJDUKU odnosno u LYONU
Miralem Pjanić - plaćen 10.000.000 miliona KM
Nikola Kalinić - traži se za njega 11.000.000 miliona KM

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 19 mar 2009, 14:10

Kada Ibricic na ljeto od iz HNL-a prestat cete svi srat. Onda ce biti prica, Senijad majstor, talenat, igracina ala Džeko, Misimović, Salihović, Ibišević...

A ko je to o Ibisevicu pravio hvalospijeve kada je igro u drugoj francuskoj ligi ili kad je igro u drugoj njemačkoj, za Salihovića je bila prica kad je otiso iz Herte da je propo, za Dzeku se govorilo kloc iz Želje,Štilić nikada nije bio ni na mapi i tako dalje i tako blize....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 mar 2009, 14:17

ma Pjanic je veliki talenat, al mora jos dosta, dosta raditi da bi bio veliki igrac...ljudi moji pa sta je vama...Ibricic se dokazo i dokazo je da zna igrati, a ja mislim da ce Pjanic ako bude radio kako treba biti vewci igrac od Ibre, al da bi bio dobar nije potreban samo talenat, sto imaju i Ibra i Pjana...sjetite se rikelmea, veliki talenat, da je radio i da nije bio lijen sad bi bio jedan od najboljih, ne bi se pricalo o Ronaldu, Kaki, Riberiyu i ostalim nego o njemu...e to pjanic ne smije sebi da dopusi...pa iskreno, ovako u ovom trenutku ima i boljih od njega u liyonu...ne boljih dok su bili ovi sad sto su standardni dok su imali 18 godina, al sad trenutno su bolji vecina sto igra u prvoj postavi liyona, a i ibra je u boljoj formi od njega...za 1-2 godine o njemu ce svijet pricati a do tad nek dobro radi i nek se ne zajebava..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 19 mar 2009, 14:20

SimoK je napisao/la:Kada Ibricic na ljeto od iz HNL-a prestat cete svi srat. Onda ce biti prica, Senijad majstor, talenat, igracina ala Džeko, Misimović, Salihović, Ibišević...

A ko je to o Ibisevicu pravio hvalospijeve kada je igro u drugoj francuskoj ligi ili kad je igro u drugoj njemačkoj, za Salihovića je bila prica kad je otiso iz Herte da je propo, za Dzeku se govorilo kloc iz Želje,Štilić nikada nije bio ni na mapi i tako dalje i tako blize....
ma ibra je pokazo svoje sada protiv dinama . da zna i da ima srce da bude veliki igrac... a sigurno ce sad na ljeto napraviti veliki transfer... modric nesto 23 mil edvardo nesto .. nesto corluka ... kranjcar 10 mil evra pa zasto ne bi i seniad

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 mar 2009, 15:31

hajde prestanite da kakite....svaki mi je isti i najbolji.nema razlike ni u jednom igracu.sve ih volim ko majku svoju.dok ne promjenite pamet nikad ova repka nece uspjeti.svi za jednog jedan za sve.sta mislite kad se uloga mire ili ibra na forum pa procitaju sta pisete.ili bilo koji igrac? otjerali ste BRACU na taj nacin pa sad jos i druge da otjerate.jos samo da odete na utakmicu i krenete im u lice pljuvati ako ne odigraju dobro.NEMA NAJBOLJEG-SVAKI IGRAC IMA LOS I DOBAR DAN.usrani portugal sa RONALDOM nije pobjedio najusraniju albaniju.swi-lux 1:2 ??? nemojte vise da izvlacim...PJANIC- IBRA-STILIC ITD.- SVAKI JE PODJEDNAKO DOBAR.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 19 mar 2009, 15:37

starmo76

Tako je Kolegaa

Brez Ekipnog duha nema ništa ...

Svi moraju ginuti na terenu ..

Pomoći jedno drugom ..

Samo tako mozemo do pobjede ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 mar 2009, 16:02

ma ja bolan' nepada mi na pamet da kazem ko je los i dobar.umjesto da ih mi dizemo u nebo mi ih kopamo u zemlju.HAJMO BOSNO nikad nisam bio ponosniji na vas.znam da igrate do zadnje kapi znoja...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 19 mar 2009, 17:04

Bogami eto otkak je ciro selektor i ovi nam igraci bolje po klubovima igraju,,,, da ih on necim ne dopinguje kad dodu na pripreme :) idemo po pobjedu braco

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 19 mar 2009, 17:19

dzenidm je napisao/la:Bogami eto otkak je ciro selektor i ovi nam igraci bolje po klubovima igraju,,,, da ih on necim ne dopinguje kad dodu na pripreme :) idemo po pobjedu braco
Ma nikakve to veze nema sa Cirom. Jednostavno su nikli par dobrih talenata u dobre igrace..generacija je sjajna, puno mladih perspektivnih igraca. Hajd za ove kvalifikacije inekako, ali ako buduce kvalifikacije neuspjedneom izboriti jedno mjesto za EP/SP onda je jedna vise dobra generacija propala! Nadajmo se da nece biti tako!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, kakarut, xinxee i 44 gosta.