Rooney88 je napisao/la:Eto iz tvog dzepa uzimaju pa osip dobijas kada dodjes na bankomat.
Pa govorim samo da ne vrijedi tih para, jer se moze dovesti i mladji, perspektivniji i talentovaniji nogometas za te pare. Mozda ne ove sezone, ali isplivat ce jos neki veznjak sljedece godine ili cak za 2. A ovako covjek usao u 28u godinu vec i da istreses za njega tolike pare i onda opet za 2-3 godine ti je kupovat veznjaka.
@messilla, naravno da je Pjanic limitiran nogometas, nikakvu on posebnu razliku na terenu ne cini kao npr Modric, Koke, Verratti i slicni WC nogometasi. I ja sam iz Bosne, ali sam objektivan. Jer da cini on bi u 25oj godini vec bio u Real Madridu, Barceloni ili Bayernu. Pri tome mislim da ne vrijedi taj novac jer se moze dovesti bolji nogometas za te pare.
Ali hajmo cinjenicama...koju je on to bitnu partiju izdominirao ? Bio najbolji ? I za repku i za klub. Nije nikada niti jednu. I nemoj mi sad spominjati Torino i komentare s klixa da je on odigrao najbolje...

mi smo bili u tolikom rasulu prosle sezone da nam je jedna Celta uvalila 4 komada a da nece Juventus.
Da je bolji od Paulinha, i da ne bi imao nista protiv njega to stoji. Da je jedan od najboljih veznjaka i da cini razliku na terenu je notorna laz. Mozes ti pretrcati 16 km, ko muha bez glave, ali ako se ne znas postavljati, preuzimati odgovornost na sebe kada treba- ti si samo jedan prosjecan veznjak.