slazem se. mi na forumima sklapamo idealne postave s igracima u idealnoj formi...a realnost je puno drugacija... igraci koji su u formi u klubovima cesto zakazu u reprezentaciji... isto tako pokazalo se da igraci koji ne igraju nikako u klubovima briljiraju u reprezentaciji... zato malo ohladimo s idealima... treba uvijek imat dobre zamjene za svaku poziciju.. a o povredama i kartonima k'o sto ti rece niko i ne razmislja.. pa to nas je u prethodnim kvalifikacijama i kostalo... nema zamjena... zamjena nema zato sto se pozicije pojedincima betoniraju.. pojedinci igraju i kad nisu u formi.. a to one koji nisu standardni demotivise, jer vide da se trud ne isplati... samim tim nema konkurencije, a to vodi do ukupno slabijeg kvaliteta...Lishche je napisao/la:Jebote, rasprava na nivou klinaca iz dječijeg vrtića...Dylan Dog je napisao/la:Strucnjaci,de mi recite gdje i umjesto koga bi igrao ta zvijezda HNL-a ??? Jel umjesto Misimovica,ponajboljeg playmakera u bundesligi,jel umjesto Pjanica,vjerovatno najboljeg mladog centralnog veznog u Evropi ??
Ili bi ga pak na beka,ma samo nek Ibra igra,moze i branit![]()
Kvalifikacije su duge, a sezona u klubu je više nego zahtjevna... Ko ti garantira da ćeš imati, ama baš svaku utakmicu, spremne za igru i Misimovića i Pjanića? Ozljede, kartoni, suspenzije (kao u slučaju Salihovića kada savez kurcem nije mrdnuo da uloži žalbu) ili nešto treće... Zar nije komotnija situacija da u slučaju izostanka nekog od dvojca koje si ti naveo imamo Ibru u ovakvoj formi? Nas je toliko puno puta koštalo to što nemamo kvalitene igrače da pokriju izostanke nekih od startera ali takvima stručnjacima kao TI se sve mora crtati...
Ovdje na forumu vlada takva atmosfera da se ne smije pomisliti na konkurenciju u timu... Čim imaš dva igrača na istoj poziviji to nije dobro, odmah se ide linčovati jednog jer se eto kao nešto ugrožava status ovog drugoga... I onda se kao čudimo što nismo otišli na neko od velikih natjecanja...
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Bivši trener "Barcelone" dao je znak upravi turskog kluba da počnu pregovore s 25-godišnjim veznim igračem.
No, u "Hajduku" sad ni ne pomišljaju na prodaju našeg reprezentativca, budući da im je on najjača karika u lancu u pohodu na okršaje u Evropskoj ligi, kojoj su nadomak upravo nakon domaće uvjerljive pobjede protiv "Uniree" (4:1).
Ali, zato bi Ibro već u zimskom prelaznom roku mogao napustiti Poljud, čime bi se Rijkaardova želja realizovala, uprkos Ibričićevoj izjavi da zauvijek želi ostati u "Hajduku".
Ta ugodna rečenica uistinu zvuči dobro za "Hajduk", ali ako "Galatasaray" pošalje milionsku ponudu, stvari su sasvim jasne. Valja napomenuti da Splićani našeg veznjaka ne žele prodati ispod osam miliona eura.
sumnjam,nedavno je izjavio da zeli ostati u hajduku do kraja karijere
No, u "Hajduku" sad ni ne pomišljaju na prodaju našeg reprezentativca, budući da im je on najjača karika u lancu u pohodu na okršaje u Evropskoj ligi, kojoj su nadomak upravo nakon domaće uvjerljive pobjede protiv "Uniree" (4:1).
Ali, zato bi Ibro već u zimskom prelaznom roku mogao napustiti Poljud, čime bi se Rijkaardova želja realizovala, uprkos Ibričićevoj izjavi da zauvijek želi ostati u "Hajduku".
Ta ugodna rečenica uistinu zvuči dobro za "Hajduk", ali ako "Galatasaray" pošalje milionsku ponudu, stvari su sasvim jasne. Valja napomenuti da Splićani našeg veznjaka ne žele prodati ispod osam miliona eura.
sumnjam,nedavno je izjavio da zeli ostati u hajduku do kraja karijere

mislim da je izjavio da zeli da zavrsi karieru u hajduku, sto ne znaci da nece preci negdje drugo. jer se uvjek moze vratiti.
Ma nemoj mi reci. Ova pravila su skoro uvedena tj. od prosle sezone pa sam pobrkao malo. Vidis sam da sam odmah priznao gresku, al vazno je nekok popljuvat i reci da veze nema sa fudbalom.Gorazde11 je napisao/la:
Slabo pratis fudbal kad ne znas da je ovo 4 pretkolo - KNOCK OUT faza
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
http://www.jutarnji.hr/svagusa--svaka-c ... i-/879977/
No da Ibričić karijeru završi u Hajduku, Svaguši se čini skoro pa nemoguće.
- Takvo što teško će biti ostvariti. Mnogo je realnije da dobije pravu ponudu izvana i ode. Ja osobno mislim da ne možemo očekivati kako će Ibričić, nakon što odigramo Europsku ligu, ostati u klubu. Vjerujem da će, nastavi li ovako igrati u Europi, stići prava ponuda koja se ne odbija - priča Svaguša.
- Takvo što teško će biti ostvariti. Mnogo je realnije da dobije pravu ponudu izvana i ode. Ja osobno mislim da ne možemo očekivati kako će Ibričić, nakon što odigramo Europsku ligu, ostati u klubu. Vjerujem da će, nastavi li ovako igrati u Europi, stići prava ponuda koja se ne odbija - priča Svaguša.
Gdje pise da nemas veze, pise da slabo pratisBIHfan je napisao/la:Ma nemoj mi reci. Ova pravila su skoro uvedena tj. od prosle sezone pa sam pobrkao malo. Vidis sam da sam odmah priznao gresku, al vazno je nekok popljuvat i reci da veze nema sa fudbalom.Gorazde11 je napisao/la:
Koja su to pravila uvedena prosle sezone, zar se prije igralo 5 pretkola?, prije je bilo jos i manje pretkola a ne vise
Zasto nekog prozivas kad ne citas sta sam napisao.Gorazde11 je napisao/la:Gdje pise da nemas veze, pise da slabo pratisBIHfan je napisao/la:Ma nemoj mi reci. Ova pravila su skoro uvedena tj. od prosle sezone pa sam pobrkao malo. Vidis sam da sam odmah priznao gresku, al vazno je nekok popljuvat i reci da veze nema sa fudbalom.Gorazde11 je napisao/la:
Koja su to pravila uvedena prosle sezone, zar se prije igralo 5 pretkola?, prije je bilo jos i manje pretkola a ne vise
Gle napisao sam da je ovo 3- pretkolo, jer je prije bio drugaciji sistem (sjecam se da su izgubljeni timovi iz zadnjeg pretkola Lige Prvaka igrali 4-pretkolo Kupa UEFA). Sam i znas da je UEFA mjenjala mnoga pravila prosle sezone (uvedeno 4 pretkolo Lige Prvaka, novi imidz Kupa UEFA tj. danasnja Europa League), pa me je malo zbunilo sve ovo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ibro nije htio para,Gorazde11 je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/svagusa--svaka-c ... i-/879977/
Ibro ce vazda bit fukara.
I odma neki pocese da blate Ibrin lik,
Al samo prava raja je znala u cemu je trik,
Nije ti Ibro jarane nas fukara, Ibro ti je defakto umjetnik.
Shvacas?

Izgleda Galata sprema ponudu od 8 miliona. A jos neki "tajni" klub je u igri. Mislim da Hajduk nece moc to odbit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A zasto se ti stalno branis?BIHfan je napisao/la: Zasto nekog prozivas kad ne citas sta sam napisao.
Gle napisao sam da je ovo 3- pretkolo, jer je prije bio drugaciji sistem (sjecam se da su izgubljeni timovi iz zadnjeg pretkola Lige Prvaka igrali 4-pretkolo Kupa UEFA). Sam i znas da je UEFA mjenjala mnoga pravila prosle sezone (uvedeno 4 pretkolo Lige Prvaka, novi imidz Kupa UEFA tj. danasnja Europa League), pa me je malo zbunilo sve ovo.
Napisao si glupost i sta sad, nista - ide se dalje, nije bitno, nego stalno dokazujes kako si u pravu..
Kad vec hoces izgubljeni timovi iz zadnjeg pretkola Lige Prvaka igrali nikad nisu igrali 4-pretkolo Kupa UEFA (nego 1-st round iliti trece pretkolo)
Slabo si pratio EL 2009/2010 i sad pocetak ove sezone, promaklo ti i igranje Sarajeva u ovom 4 pretkolu lani, i sta sad - nista
Ajmo malo o Ibricicu...
Dok god Hajduk igra u EL te ponude ne mogu prihvatiti, bili bi opet neozbiljan klub kad bi prodali najboljeg igraca dok jos traje evropa, al u zimu ce ga prodati, jedino ce im biti problem ako Hajduk prodje dalčje i doceka proljeceCartman je napisao/la:Izgleda Galata sprema ponudu od 8 miliona. A jos neki "tajni" klub je u igri. Mislim da Hajduk nece moc to odbit.
Zadnja izmjena: Gorazde11, dana/u 24 avg 2010, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
smijem se kladit da je tu ponudu ponudila Aston Villa!!! 

defender je napisao/la:Ibro nije htio para,Gorazde11 je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/svagusa--svaka-c ... i-/879977/
Ibro ce vazda bit fukara.
I odma neki pocese da blate Ibrin lik,
Al samo prava raja je znala u cemu je trik,
Nije ti Ibro jarane nas fukara, Ibro ti je defakto umjetnik.
Shvacas?

Treba on da ide u Bundes ili Englesku ligu, to bi Ibra postao zvjezda... to je zvjer brrrmmm.. V8 motor...
BLUE NATION.
- NoName
- Kontakt:
24Sahata - Lijepo je zazvučala romantična priča o Ibričiću, Hajduku i njegovom prijedlogu da produži ugovor do 2018. godine. Ibričić, koji je do prije osam mjeseci igrao za 120 hiljada eura po sezoni, pa je potpisivanjem novog ugovora dobio 250 hiljada eura, tražio je da po novom ugovoru bude najplaćeniji igrač Hajduka.
To bi značilo da na platnoj listi preskoči Anasa Sharbinija, koji godišnje prima 360 hiljada eura, navodi Večernji list.
Hajduk još nije reagovao na Ibričićev prijedlog. Odnosno, znakovita je Svagušina izjava da će teško zaustaviti Ibričića kada dođe nemoralna ponuda.
Zapravo, sve je jasno, Hajduk očekuje da će igranjem u Evropskoj ligi Ibričićeva cijena doći do 10 miliona eura i da će ga već ove zime transferisati. Prvi u nizu "udvarača" turski je Galatasaray, koji je, prema posljednjim informacijama, spreman dati i devet miliona eura.
Zbog svega toga teško je vjerovati da će taj ugovor biti potpisan do 2018. godine, jer Svaguša zna zbrajati. Zašto bi više plaćao Ibričića kada će ga ionako prodati. A ako želi, niko mu ne smeta da ga nagradi za odličnu igru u Hajdukovom dresu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma otice on u neki klub cije ime zavrsava sa ....spor.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nije neizgledno da Ibričić završi u Engelskoj ali to neće biti ovog ljeta. Hajduk nesmije prodati najboljeg igrača dok igra u Europi. Sumnjam da će proći grupu EL pa je izvjesno da će biti prodan u negdje u inozemstvo.. Engleska bi bila odlična i poklon za sve što je dao Hajduku u ovih par godina. 

...što je više lome to je volim jače...
Ibro rastura, al i publika je bila na nivouSlovojed je napisao/la: http://vinovo.magnify.net/video/Hajduk- ... ater_title

BOSANSKOHERCEGOVAČKI nogometni reprezentativac i veznjak Hajduka Senijad Ibričić postao je tata. Njegova supruga Anita je jučer u splitskom rodilištu, u 18.45 sati, rodila djevojčicu. Prinova je pri rođenju težila 3.200 grama i bila je duga 50 centimetara, prenosi Slobodna Dalmacija. Ibričić i njegova supruga djevojčici će dati ime Lejla.
Cestitke Ibro!
Cestitke Ibro!

Senijad Ibričić dobio kćerkicu Lejlu
Bosanskohercegovački reprezentativac Senijad Ibričić dobio je kćerkicu Lejlu. Senijadova supruga Anita je u splitskom rodilištu u srijedu u 18.45 sati na svijet donijela djevojčicu dugu 50 centimetara i tešku 3.200 grama.
Sretni roditelji nedavno su u razgovoru za "Slobodnu Dalmaciju" otkrili da će djevojčicu nazvati Lejla.
"Njima (supruzi Aniti i maloj Lejli) posvećujem ovu utakmicu. Ova 2010. godina mi je najbolja i najsretnija kako u privatnom životu tako i u nogometnoj karijeri. Otkad smo doznali kako očekujemo dijete, stalno zabijam golove", kazao je Ibričić nakon svog trijumfa na "Poljudu u pobjedi nad rumunskom "Unireom".
Cestitke od mene za Ibru i sretno mu veceras sa Hajdukom, mada je nece trebati puno al et
.
Bosanskohercegovački reprezentativac Senijad Ibričić dobio je kćerkicu Lejlu. Senijadova supruga Anita je u splitskom rodilištu u srijedu u 18.45 sati na svijet donijela djevojčicu dugu 50 centimetara i tešku 3.200 grama.
Sretni roditelji nedavno su u razgovoru za "Slobodnu Dalmaciju" otkrili da će djevojčicu nazvati Lejla.
"Njima (supruzi Aniti i maloj Lejli) posvećujem ovu utakmicu. Ova 2010. godina mi je najbolja i najsretnija kako u privatnom životu tako i u nogometnoj karijeri. Otkad smo doznali kako očekujemo dijete, stalno zabijam golove", kazao je Ibričić nakon svog trijumfa na "Poljudu u pobjedi nad rumunskom "Unireom".
Cestitke od mene za Ibru i sretno mu veceras sa Hajdukom, mada je nece trebati puno al et

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: haseljicking i 0 gostiju.