2017/18 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017/18 NBA Pre-season
Bell malo bolji,shut i dalje
Tatum izgleda kao sa druge Planet a ovaj Kinez bio mogao biti opasan ako ga malo nahrane..

miki_92 je napisao/la:evo nagovaraju Popa da dodje u HoustonDavid Pick @IAmDPick
Cedi Osman spent time with the Cavs in Las Vegas. He met Tyronn Lue and Cleveland's staff, told he hopes to sign NBA deal.![]()
Ovog covjeka samo mozes like

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Samo ako je lud, ako sačeka još jednu godinu kao Bogdanović, onda može potpisati puno veći ugovor, a ovako bi bio na minimalnom rookie ugovoru kao Juka I valja mu 3 godine igrati na mininalcu, a vise moze dobiti love a da ne kažem minuta u Turskoj.miki_92 je napisao/la:David Pick @IAmDPick
Cedi Osman spent time with the Cavs in Las Vegas. He met Tyronn Lue and Cleveland's staff, told he hopes to sign NBA deal.
Knicks to open contract negotiations with David Griffin to become GM
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Đe konkurs? Mogao bih ja konkurisati. Njujork je grad za mene. A vjerujem da košarku poznajem od svakog GM Niksa zadnjih 40 godina. Sem Fila naravno, ali fil trola..miki_92 je napisao/la:Knicks to open contract negotiations with David Griffin to become GM
Kolika je plata jednog GM
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
oko 4M je neki prosjekDANTES je napisao/la:Đe konkurs? Mogao bih ja konkurisati. Njujork je grad za mene. A vjerujem da košarku poznajem od svakog GM Niksa zadnjih 40 godina. Sem Fila naravno, ali fil trola..miki_92 je napisao/la:Knicks to open contract negotiations with David Griffin to become GM
Kolika je plata jednog GM
Cavsi su nudili Billupsu 2M, covjek se samo nasmijao

inace Cavsi su bas ci.futi kad je pozicija GM-a u pitanju

Griffin, 43, made less than $2 million a year, one of the lowest salaries in the league for that position.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa ne mogu više. Kako bi inače preplatili Le brona i njegove drugove da gube finala... Doduše ja mu ne bih dao ni toliko jer posao mu radi Queen James.miki_92 je napisao/la: inace Cavsi su bas ci.futi kad je pozicija GM-a u pitanju![]()
Griffin, 43, made less than $2 million a year, one of the lowest salaries in the league for that position.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Krstili smo i Fultza, sad je pravi Sixer.
#TrustTheHospital
#TrustTheHospital
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- HordasIstok
- Kontakt:
Jesu ovi sSixrsi maleri koga god dovedu sa drafta jebu mu karijeru, a Allaha mi Tatum ce da ubija 

Toronto has traded DeMarre Carroll, a future first-round and second-round pick to Brooklyn for Justin Hamilton, league **** tell ESPN.
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 09 jul 2017, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E sinoc je pokazao ono o cemu sam juce pisao.Odlicna igra u okviru onoga s cim je dosao u NBA.Epidaurus je napisao/la:Poen do triple doublea
11-11-11

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvi dobar potez NYK.Samo je pitanje da li im i on moze pomoci ss ugovorima kojima su opteretili svoj SC!?miki_92 je napisao/la:Knicks to open contract negotiations with David Griffin to become GM

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sto se tice Tatuma,posto vidim da ga mnogi hvale...Ofanzivno poliran igrac,jako dobre fizikalije ima.Defanzivno se ne iskazuje i volume je suter.Iako scorerski dominira SLom postavlja se pitanje kakav ce biti kad bude imao samo 5 suteva po tekmi,mozda ni toliko!?Znamo da ce gro suteva u BOS uzimati IT/Hayward/Horford.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima samo jedan mali problem kao GM Knicksa, nema Jamesa.
Sto ovaj mali Lonzo pumpa statistike na SL?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BuffonGigi
- Kontakt:
Steta sto u NBA nema posudbe ko u Evropi, da Kelti posude Tatuma u Brooklin ili Utah 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Upravo, tako IT ce uzimati svoje kako god, a ako Horford i Hayward ne budu imali dovoljno loptu i šuteva imat ces nezadovoljnog max. igraca sto je pogubno za svlačionicu. Onda Brown ce htijti svoje kao i Crowder koji može ucjenivati odbranom jer je odlaskom Bradleya mozda i najbolji defanzivac u on ce zahtijevati suteve, moras I back up centru obezbjediti 5-6 suteva.NEZALAGANJE je napisao/la:Sto se tice Tatuma,posto vidim da ga mnogi hvale...Ofanzivno poliran igrac,jako dobre fizikalije ima.Defanzivno se ne iskazuje i volume je šutere. Iako scorerski dominira SLom postavlja se pitanje kakav ce biti kad bude imao samo 5 suteva po tekmi,mozda ni toliko!?Znamo da ce gro suteva u BOS uzimati IT/Hayward/Horford.
Tako sto kaze @nezalaganje kako ce se Tatum nametnuti samo sa tim sto je scorer tesko pored zivog IT, jedino ako zasluži odbranom oli povredom IT.
pa i ovaj kuzma ne izgleda kao los igrac
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Kobe Bryant je napisao/la:Upravo, tako IT ce uzimati svoje kako god, a ako Horford i Hayward ne budu imali dovoljno loptu i šuteva imat ces nezadovoljnog max. igraca sto je pogubno za svlačionicu. Onda Brown ce htijti svoje kao i Crowder koji može ucjenivati odbranom jer je odlaskom Bradleya mozda i najbolji defanzivac u on ce zahtijevati suteve, moras I back up centru obezbjediti 5-6 suteva.NEZALAGANJE je napisao/la:Sto se tice Tatuma,posto vidim da ga mnogi hvale...Ofanzivno poliran igrac,jako dobre fizikalije ima.Defanzivno se ne iskazuje i volume je šutere. Iako scorerski dominira SLom postavlja se pitanje kakav ce biti kad bude imao samo 5 suteva po tekmi,mozda ni toliko!?Znamo da ce gro suteva u BOS uzimati IT/Hayward/Horford.
Tako sto kaze @nezalaganje kako ce se Tatum nametnuti samo sa tim sto je scorer tesko pored zivog IT, jedino ako zasluži odbranom oli povredom IT.
Ja mislim da ni Jordan ne bi bio igrac da je uzimao 5 shuteva po tekmi

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lonzo komotno može imati Kidd ove brojke iz rookie godine 12 ppg 8 aspg 5 rpg... Imat će loptu i ovlasti
. To bi trebalo biti dovoljno za rookie godine, osim ako Simmons bas ne bude monster, ali prema procjenama i on i proces Twitteraš imat će restricted minutes i neće igrati back to back tekme.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.