FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 09 jul 2017, 10:02

Furymaker je napisao/la:ja ne znam sto se ovi nasi papci sada ne bi okrenuli dovodjenu Lemara i Serija, Nici poslati Rafinhu/Ardu i dobar, al ako im je Ceballos propao i potpisuje za Real, onda nek dovedu Lemara, pa nece valjda propustiti i njega i Dembelea i Mbappea i Ceballosa i sve ostalo sto je mlado a valja.
Transfer politika nam je ko kurvarski zivot jednog mog jarana, propusta se sto je mlado i valja, ganjaju se samo stare ohrndane konobarice isluzene

A ne mozes se arde rijesiti tako jednostavno da ga posaljes u nicu, nije turcin glup, uvalio se u barcelonu hadzija, dobra plata, lijep grad, titula ima opet zahvaljujuci drugima, nije budala da ide s konja na magarca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 jul 2017, 10:07

Hahahah dolazi Paulinho :rol:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jul 2017, 10:09

Romariooo je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:ja ne znam sto se ovi nasi papci sada ne bi okrenuli dovodjenu Lemara i Serija, Nici poslati Rafinhu/Ardu i dobar, al ako im je Ceballos propao i potpisuje za Real, onda nek dovedu Lemara, pa nece valjda propustiti i njega i Dembelea i Mbappea i Ceballosa i sve ostalo sto je mlado a valja.
Transfer politika nam je ko kurvarski zivot jednog mog jarana, propusta se sto je mlado i valja, ganjaju se samo stare ohrndane konobarice isluzene

A ne mozes se arde rijesiti tako jednostavno da ga posaljes u nicu, nije turcin glup, uvalio se u barcelonu hadzija, dobra plata, lijep grad, titula ima opet zahvaljujuci drugima, nije budala da ide s konja na magarca
Eh kad bi turcina Valverde uspio motivirati i probuditi, Arda kakav je bio u Atleticu bi bio odlican igrac, ali eto, igrom slucaja i on i Gomes nisu sjene igraca koji su kupljeni, samo je Digne dosao onakav kakvog smo ocekivali, Paco je bio prosjek i ispod prosjeka veci dio sezone, al bi rekao da se probudio na kraju i da se moze reci da je odradio pristojan posao.
Umtiti je svakako iznad svih ocekivanja, ja sam znao da cemo dobiti kvalitetnog stopera, ali nisam ocekivao igraca koji ce biti u konkurenciji za najboljeg stopera danasnjice.

A Paulinho kuca na vrata :zviz:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jul 2017, 10:16

Weigl - Coutinho - Bellerin/Semedo :kafa:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 09 jul 2017, 10:34

miki_92 je napisao/la:Weigl - Coutinho - Bellerin/Semedo :kafa:

slika

Krater u odbrani.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jul 2017, 10:41

pa bice kako god okrenes kad imas ovu trojicu gore :rol:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 jul 2017, 11:13

Eto ovog paulinha debili haman ce uzet.majko draga u sta sse barca pretvara.kakvi su to slijepci .
Kome dodje na pamet debil paulihno a treba ti igraca xavijvih karakteristika.imas u ekipi roberta i raketu koji igraju ekstra na zadnjem veznom ako hoces sa dva pozadi da igras .kakav crni starac paulihno hahha boze.
Pa milanovi tranferi su jbt transfercine naspram barciih.bolje calhanoglua da su uzeli nego ovog iz propale kine.real sad ekstra posluje barca ne zna ni sta hoce .kupuje neke isluzene igrace koji ni u sevilli ne bi bili pojacanje
Vezni red je majko mila .pa daj sad i tog serija on je sad pojacanje i po za ovaj vezni red
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 jul 2017, 11:23

E ne vjerujem šta kreteni rade od Barce :facepalm: :oops: yebo li im Paulinho pleme nenormalno :puke: uslišavaju želje Neymara da mu dovedu jarana i prave cirkus od kluba :puke:

Benedito, skupljaj te potpise što prije i tjeraj bagru.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jul 2017, 11:29

A Marca spominje Barcine alternative za desnog bocnog jer izgleda od Bellerina nema nista, naravno Semedo se opet spominje, a tu su 2 nova imena, Sidibe iz Monaca, neki klinjo iz Sociedada koji nije bolji ni od Palencie malog, te Cancelo i Kimmich.
Mislim da Sidibe nije na prodaju, kao ni Kimmich, taj iz Sociedada bez obzira sto je domaci igrac i ima 20god, suludo ga je dovoditi kad imas Palenciu koji obecava, Semedo preskup za nase, mozda i nije sad kad su se ispisali u pokusaju dovodjenja Verrattija, Cancelo opet po meni najrealnija opcija.

Samo veznjaka ni za lijeka, ja bi volio da se Lemar i Seri dovedu i ubijas 2 muhe jednim udarcem, al eto, mislim da mozemo racunati na Paulinha, al opet, kad bi uspjeli dovesti Lemara jos, Paulinho ne bi ni igrao pokraj Roberta, Rakitica, Busquetsa, Inieste, pa cak Gomesa i Denisa, osim ako nas ne iznenadi i bude zapravo dobar.
Lemar iako nije klasicni veznjak nego vise neko krilo/ofanzivni vezni, mozda i vise odgovara u toj 4-2-3-1 formaciji ukoliko bi se odlucili za igru sa 2 defanzivna veznjaka u vidu Roberta i Busquetsa.

Al apsolutno nista pozitivno zasad u ovom transfer periodu osim prodaje Mathieua.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 jul 2017, 11:37

Furymaker je napisao/la: Al apsolutno nista pozitivno zasad u ovom transfer periodu osim prodaje Mathieua.
Kamo sreće da su ga prodali...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jul 2017, 11:44

Kimmich da igra beka, pa to smo vec gledali prosle sezone sa S. Robertom

ako ne mozes dovesti kapitalca bolje nemoj nikog ni dovodit', radije cu gledati Alenu pa i ako flopne zaboli me qrac, nije placen 40M

sj3bali smo 120M proslo ljeto i dobili hrpu polovnjaka(-Umtiti) koji ne mogu prismrditi 1. postavi a i za klupe su upitni

i sad treba opet da dovodis neke C-D opcije koje ne mogu mrtvog Iniestu i Rakitica staviti na klupu, zbog cega, da imaju beplatne ulaznice svaku tekmu, ne kontam

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 jul 2017, 12:13

Ako su vec nesposobni da dovedi prava pojacanja - a jesu (dokazano prošlog prelaznog roka, potvrđeno ovog ), onda neka guraju ove mlade - Palencia, Marlon, Alena, Cucurella.
Prvo što ce uštediti, a možda Valverde naprave nekog igraca od njih.
Tu je i Samper, radije njemu dati šansu nego dovoditi onog Neymarovog jarana Paulinha. Nevjerovatno :facepalm: pa taj lik je bio suficit u yebenom Tottenhemu. Barca je spala da dovodi igrace iz Kine :puke: gade mi se takvi transferi.

Ništa, cekati neku novu normalnu upravu sa ozbiljnim ljudima koji znaju sa transferima.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 jul 2017, 12:21

Sad bi vrhunac bio da plate Paulinha 35 milki :lol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 jul 2017, 12:26

Bez brige momci, Neymar ce biti balon d'or za dvije godine.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 jul 2017, 12:48

El Mundo Deportivo navodi da je jučerašnja informacija da će Dani Ceballos uskoro potpisati šestogodišnji ugovor s Real Madridom izazvala nezadovoljstvo među članovima Uprave FC Barcelone. Naime, ni igrač ni Betis još uvijek nisu zvanično odgovorili na ponudu koju je poslala Barça, a nešto ranije je Theo Hernández na sličan način završio upravo u Real Madridu, iako je Blaugrana pokazala interes za njegovo dovođenje.
Danteyebo! :tokralju:
Djeca nam se smiju moj Pacove!!! :facepalm:

FC Grizzlies

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 jul 2017, 13:09

Samo opušteno. Momčina sa mog avatara će poslati hrvatsku oyebinu na klupu i u zaborav :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 jul 2017, 15:13

Paulinho: "My reaction to Barça’s interest? I felt like I was floating in a cloud, thinking about whether it could be true or not." [md]
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 jul 2017, 15:22

Ni u ludilu nije očekivao kada je napuštao Tottenham da će za par godina kao veliko pojačanje doći u Barcu :lol: Šta ti je život :mrgreen:

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 jul 2017, 15:26

Najgore u svemu je to sto, taman da odigra 2 sezone ko Zidane, opet moras kupovati veznjaka jer ce covjek imat 32 godine skoro :lol:
27.10.2020

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 jul 2017, 15:26

Paulinho kao neka prva rezerva u veznom redu bi bio dobar posao, međutim problem je što će on biti jedino pojačanje u sredini. Znači prepisana situacija iz ranijih sezona kada su navodno lovili stopere Pariza jer su znali da od toga nema ništa a ovamo u miru dovodili Vermaelena, Mathieua ili nikog.

Ja bi im halalio neuspjeh, ali ne mogu im halaliti još jednu dosadnu sezonu. 2007/08 je bila najgora sezona zadnjih 13 godina ali smo imali Messija koji je tada postajao najbolji svjetski igrač, Iniesta konačno pokazao svu raskoš, Bojan igrao tako da pomisliš da će i on postati svjetska klasa. Yaya i Abidal pojačanja, mučili se sa povredama ali dalo se naslutiti da će biti hajra i od njih.

Prošle sezone sam prvi put u životu gasio Barcine utakmice a i naredne ću. Jednostavno ništa zanimljivo ne možeš naći da bi pratio, makar da forsira nekog dječaka na to bi se skoncentrisao. Ovako jedne te iste face rade poteze koje možeš predvidjeti, trener ne vidi dalje od naredne utakmice itd.
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.