NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Combe brckalic nikad nije igrao beka osim kod nas.po meni puno je bolji u sredini a dzenis na beka.mislum da himzo nema mjesta pored ivanovskog iako konkurencija nije losa.
Na sabicu je da krpi ekipu ima dovoljno igraca.ako dodu jos dva dobra onda valja nam se ukljucit u borbu
Na sabicu je da krpi ekipu ima dovoljno igraca.ako dodu jos dva dobra onda valja nam se ukljucit u borbu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Huseinspahic sigurno igrati prvu postavu, makedonac je jucer bio najbolji u prvom poluvremenu
Sa ovom ekipom mi bi trebali da zavrsimo od 4-6 og mjesta,da li nam treba jos novih igraca? Ljudi da se ne zavaravamo nemamo sansi protiv kamiondzije,jednostavno nemamo dovoljno sredstava svi znamo kako ova liga funkcionise..Bolje vracati dugove pa neku drugu sezonu napasti a ako se ponudi neki igrac a da nije puno novaca ok treba sacekati sami kraj prelaznog roka ima kapitalaca koji se precijene pa ne nadju klub e takve onda za male pare dovesti..
- ASD
- Kontakt:
Po igrackom kadru niste daleko od trece ekipe lige, tu je to.
Sloga i Olimpik su ipak prejaki.
Sloga i Olimpik su ipak prejaki.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Delic nije kvalitet za prve postave, bas kao ni Himzo. Ivanovski umjesto Himze, Huseinspahic umjesto Brckalica, novi bek umjesto Delicacombe je napisao/la:Po meni ovako:
.......................Kurbasic.......................
Brckalic....Devedzic(Adzem)..novi stoper....Delic
..................Dario.................Civic.........................
......................Kapetan(ako dode)......................
Cvija....................................................Himzo
............................(spic novi-dobar).....................
Klupa vise nego solidna sa Guzinom, Facom(samo dok ne ude u formu jer za njega treba bit mjesta u prvoj postavi), Huseinspahicem, Ivanovskim, Osmicem, Prljacom itd.
A i nasa djeca silidno zastupljena.
⭐
Jesi siguran za Delica???theboss_RD07 je napisao/la:Delic nije kvalitet za prve postave, bas kao ni Himzo. Ivanovski umjesto Himze, Huseinspahic umjesto Brckalica, novi bek umjesto Delicacombe je napisao/la:Po meni ovako:
.......................Kurbasic.......................
Brckalic....Devedzic(Adzem)..novi stoper....Delic
..................Dario.................Civic.........................
......................Kapetan(ako dode)......................
Cvija....................................................Himzo
............................(spic novi-dobar).....................
Klupa vise nego solidna sa Guzinom, Facom(samo dok ne ude u formu jer za njega treba bit mjesta u prvoj postavi), Huseinspahicem, Ivanovskim, Osmicem, Prljacom itd.
A i nasa djeca silidno zastupljena.
Delic je dosta dobar bek.nevidim zasto bi njemu trebala zamjena.stoper fali radi kartona.anis i adzem su sigurni.a u napad dovest samo ekstra igraca u suprotnom bolje krpit sa ovim sto imamo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zapamtite ovo sto vam kazem. Kamiondzija se nece priosetati ligom kako neki misle.
U startu ima dva neprijatelja Olimpik i Velez.
Drugo vecina ce protiv njih ic na noz da se pokazu. I mnogi ce ih uzeti na zub jer su realno "mala" ekipa za ovu ligu a ku rce se.
Trece svi znaju da ima kesa i pokusace ga sto vise izmust. Kako savez tako i ostale ekipe.
Sta mislis da ce doci u Gradacac, Kakanj, Gracanicu i da ce lako dobiti utakmicu. Ili da ce mu neko dati za 5-10 hiljada.
Ovo nije ista situacija kao kad je ulazio sa Slobodom. Gdje je vecina ekipa pri samom pomenu Slobode vec skidala gace.
Onda faktor navijackog pritiska koji on nema. Gdje i kod kuce ekipu treba pogurat.
Budite sigurni da ce dosta ekipa na njemu ostrit ku rac i da nece uci tako lako kao sto misli. Ne kazem da na kraju nece uci ali za to mora dosta krvi propisati.
I jos nesto njegove izjave mu ne idu u prilog. Pogotovo ova zadnja da bi vec volio preskocit prvu federalnu i da se bori za titulu u premier ligi.
Ovo sve pisem iz razloga jer tu vidim nasu sansu iz prikrajka. Ne veliku ali je ima. Jer gdje se dvojica kolju treci dobro prode.
U startu ima dva neprijatelja Olimpik i Velez.
Drugo vecina ce protiv njih ic na noz da se pokazu. I mnogi ce ih uzeti na zub jer su realno "mala" ekipa za ovu ligu a ku rce se.
Trece svi znaju da ima kesa i pokusace ga sto vise izmust. Kako savez tako i ostale ekipe.
Sta mislis da ce doci u Gradacac, Kakanj, Gracanicu i da ce lako dobiti utakmicu. Ili da ce mu neko dati za 5-10 hiljada.
Ovo nije ista situacija kao kad je ulazio sa Slobodom. Gdje je vecina ekipa pri samom pomenu Slobode vec skidala gace.
Onda faktor navijackog pritiska koji on nema. Gdje i kod kuce ekipu treba pogurat.
Budite sigurni da ce dosta ekipa na njemu ostrit ku rac i da nece uci tako lako kao sto misli. Ne kazem da na kraju nece uci ali za to mora dosta krvi propisati.
I jos nesto njegove izjave mu ne idu u prilog. Pogotovo ova zadnja da bi vec volio preskocit prvu federalnu i da se bori za titulu u premier ligi.
Ovo sve pisem iz razloga jer tu vidim nasu sansu iz prikrajka. Ne veliku ali je ima. Jer gdje se dvojica kolju treci dobro prode.
Combe ima logike ovo sto si napisao.Sloga i Olimpik su otvoreno najavili borbu za Pl-u(Velez mislim da nema snage trenutno,grade infrastrukturu tesko je ulagati na dva fronta).Od ova dva gore tima vecu sansu dajem Slogi zbog Azmira koji se bas zainatio i nece stedjeti sredstva,Olimpik ce da skonta u kakvu kaljuzu od lige je upao i po meni tesko ce se snaci i tu ostajemo jos jedino mi koji imamo koliko-toliko sredstva i stadion za Pl-u.Ja se bas bojim da ne dobijemo neku laznu nadu i ne prokockamo lovu a nista ne napravimo da li bi smo se uspjeli oporaviti?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa ne mozes bit siguran u to nikad. Al kaze covjek koji je prije trenirao i danas prati Mladost DK. Takodjer sam isto cuo od covjeka sto je nekad igrao s njim.ludiloo je napisao/la:Jesi siguran za Delica???
Sto ne znaci da u ovoj ligi ili okruzenju ne moze eksplodirat
⭐
ne znam bas men djeluje potpuno suprotno...zmaj sto se para tice ljudi su obezbjedili budzet za ovu sezonu e sad ako bi se trosilo vise to bi onda gurali Mirso i co vjerujuci u nesto vise, al ja mislim da mi sad u klubu imamo covjeka koji bi mogo malo bolje odradit posao van zelenog terena. u klubu je on zadnje dvije, tri godine al mislim da je sad daleko lukavitheboss_RD07 je napisao/la:Pa ne mozes bit siguran u to nikad. Al kaze covjek koji je prije trenirao i danas prati Mladost DK. Takodjer sam isto cuo od covjeka sto je nekad igrao s njim.ludiloo je napisao/la:Jesi siguran za Delica???
Sto ne znaci da u ovoj ligi ili okruzenju ne moze eksplodirat
Ludiloo@ mozel info o visini budzeta za ovu godinu?
Znal neko jel potpisuje Kapetan danas? I kakva je situacija dalje sa pojačanjima? Jel se planira još nešto dovoditi, posebno mislim na napadača?
Kako se priča dolazi jos jedan stoper vezni kapetan? i napadač
Kakva je situacija sa Djekicem, Cvetkovicem i Ivanovskim. Za svu trojicu se pisalo da su potpisali ugovore.
Mada kroz razgovore a i pripremne utakmice se vidi da izgleda Sabic previse ne racuna na Djekica i Cvetkovica dok se Ivanovski nametnuo kao solidan izbor.
Ako neko ima vise informacija o navedenoj trojci nek napise.
I sta je sa Puricem jel ostaje ili ne.
Mada kroz razgovore a i pripremne utakmice se vidi da izgleda Sabic previse ne racuna na Djekica i Cvetkovica dok se Ivanovski nametnuo kao solidan izbor.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ivanovski se vidi da ima kvalitet djekic ima talenat mlad je ali pored čivića i damjanovica nema šanse cvetkovic teško da može nešto napraviticombe je napisao/la:Kakva je situacija sa Djekicem, Cvetkovicem i Ivanovskim. Za svu trojicu se pisalo da su potpisali ugovore.
nisam upoznat sa cifrom tako da necu da lupam, ali radna ga je grupa obezbejdila....dal neko ima informacija o prijateljskim utakmicama, hocel sta bit na nasem terenuzmaj348 je napisao/la:Ludiloo@ mozel info o visini budzeta za ovu godinu?
Postoji mogucnost da djekica ivanovskog i cvetanovica klub uopste ne placa.tako da oni su tu i konkurisu za prvu ekipu.moje je misljenje da ce sve trojica igrati
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Stigo kapetan
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel potpisoastra1922 je napisao/la:Stigo kapetan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.