FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 09 jul 2017, 01:51

Raonffa je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Otisao bi mozda u Lucane i onda u Tursku i Sevillu. Znam sta govoris, ali ne znamo sta zivot nosi. Da je njemu prije cetiri godine neko rekao da ce ponovo igrati u nasoj ligi i jos u Zelji otjerao bi ga u pizdu materinu. Otisao, hvala mu za sve i zelim mu sve najbolje. Obje strane su krive zbog toga, siguran sam da nije samo do njega. MocMahale kontam sta govoris. Idemo dalje, treba ove Svedjane naguziti.
Sve je to ŠBBKBB, ipak mu je bolje u Želji nego u prosječnom srpskom klubu, prije će ga primjetiti, imat će veća primanja i bolju šansu za dokazivanje i eventualni novi klub, što mu je svakako bio cilj, i ispunit će ga.

Želim mu i ja sve najbolje, to uopšte nije upitno. Niti ga pljujem niti ga smatram izdajicom, samo kažem da je mogao postupiti drugačije, kao što je moglo i desetine drugih igrača što je prodefilovalo kroz Želju, nije on ni prvi ni zadnji koji će na ovaj način otići iz Želje.
To je to. Mogao, nije i idemo dalje. Zasto nije to samo on i nasi iz kluba znaju.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 09 jul 2017, 01:55

On je nama bio koristan, ali i mi smo njemu, da je ispo šupak jeste, da nije prvi takav nije, ali hvala mu na svemu jer je stvarno uvijek davao 110%

Mogao je ako ništa produziti uz klauzulu neku od 200 hiljada pa da eto bar nesto željo zaradi, ali opet jbg gledao je sebe sto je i normalno, ali meni je željo u prvom planu i tu željo je jedino dobio njegovim igrama i hvala mu na tome, ali da je mogao korektniji ispast mogao je

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 09 jul 2017, 01:55

Raonffa je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Otisao bi mozda u Lucane i onda u Tursku i Sevillu. Znam sta govoris, ali ne znamo sta zivot nosi. Da je njemu prije cetiri godine neko rekao da ce ponovo igrati u nasoj ligi i jos u Zelji otjerao bi ga u pizdu materinu. Otisao, hvala mu za sve i zelim mu sve najbolje. Obje strane su krive zbog toga, siguran sam da nije samo do njega. MocMahale kontam sta govoris. Idemo dalje, treba ove Svedjane naguziti.
Sve je to ŠBBKBB, ipak mu je bolje u Želji nego u prosječnom srpskom klubu, prije će ga primjetiti, imat će veća primanja i bolju šansu za dokazivanje i eventualni novi klub, što mu je svakako bio cilj, i ispunit će ga.

Želim mu i ja sve najbolje, to uopšte nije upitno. Niti ga pljujem niti ga smatram izdajicom, samo kažem da je mogao postupiti drugačije, kao što je moglo i desetine drugih igrača što je prodefilovalo kroz Želju, nije on ni prvi ni zadnji koji će na ovaj način otići iz Želje.
Ma igraci ce dolazit i odlazit, tu nema price, jedino je samo vazno da je Zeljo vjecan da ce Zelje biti sa il bez Mire il petog il desetog.. Okrenimo se ljudi svi Aiku dilema je koga u spic stavit Zajmovica nemozemo tek tako lahko u vatru gurnut neiskusan dok Stevo bi mogo igrati ima iskustvo visok je zna se graditi... , sto rece @Virtu da se oce crnov oporavit njega i zakia na krilo a spic zekonju jer imala bi sigurno brze napadace prema naprjed.. Da je proc Aika da onda uprava do pocetka sezone i za trece dovede nekog napadaca u sta nesumnjam iz nase Lige nema Lendri zamjene jedino po Srbiji da pogledaju trziste imal slobodnih igraca...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 09 jul 2017, 01:57

Tako je Quinlan.
Cetvrtak Aik . Aik-a ako prodjemo , jos ce me vise boli k za Mirom :D
A bolje i o Miri raspravljat neg da smo ispali od Moldavaca :D
Volim Zeljeznicar

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 01:58

Ja bih ipak Stevu od početka protiv AIK-a, pogotovo u prvoj utakmici, razloge sam naveo već par puta.

U slučaju povoljnog rezultata pred revanš, razmislio bih o opciji Zeca u špicu, u revanšu u Štokholmu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 09 jul 2017, 02:01

Raonffa je napisao/la:Ja bih ipak Stevu od početka protiv AIK-a, pogotovo u prvoj utakmici, razloge sam naveo već par puta.

U slučaju povoljnog rezultata pred revanš, razmislio bih o opciji Zeca u špicu, u revanšu u Štokholmu.
I ja sam za takvu opciju. Da su nam na raspolaganju tj da su vec odigrali koju minutu Sinan i Crnov onda bih mozda Zeca i ovdje u spic..Ali Stevu bih ovdje gurnuo od pocetka i ja kad je ovakvo stanje.
Volim Zeljeznicar

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 09 jul 2017, 02:02

LAPAZ je napisao/la:Tako je Quinlan.
Citajuci ove portale il ti medije pa cak forume ovi iz Aika samuvjereni u svoj prolaz, ja se nadam da moze to bit mac sa dvije ostrice , samo je bitno da ne primimo go pa makar neka bude 0:0 a tamo 1:1 il 2:2 zamislite ako se prodje Aik kakva ce tek bit ludnica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 02:03

LAPAZ je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ja bih ipak Stevu od početka protiv AIK-a, pogotovo u prvoj utakmici, razloge sam naveo već par puta.

I ja sam za takvu opciju. Da su nam na raspolaganju tj da su vec odigrali koju minutu Sinan i Crnov onda bih mozda Zeca i ovdje u spic..Ali Stevu bih ovdje gurnuo od pocetka i ja kad je ovakvo stanje.
:thumbup:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2017, 02:04

Zvuci cudno :lol:

Ne znam koga drugog na tu poziciju staviti, kakav bani (zec) Stevo ima vise nos za gol. Mozda Zaku staviti ;) toliko mi je drago sto je pogodio jer znam da zna lopte.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 09 jul 2017, 02:06

Neymar11 je napisao/la:
LAPAZ je napisao/la:Tako je Quinlan.
Citajuci ove portale il ti medije pa cak forume ovi iz Aika samuvjereni u svoj prolaz, ja se nadam da moze to bit mac sa dvije ostrice , samo je bitno da ne primimo go pa makar neka bude 0:0 a tamo 1:1 il 2:2 zamislite ako se prodje Aik kakva ce tek bit ludnica
I mi bi se tako ponasali da smo na mjestu AIK-a. Bolje po nas ako nas dozivljavaju kao neke tarabe :D
Volim Zeljeznicar

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 jul 2017, 02:08

Zeca u Svedskoj uz 0:0 u Dolini nikako ne bih stavio. Mislim da bi nam njegova brzina u kontrama vise valjala na krilu. Bitna je pravo prva utakmica.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 02:11

MocMahale444 je napisao/la:

Ne znam koga drugog na tu poziciju staviti, kakav bani (zec) Stevo ima vise nos za gol. Mozda Zaku staviti ;) toliko mi je drago sto je pogodio jer znam da zna lopte.
Zvuči tebi kad imaš prljave misli :mrgreen:

Ma Zakarića i Zeca ostaviti na krilima, nema potrebe zbog jedne pozicije vršiti dvije-tri promjene na ostalim pozicijama, pogotovo kada ti je jedino pravo krilo koje imaš u zamjeni, Crnov, još uvijek rovit, dok je recimo Stanić, koji je najbolje partije pružao na desnom krilu, trenutno na poziciji lijevog beka.

Da je to idealna situacija gdje su Crnov i Ramović zdravi, gdje imaš pravog lijevog beka pa Stanića možeš gurnuti na krilo, pa da i pričamo o tim nekim rokadama, al' ovako koristi ono što imaš bez puno komplikovanja i izmišljanja tople vode, bar u ovoj prvoj utakmici na Grbavici.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 jul 2017, 02:12

AIK je svakako renomiraniji protivnik od Zete i svakako favorit. Ali to i nije tako loše, bolje da su oni favoriti, jer skinuli smo pritisak sa sebe (bar bi trebalo da jesmo), nakon prolaska prvog pretkola. To je bila ko neka obaveza, pogotovo jer smo bili kvalitetniji tim. Sada bi trebalo iskoristiti situaciju kada je manje pritiska na našoj strani. A bez obzira što je protivnik kvalitetan i što ima određenu prednost, ipak naše su ekipe znale dobro igrati protiv Skandinavaca, tako da bi se i ovaj put moglo pametnom igrom doći do rezultata.
Loptu svakako treba spustiti i probati igrati više po zemlji, bez nekih pretjeranih ubacivanja prema naprijed, a greške u odbrani se moraju isključiti i svesti na minimum. S greškama iz Podgorice bi bili bez ikakve šanse. Mora se dosta skoncentrisanije odigrati.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 09 jul 2017, 02:14

Stevo je siguran izbor u prvoj utamici iz razloga sto nema alternativu. Crnov nije spreman za utakmicu tako da Zec otpada. Ovog sto je dosao iz Travnika ne racunam uopste za euro utakmice. Dzenis cini mi se nije u planovima trenera tako da od Steve zavisimo.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2017, 02:19

Raonffa je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:

Zvuči tebi kad imaš prljave misli :mrgreen:

Ma Zakarića i Zeca ostaviti na krilima, nema potrebe zbog jedne pozicije vršiti dvije-tri promjene na ostalim pozicijama, pogotovo kada ti je jedino pravo krilo koje imaš u zamjeni, Crnov, još uvijek rovit, dok je recimo Stanić, koji je najbolje partije pružao na desnom krilu, trenutno na poziciji lijevog beka.

Da je to idealna situacija gdje su Crnov i Ramović zdravi, gdje imaš pravog lijevog beka pa Stanića možeš gurnuti na krilo, pa da i pričamo o tim nekim rokadama, al' ovako koristi ono što imaš bez puno komplikovanja i izmišljanja tople vode, bar u ovoj prvoj utakmici na Grbavici.
Prljave lajk madafaka :lol: znam da nisi mornar bez sikirancije.

Kazem Stevo ali ako ne on mozda Zaka.
Joj da je nacitani pogodio onaj vole :rol: napravio bi odma novi acc na ss.ba. Steta s linije je skinuli.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 09 jul 2017, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2017, 02:26

MocMahale444 je napisao/la: Pljave lajk madafaka :lol: znam da nisi mornar bez sikirancije.

Joj da je nacitani pogodio onaj vole :rol: napravio bi odma novi acc na ss.ba. Steta s linije je skinuli.
Ma može se uvijek napraviti rokada pred kraj utakmice, da izvedeš Stevu a ubaciš Crnova, pa onda Zakarića ili Zeca gurneš u vrh napada.

Novi nik "NačitaniGolgeter" :lol:

PS: Opet sam Dženisa vidio večeras u gradu, malo mi je falilo da odem do njega da ga pitam šta konta sa karijerom :mrgreen:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2017, 02:33

Raonffa je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Pljave lajk madafaka :lol: znam da nisi mornar bez sikirancije.

Ma može se uvijek napraviti rokada pred kraj utakmice, da izvedeš Stevu a ubaciš Crnova, pa onda Zakarića ili Zeca gurneš u vrh napada.

Novi nik "NačitaniGolgeter" :lol:
:lol: :lol:

Nisam pio alkohol ima 2 godine, otvorio bas jednu ljutu mozda samo ostane na tome ili dvije a mozda i tri. Gledam klipove Aika-a i nesto razmisljam treba ici u kost zesce. Kao sto Ciro kaze yebem im mater i uvaliti 3 komada. Cuj njihov trener nema pojma ko smo mi :urnebes: treba levat procitati da nas je par minuta delilo bre za finale s Realom. Nabio one cvike ko dno od tegle i misli da je pametan. Yebat ce ga Petrovic ko onu Sekulic neka zna da je inat jaci :rol:
vracam se s novim acc, ostavljam ovo 5555 peace
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 09 jul 2017, 02:50, ukupno mijenjano 2 puta.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 09 jul 2017, 02:34

@Raonfa Oziviti aBd :D
Volim Zeljeznicar

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 jul 2017, 07:37

Za gradzevinu Sam laik na Grbavici pada Aik,o Svedzanke dodjite na kavu za uzvrat dobicete azdahu,Svedzanke su zut one vole krute,odo sad kod komsije Malika Zeljo CE pobjedit Aika.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jul 2017, 08:11

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Za Miru ni dan danas ne znaju da postoji.
Lendrica platise francuzi i još nam donese prolaz dalje.
Malo li je.
Fantastično je to kako i nakon svih ovih godina moraš popljuvati jednog da bi digao drugog. Nema šanse da obojica valjaju.
Ne, odgovaram u tvom tonu ti pljuje Lendrica bez razloga. Njih dvojica nisu isti. Jedan je prihvatio produženje i donio na 300.000 eura, drugi nas mjesecima zavlacio i pomnozio sa nulom.
Meni to nije isto a tebi jeste. Obojicu smo vratili iz mrtvih a Miru ubacili u repku, vratio je momacki. Još ako predje u Zrinju to je dodatni bonus.
Razlika je što Lendra nikad nebi prešao na lavor a profesionalac bi bez problema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.