Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

filip13

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la filip13 » 06 jul 2017, 14:58

FRANK RIBERY je napisao/la:Nije isto kad citav kostur repke odbije da igra zbog povreda i nekih privatih razloga i kad Francuzima otkazu 2,3 NBA igraca, a oni na raspolaganju imaju 20-25 kvalitetnih igraca. Od ranije Đedović, sad Teletović, Nurkić, Kikanović, Milošević, Gordić, Stipanović,Sulejmanović, Halilović,... Ovo je praktično cijela reprezentacija. Ovo na okupu je pokusaj od reprezentacije.
I od ta 2-3 NBA francuza jedan je veteran,savise od 1000 odigranih utakmica u nba

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 jul 2017, 15:15

Smeta mi sto se ovdje zeli neke opravdati. Kao odazvao se dva , tri puta i sad ne mora. Ili jesi covjek ili nisi, svakom treba da bude ponos da igra za reprezentaciju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 06 jul 2017, 15:36

High je napisao/la:Trebalo bi vratiti Kenana Bajramovića...
Jos jedan lik poput teleta i juke, sa brdsko-planinskim karakterom balkanca, koji bi imao daleko bolju karijeru da nije imao taj usud karaktera.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 jul 2017, 17:10

Hoce li Djedovic doci na okupljanje? :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jul 2017, 17:28

ElCartel11 je napisao/la:Hoce li Djedovic doci na okupljanje? :lol:
Sredjuje pasos,nije znao da ne moze igrati za repku bez pasosa.... :lol: :lol: :lol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 jul 2017, 17:37

NEZALAGANJE je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Hoce li Djedovic doci na okupljanje? :lol:
Sredjuje pasos,nije znao da ne moze igrati za repku bez pasosa.... :lol: :lol: :lol:
Kad sam to citao nisam znao, da li da se smijem ili placem :lol:
Isto se sad desava i sa Nurkicem i Teletovicem, ali opet oni po svom, traze jim alibije...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 06 jul 2017, 19:20

Ima neka emisija na OBN o repki sa kolegom Adisom ....
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 jul 2017, 22:11

lumani je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Nije isto kad citav kostur repke odbije da igra zbog povreda i nekih privatih razloga i kad Francuzima otkazu 2,3 NBA igraca, a oni na raspolaganju imaju 20-25 kvalitetnih igraca. Od ranije Đedović, sad Teletović, Nurkić, Kikanović, Milošević, Gordić, Stipanović,Sulejmanović, Halilović,... Ovo je praktično cijela reprezentacija. Ovo na okupu je pokusaj od reprezentacije.

Nurkic,Teletovic je bilo ocekivano,barem sa moje strane..A ostali su povrijedeni,protiv toga se ne moze.Opet ponavljam da su pozvali one koji su zasluzili sada ne bi toliko kukali...

na koga mislis?

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 07 jul 2017, 22:44

Uz sve ove otkaze miriše li povratak Ede Bavčića u reprezentaciju?
Rezultat je trend, ideal je vječan!

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 08 jul 2017, 08:11

Alminjo99 je napisao/la:Uz sve ove otkaze miriše li povratak Ede Bavčića u reprezentaciju?
Jako, al ako ganja novi ugovor ;).
Bar je Edo uvijek znao semu

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 jul 2017, 09:29

FRANK RIBERY je napisao/la:Smeta mi sto se ovdje zeli neke opravdati. Kao odazvao se dva , tri puta i sad ne mora. Ili jesi covjek ili nisi, svakom treba da bude ponos da igra za reprezentaciju.

moglo bi se to i tako reci

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 08 jul 2017, 16:10

Iz Kaknja u Partizan...
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 08 jul 2017, 17:25

Bassha je napisao/la:Iz Kaknja u Partizan...
Je li gotovo to sa Tomicem, ili su samo spekulacije? I ja sam nesto citao, ali ne mogu da se sjetim je li definitivno potpisao. Tesko da on ima kvalitet za Partizan, ali ostaje da vidimo. Nama bi mozda mogao koristiti ako bude znao igrati na cetvorci, mada nisam bas siguran u to.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jul 2017, 17:59

@filip

Kaplan,Mitrovic itd,itd.

High

Post Postao/la High » 08 jul 2017, 18:43

Alminjo99 je napisao/la:Uz sve ove otkaze miriše li povratak Ede Bavčića u reprezentaciju?
Nekidan sam ga vidio u mahali. Pružio bi više od Albinabijanića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 08 jul 2017, 19:12

kobe24 je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Iz Kaknja u Partizan...
Je li gotovo to sa Tomicem, ili su samo spekulacije? I ja sam nesto citao, ali ne mogu da se sjetim je li definitivno potpisao. Tesko da on ima kvalitet za Partizan, ali ostaje da vidimo. Nama bi mozda mogao koristiti ako bude znao igrati na cetvorci, mada nisam bas siguran u to.
Ma bit ce treci centar, imat ce svojih 5-10min, nesto slicno sto je Koprivica bio ove sezone
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 08 jul 2017, 20:21

Na svakoj slici reprezentativaca, ja ciljano trazim da vidim ima li gdje Atica. :D Znamo iz iskustva da je znao biti problematican i ranije napustao pripreme repke, a s druge strane, malo je reci koliko bih volio da uspije i napravi nesto od svoje karijere. Isto tako, nigdje nikakvih informacija, novosti o njemu... Bilo bi dobro da ss.ba prvom prilikom uradi neki intervju s njim. O Musi i ostalima se, manje-vise, sve zna, a opet svako malo se intervjuisu.

Ja sam, barem, uzivao gledajuci ga u svim mladjim selekcijama i ubijedjen sam da ima potencijal za nesto znacajno, samo, izgleda, ima velike probleme sa samim sobom. Ovo sada bi mogla biti prekretnica za njega, ili ka gore, ili dole.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 08 jul 2017, 20:29

Federer17 je napisao/la:Na svakoj slici reprezentativaca, ja ciljano trazim da vidim ima li gdje Atica. :D Znamo iz iskustva da je znao biti problematican i ranije napustao pripreme repke, a s druge strane, malo je reci koliko bih volio da uspije i napravi nesto od svoje karijere. Isto tako, nigdje nikakvih informacija, novosti o njemu... Bilo bi dobro da ss.ba prvom prilikom uradi neki intervju s njim. O Musi i ostalima se, manje-vise, sve zna, a opet svako malo se intervjuisu.

Ja sam, barem, uzivao gledajuci ga u svim mladjim selekcijama i ubijedjen sam da ima potencijal za nesto znacajno, samo, izgleda, ima velike probleme sa samim sobom. Ovo sada bi mogla biti prekretnica za njega, ili ka gore, ili dole.
vidim evo reprenzetativci daju intervijue a njega nigdje
bas je pao u drugi plan totalno
ima na jednoj slici na musinom instagramu mislim :D

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Tracy3McGrady » 08 jul 2017, 23:42

MElloo je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:Na svakoj slici reprezentativaca, ja ciljano trazim da vidim ima li gdje Atica. :D Znamo iz iskustva da je znao biti problematican i ranije napustao pripreme repke, a s druge strane, malo je reci koliko bih volio da uspije i napravi nesto od svoje karijere. Isto tako, nigdje nikakvih informacija, novosti o njemu... Bilo bi dobro da ss.ba prvom prilikom uradi neki intervju s njim. O Musi i ostalima se, manje-vise, sve zna, a opet svako malo se intervjuisu.

vidim evo reprenzetativci daju intervijue a njega nigdje
bas je pao u drugi plan totalno
ima na jednoj slici na musinom instagramu mislim :D
Ma ima evo i na ovoj zadnjoj kad je Njegoš opalio kolektivni selfie.

A preksinoć je Musa bio direktno preko onstagrama i sa njim su bili Atic i Lončar. Onaj Lončar mi djeluje kao neko ko ima Nurkov karakter. Pun je sebe a na terenu izgleda baš nježno i pored toga što ima odlično tijelo za košarkaša. A Atic se smije isto Đuro iz nadrealista :D

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”