FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 12:57

Virtu4l je napisao/la:
irfo je napisao/la:Zuban je preuzeo ordagu a on drzi ovaj sc sport, tako da ova vijest je 100%
Veliki se hajp stvorio oko ovog Ordagića, sigurno da je jedan od najboljih igrača lige. Za ovu ligu je rang Tomića, Duljevića ili Stevanovića, ali ovi nahajpovani mi se ni malo ne sviđaju.
slazem se, ali se ovim bukvalno popisas i po slobodi i zrinjskom i sarajevu i das im do znanja gdje im je mjesto.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jul 2017, 13:02

irfo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
irfo je napisao/la:Zuban je preuzeo ordagu a on drzi ovaj sc sport, tako da ova vijest je 100%
Veliki se hajp stvorio oko ovog Ordagića, sigurno da je jedan od najboljih igrača lige. Za ovu ligu je rang Tomića, Duljevića ili Stevanovića, ali ovi nahajpovani mi se ni malo ne sviđaju.
slazem se, ali se ovim bukvalno popisas i po slobodi i zrinjskom i sarajevu i das im do znanja gdje im je mjesto.
Dobar igrač koji bi odmah bio pojačanje u odnosu na naš vezni red. Naravno, sve ima svoju cijenu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2017, 13:05

Meni je malo nerealno da on dodje. Pa nesto je on cini mi se potpisao do zime sa Slobodom,a isti ti portali su pisali da je novi igrac Zrinjskog. On je dobar igrac i bio bi pravo pojacanje,ali eto vidjet cemo. Samo da nas opet Sloboda po novinama ne proziva jer mi je toga preko glave od Kostica do Zeca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 13:08

Neandertalac je napisao/la:
Dobar igrač koji bi odmah bio pojačanje u odnosu na naš vezni red. Naravno, sve ima svoju cijenu.
Sto bi reko Amar, mozes nac igraca koji prave razliku, ali kostaju takvi

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 13:10

Ma može on doći, moralo bi se platiti obeštećenje, ali šta onda sa njim. Na stranu igre na terenu, njega nakon maksimalno jedne sezone moraš prodati dalje. Sigurno da Zuban ima planove sa svojim kukuruzsporima. To bi bio baš veliki rizik kakav odavno nismo imali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 13:11

Virtu4l je napisao/la:Ma može on doći, moralo bi se platiti obeštećenje, ali šta onda sa njim. Na stranu igre na terenu, njega nakon maksimalno jedne sezone moraš prodati dalje. Sigurno da Zuban ima planove sa svojim kukruzsporima. To bi bio baš veliki rizik kakav odavno nismo imali.
s obzirom da ide peta godina bez titule, rizici su pod moranje

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2017, 13:25

Daj ga pod ugovor, pa nek' ga odmah iduće ljeto proda u Kukuruzspore, bitno je da ne ode besplatno :D

Mislim ako i dođe uopšte, a nešto sumnjam u to, jer mislim da već sada može naći inostrani angažman.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 08 jul 2017, 13:26

Ivan Lendrić....došao je u Želju, iako nije bio treneru po volji (Edisu). Dovela ga je uprava na svoju odgovornost kao back-up Đermanoviću koji je trebao biti prvi pik. Svojim radom, angažovanjem i golovima izborio se za startera, i trpao iznad prosjeka za špic igrača. Momak dosta živčan i nervozan, i ako nema sa kim, u svađi je sa samim sobom. Uprkos fakat izuzetnim egzekutorskim sposobnostima, i velikom broju golova, nije uspio sa Željom ništa osvojiti na žalost. Ipak njegova statistika i broj golova će ostati zapisana u klubskim knjigama. Na kraju odlazi za za naše uslove ozbiljan iznos. Ako je tačno bGm lijepa cifra u budgetu kluba. Ivane neka ti je sa srećom, i svrati ponekad...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 jul 2017, 13:29

Virtu4l je napisao/la:Ma može on doći, moralo bi se platiti obeštećenje, ali šta onda sa njim. Na stranu igre na terenu, njega nakon maksimalno jedne sezone moraš prodati dalje. Sigurno da Zuban ima planove sa svojim kukuruzsporima. To bi bio baš veliki rizik kakav odavno nismo imali.
Tačno. Ako dođe to bi značilo samo jedno, da mu je propao pokušaj odlaska vani. Nije "spor" već Holandija btw.
Kakve su njegove ambicije ovde mi to ne znamo ali se može naslutiti da nije previše zainteresiran. Kada bi došao bio bi daleko najplaćeniji igrač, plus "na ruke", plus obeštećenje.

Da su vremena "procedura" kada su se laici razbacivali parama možda, ovako čisto sumnjam.

Jedna od opcija jeste neki dogovor da može otići u slučaju dobre ponude za njega što bi ako pristanemo bilo jako neozbiljno sa naše strane, iz više razloga.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 13:32

Neandertalac je napisao/la:Tačno. Ako dođe to bi značilo samo jedno, da mu je propao pokušaj odlaska vani. Nije "spor" već Holandija btw.
Kakve su njegove ambicije ovde mi to ne znamo ali se može naslutiti da nije previše zainteresiran. Kada bi došao bio bi daleko najplaćeniji igrač plus "na ruke", plus obeštećenje.

Da su vremena "procedura" kada su se laici razbacivati parama možda, ovako čisto sumnjam.

Jedna od opcija jeste neki dogovor da može otići u slučaju dobre ponude za njega što bi ako pristanemo bilo jako neozbiljno sa naše strane, iz više razloga.
Na stranu sve te igrice, sa njim bi nam sigurno drastično skočile šanse u prvenstvu. Šta bi to značilo za status Zebe, Žerića pa i Blagojevića, to ne znam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2017, 13:41

Mi ionako sredinu moramo pojacati ako zelimo napraviti nesto sljedece sezone. Tu mi je Markovic visak samo zato sto je stranac. Vjerovatno bi bio na klupi,a bolje je da umjesto njega dovedemo napadaca koji je stranac jer ovdje nemamo neki izbor. Nama trebaju jos 2-3 bas kvalitetna pojacanja da bi se ukljucili u borbu za titulu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2017, 13:44

Ivane, hvala ti za sve i sretno u Lensu :salut:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 13:44

ove sezone se liga nudi samo tako, zrinjski izgubio najvaznije igrace, doveli zamjene koje su u najmanju ruku za prosjecnu ekipu ove lige, sarajevo ostalo bez najboljeg igraca a i onako su bezveze ekipa, siroki vidim kao najozbiljnijeg konkurenta

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 08 jul 2017, 13:46

Ima li Ugljesa pravo nastupa protiv AIK-a ? On je dobio kartone u objee utakmice
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 08 jul 2017, 13:47

Da bi bili top treba lijevi bek, špic, i vezni da jede loptu, sta je sa crnovom ako neko moze da napise i hoćel potpisati onaj lijevi bek? I mi ovo sto smo doveli samo je Graovac pojačanje, ovo ostalo su prinove, posebno Zec kojeg je Baho bez pokrića hvalio Zec je gori od Seje Bucana

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 13:47

maldini3 je napisao/la:Ima li Ugljesa pravo nastupa protiv AIK-a ? On je dobio kartone u objee utakmice
tri kartona su pauza ako je ko u ranijim godinama

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2017, 13:50

lisander je napisao/la:Da bi bili top treba lijevi bek, špic, i vezni da jede loptu, sta je sa crnovom ako neko moze da napise i hoćel potpisati onaj lijevi bek? I mi ovo sto smo doveli samo je Graovac pojačanje, ovo ostalo su prinove, posebno Zec kojeg je Baho bez pokrića hvalio Zec je gori od Seje Bucana
Crnov je valjda počeo trenirati, kao i Ramović, valjda bi trebali biti u rosteru protiv AIK-a. Što se tiče Projića, on bi sutra trebao doći u Sarajevo, a potpis ugovor bi trebao biti gotov u ponedjeljak.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jul 2017, 13:56

Monci je napisao/la:Ivan Lendrić....došao je u Želju, iako nije bio treneru po volji (Edisu). Dovela ga je uprava na svoju odgovornost kao back-up Đermanoviću koji je trebao biti prvi pik. Svojim radom, angažovanjem i golovima izborio se za startera, i trpao iznad prosjeka za špic igrača. Momak dosta živčan i nervozan, i ako nema sa kim, u svađi je sa samim sobom. Uprkos fakat izuzetnim egzekutorskim sposobnostima, i velikom broju golova, nije uspio sa Željom ništa osvojiti na žalost. Ipak njegova statistika i broj golova će ostati zapisana u klubskim knjigama. Na kraju odlazi za za naše uslove ozbiljan iznos. Ako je tačno bGm lijepa cifra u budgetu kluba. Ivane neka ti je sa srećom, i svrati ponekad...
Istu sam pricu cuo i svaka cast nasima. Samo problem je sto sam cuo da su dovedeni jos mnogi bez trenerovog aminovanja i skupo su nas kostali.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2017, 14:00

Treba Uprava vidjeti sa Kjosevskim hoce li produziti ugovor. Neka mu ponude dosta bolju platu i kapitensku jer je zasluzio. Makar do 2019. da produzi. Ako ne zeli prodati ga sad jer je bolje da nesto zaradimo,a ne da nas izradi ko Stevanovic.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2017, 14:01

Evo frka na portalu čim se Ordagić spomenuo u kontekstu Želje, pa brže bolje kontaktiraj Mujkanovića da to demantuje :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.