FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 08:29

Ivane hvala ti za sve!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 jul 2017, 08:37

Znali iko hoce li se dogovoriti sa Beganovicem da ostane? Pogotovo sad kad Lendric odlazi.

Koliko sam upratio vodi se kao igrac sa vazecim ugovorom, a nevodi se kao igrac kluba na sluzbenoj stranici.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 08 jul 2017, 08:56

Lendric ide u Lens Zelji 300 000 €

Naslov avaza jutros
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 09:06

To bi bilo fantasticno. Evropa i Lendric, 800.000€ do sad.
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 jul 2017, 09:13

maldini3 je napisao/la:Lendric ide u Lens Zelji 300 000 €

Naslov avaza jutros
Dobar transfer kluba. Siguran sam da je i Lendric zadovoljan.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 09:48

Sretno Lendra u nastavku karijere!

inace:
Željezničar je na početku sezone potpisao ugovor sa TV kućom Sport Klub, te će ova kuća prenositi sve domaće utakmice Plavih u Evropi ali i BHT Premijer ligi BiH.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jul 2017, 10:13

irfo je napisao/la:Sretno Lendra u nastavku karijere!

inace:
Željezničar je na početku sezone potpisao ugovor sa TV kućom Sport Klub, te će ova kuća prenositi sve domaće utakmice Plavih u Evropi ali i BHT Premijer ligi BiH.
Znaci i mi smo odbili ponudu ovih hostaplera iz Saveza.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 08 jul 2017, 10:13

inace:
Ali ova smeca iz saveza su to skoro unistili dogovorom sa Telecomom...
O toj semi sam ja pisao na onoj temi općenito... da je Zeljo dogovorio svoju semu za ligu (sa SK 1, 2 I 3 na kojim bi bili prenosi)... ali bi to sve moglo pasti u vodu ako se prava lige prodaju onim **** u stranackom telecomu... i onda bi cak Zeljo morao placati penale SK...

Jednostavno Zeljo ima toliki kapacitet da se moze upustiti u blokadu saveza oko ovih stetnih ugovora, ali nekim cudom nece da im se zamjere... znam i ja sto jer ce te poslije kara.ti... ali ovako klub moze biti ostecen za cifru od preko 100k maraka... zbog telecoma koji je kupio 30 stolica i dobio reklamu za 10 godina tako da nece morati ni sponzorirati klub za veci iznos kao do sada... a za prenos ce klub dobiti sacicu u poredjenju sa onim sto daje SK...

I SK ima namjeru ozbiljno uci na trziste BiH (ne kao sada samo preko Telemacha i njihovih partnera) a Zeljo im je idealan partner za to... najveci klub i najbrojnija publika... nesto slicno kao Liqui Moly kad je ulazio na BiH trziste...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 10:22

inace:
Ovo je vjerovatno taj dugo najavljivani ugovor sa SK, nadam se da će uskoro iz kluba stići potvrda. Mogli bi imati dramu sa Savezom.
Voli te tvoje Sarajevo.

skrbamaca
Kontakt:

Post Postao/la skrbamaca » 08 jul 2017, 11:51

Quinlan je napisao/la:Pa zeba je igrač i to možda jedan od rijetki u našoj ekipi koji jednim potezom, pasom može nešto napraviti, pa i Lendric je on asistirao, stavljati dijete koje nema punih 90 minuta je ludost, zeba mora igrati 70tak minuta pa onda neka zera dobije svoju šansu ;)
Sto posto si u pravu drug,ova prica da ne treba igrati je za neke ozbiljnije timove,mi to sa ovakvim igracima odavno nismo. Spora ekipa cijela,nema on koga da uspori kakva tranzicija to ne postoji kod nas,mozda dva puta promjenimo stranu u toku utakmice

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jul 2017, 11:59

Virtu4l je napisao/la:

inace:
Ovo je vjerovatno taj dugo najavljivani ugovor sa SK, nadam se da će uskoro iz kluba stići potvrda. Mogli bi imati dramu sa Savezom.
Nisam optimista. I prosle godine smo pokusali i cak zabranili kao prenosenje i na kraju nista. Kadija te tuzi, kadija ti sudi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 12:23

plavousrcu je napisao/la: Nisam optimista. I prosle godine smo pokusali i cak zabranili kao prenosenje i na kraju nista. Kadija te tuzi, kadija ti sudi.
Evo SC je editovao tekst.
Željezničar je na početku sezone potpisao ugovor sa TV kućom Sport Klub, te će ova kuća prenositi sve domaće utakmice Plavih u Evropi.
Evo sad i ovo za Ordagića,
Ordagić se povezivao sa nekoliko klubova u BiH i inostranstvu, a čini se da bi karijeru mogao nastaviti u redovima Željezničara.

Kapiten FK Sloboda imao je otvorene i finansijski izdašne ponude Zrinjskog i Sarajeva, koji su bili spremni platiti obeštećenje klubu sa Tušnja, no Ordagić je odlučio da ostane u redovima Tuzlaka.

Ipak, posljednjih dana Ordagić je intenzivirao pregovore sa klubom sa Grbavice te se čini da bi tokom naredne sedmice trebao biti ozvaničen ovaj transfer.

Sasvim sigurno da bi njegov prelazak u klub sa Grbavice dodatno ojačao sastav Slavka Petrovića.

Treba istaći da je Ordagić jedan od najbolje plaćenih igrača u Premijer ligi BiH te da su njegova visoka primanja veliki teret za upravu kluba sa Tušnja, koliko god takvo nešto ne žele priznati u redovima tuzlanskog premijerligaša.
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 12:33

dolazi vamo ordagicu, ja sam u maju najavio da ce se dovest ordaga, ali mi mrsko trazit taj post :kafa:
al samo da se zna :kafa:
evo me ko neymar :rol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jul 2017, 12:33

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la: Nisam optimista. I prosle godine smo pokusali i cak zabranili kao prenosenje i na kraju nista. Kadija te tuzi, kadija ti sudi.
Evo SC je editovao tekst.
Željezničar je na početku sezone potpisao ugovor sa TV kućom Sport Klub, te će ova kuća prenositi sve domaće utakmice Plavih u Evropi.
Evo sad i ovo za Ordagića,
Ordagić se povezivao sa nekoliko klubova u BiH i inostranstvu, a čini se da bi karijeru mogao nastaviti u redovima Željezničara.

Kapiten FK Sloboda imao je otvorene i finansijski izdašne ponude Zrinjskog i Sarajeva, koji su bili spremni platiti obeštećenje klubu sa Tušnja, no Ordagić je odlučio da ostane u redovima Tuzlaka.

Ipak, posljednjih dana Ordagić je intenzivirao pregovore sa klubom sa Grbavice te se čini da bi tokom naredne sedmice trebao biti ozvaničen ovaj transfer.

Sasvim sigurno da bi njegov prelazak u klub sa Grbavice dodatno ojačao sastav Slavka Petrovića.

Treba istaći da je Ordagić jedan od najbolje plaćenih igrača u Premijer ligi BiH te da su njegova visoka primanja veliki teret za upravu kluba sa Tušnja, koliko god takvo nešto ne žele priznati u redovima tuzlanskog premijerligaša.
Mi se trebamo izboriti za bolji polozaj. Ne mozemo mi i Siroki imati iste uslove. Postovanje svakom, ali trebaju se stvari postaviti na svoje mjesto.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2017, 12:34

Hvala ti Ivane za sve.
Realno uzet cemo dobru lovu. Treba sad dovesti prava pojacanja. Valjda je to za Ordagica tacno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 08 jul 2017, 12:41

Ordagic je ono pojacanje sto sam najavio neki dan. Zrinjski nam pravi problem daju vise para i Ordagicu i slobodi. Nasa prednost je Zuban koji na sve nacine pokusava da ga dovede na Grbavicu i da nije njega vec odavno bi imali sliku Ordagica u dresu zrinjskog.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2017, 12:42

Zuban je preuzeo ordagu a on drzi ovaj sc sport, tako da ova vijest je 100%

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 08 jul 2017, 12:50

Cifra od 600.000 je sasvim dobra u ovom trenutku. Dio od tih para dati nekom kvalitetnom mladom igracu. Da se konkurencija pojaca u sredina, a spica definitivno moramo dovesti..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jul 2017, 12:54

Jucer nam istekao rok za prijavu igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2017, 12:56

irfo je napisao/la:Zuban je preuzeo ordagu a on drzi ovaj sc sport, tako da ova vijest je 100%
Veliki se hajp stvorio oko ovog Ordagića, sigurno da je jedan od najboljih igrača lige. Za ovu ligu je rang Tomića, Duljevića ili Stevanovića, ali ovi nahajpovani mi se ni malo ne sviđaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: lakilone, MrkiMedo, Tempero i 44 gosta.