Rizah Fejzić je napisao/la:Onaj njihov Šeik pojma nije imao koja je njegova ekipa, negdje oko polovine prvog poluvremena su mu objasnili koji su njegovi![]()
![]()
![]()
Mogu zamisliti koliko se Rafa večeras smije![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Rizah Fejzić je napisao/la:Onaj njihov Šeik pojma nije imao koja je njegova ekipa, negdje oko polovine prvog poluvremena su mu objasnili koji su njegovi![]()
![]()
![]()
![]()
eto sreca da oni lojavi ameri znaju koja je njihova ekipaRizah Fejzić je napisao/la:Onaj njihov Šeik pojma nije imao koja je njegova ekipa, negdje oko polovine prvog poluvremena su mu objasnili koji su njegovi![]()
![]()
![]()
![]()
Koji ba bitni igraci...Benayoun?*p!p!t@* je napisao/la:Svima vam je jasno da necete daleko dogurati ove sezone,jednostavno otisli su neki bitni igraci,koje cete tesko zamijenuti
Svaka cast!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ja, sad nam ništa nevalja
Reina je preloš golman. JONES TREBA IGRATI SVAKU OD POČETKA.
Glen Jonhson je običan desni bek koji sam igra po desnoj strani i mislim kako je najbolje da Carragher pređe na tu poziciju jer je dosta ofanzivniji i ima bolji centaršut.
Kuyt MORA ostati u prvih 11 jer gdje ćete izbaciti momka koji trči kao muha bez glave, nema veze to što ne može proći i centrirati loptu. Važno je da gine na terenu.
Nećemo izbacivati ni Ngoga koji je postigao Eurogol protiv Arsenala, a još nismo zaboravili onaj njegov dribling kroz noge od prije godinu dana.
Torres ne treba igrati, šta će nam on, nije uigran, neka se uigrava na treninzima iako bi u ovakvim utakmicama trebao da bljesne.
itd itd.
Sezona je tek počela a toliko očaja da je to nevjerovatno. Sačekajte ljudi malo, treba se navići na novine poslije 5 godina pod palicom Beniteza.
Ne bi me cudilo. Meni je najsmjesnije bilo ko kako se on lafo boji kada nasi napadaju. Vise iskrenih emocija ja pokazujem prema reprezentaciji GaneRizah Fejzić je napisao/la:Onaj njihov Šeik pojma nije imao koja je njegova ekipa, negdje oko polovine prvog poluvremena su mu objasnili koji su njegovi![]()
![]()
![]()
![]()
Pa to si Virtu4l u pravu. Ipak, mislim da je se trebalo igrati u formaciji 4 - 5 - 1.Virtu4l je napisao/la:Ma City je sinoć MORAO pobijediti, svaka utakmica za njih je kao finale LP. Pritisak je ogroman, kad tad će pasti...
Nikad teži, sigurno! Iskreno, mislim da su Chelsea i Arsenal jedini sigurni putnici u LP. Za preostala dva mjesta će se voditi žestoka borba. Jednostavno, bodovi se ne smiju gubiti u 'malim' utakmicama, jasna računica. Sirotinji natrpaj koliko možeš - doviđenja i prijatnoackeey je napisao/la:Cilj je da se vratimo u prva 4. I vjerujte mi, to je zaista tezak cilj, da se ne zavaravamo.
Ma 100% je co'jek u pravu. Hodgson je sinoc eksperimentisao sa 2 napadaca i to nas je kostalo. Joe i Masch ne da su falili, nego smo bez njih k'o Federer bez ruku.Virtu4l je napisao/la:Ma City je sinoć MORAO pobijediti, svaka utakmica za njih je kao finale LP. Pritisak je ogroman, kad tad će pasti...
Spas nije da dodje Arap, koji, kao sto neko rece, ne zna koji je njegov tim i sta se to desava na zelenom terenu. Problem je taj sto Ameri moraju otici koji su krivi za cijelu situaciju u klubu. I prije Amera smo mogli "priustiti" solidne igrace. Prevagu ne donosi 11 igraca, nego 1 ili eventualno 2 na terenu. Mi to sinoc nismo imali i zasluzeno smo porazeni.dekyboy je napisao/la:ma i nije lose ona utakmica sinoc nemoze se niko krviti osim reine kod 2 gola ali moramo razumiti da liverpool nema tako dobar igracki kadar kao man.city. oni su sinoc morali pobijediti a nama nije ko imao dati gola Ngog kao kolic od njega se lopta odbija a torres nije u formi ali mislim kako sezona odmice da ce se i nama sreca osmijehnuti jer ipak man.city u jednom prelaznom roku potrosio za dovodenje igraca ko mi za 5 godina nama je jedini spas neki arap da dode sa lovom i bili bi u vrhu a do tada cemo se muciti nazalost....
da ali liverpoolu trebaju pare bez para nemozemo dovesti nekod dobrog igraca a ko ima para nego arapi najvise pogledaj man city u svakom prelaznom roku potrose minimalno 100m i moraju ima uvijek 2 igraca koji donose prevagu a kod nas ako nema toresa ili gerarda nema ni liverpoola tako nebi trebalo biti.TheScouser je napisao/la:Spas nije da dodje Arap, koji, kao sto neko rece, ne zna koji je njegov tim i sta se to desava na zelenom terenu. Problem je taj sto Ameri moraju otici koji su krivi za cijelu situaciju u klubu. I prije Amera smo mogli "priustiti" solidne igrace. Prevagu ne donosi 11 igraca, nego 1 ili eventualno 2 na terenu. Mi to sinoc nismo imali i zasluzeno smo porazeni.dekyboy je napisao/la:ma i nije lose ona utakmica sinoc nemoze se niko krviti osim reine kod 2 gola ali moramo razumiti da liverpool nema tako dobar igracki kadar kao man.city. oni su sinoc morali pobijediti a nama nije ko imao dati gola Ngog kao kolic od njega se lopta odbija a torres nije u formi ali mislim kako sezona odmice da ce se i nama sreca osmijehnuti jer ipak man.city u jednom prelaznom roku potrosio za dovodenje igraca ko mi za 5 godina nama je jedini spas neki arap da dode sa lovom i bili bi u vrhu a do tada cemo se muciti nazalost....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.