FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odličn postNeandertalac je napisao/la:Lendriću hvala za golove. Sretno.
Treba izvući maximum iz Lendrićevog transfera. Na stranu sve oko zahebancije "projekta kluba", nekih pola miliona km je odličan novac koji nam treba za daljnje funkcionisanje i što se tiče samog Lendrića odličan posao. Momak je dao neke od ključnih golova i sve ukupno gledajući za napadača ima odličan prosjek, imao je nizova za pohvaliti i rupa ali sastavni dio posla, ništa strašno. Što se ponašanja tiče tu će ostati jedna "mrlja" da se tako izrazim i niko od igrača ne bi smio a logično ne može tako da se ponaša. Igrač Željezničara može biti mangup i svi navijači će to poštovati ali nisi mangup ako nazoveš navijače "psima", pokažeš qarnu sjeveru, opsuješ ili skineš dres u ljutnji. Nisi i to nije mangupski već bezobrazluk i bahatost. Bez obzira koji je razlog tvoje neprimjerene reakcije, u više navrata.
Još jednom, sretno. Hvala za golove.

Jedino što sam primjetio su Šiljak i ekipa u odijelima. Odijelo i kravata na +40 stepeniLjoZee je napisao/la:
Izvjestaj.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma Pinki je brat samo takav pet dan nezadovoljan reko bi covjek raspadamo se .. Sala @Pinki brate nezamjeri, uprati nam subica cire mu da ga cekamo ko zapete puske.....MocMahale444 je napisao/la:Ti ih brate u stopu pratis, na temi si izvor novih informacija![]()
Lendra hvala za golove i sretno
Lendric Ivan ! Neka je sasrecom i hvala ti za sve stosi uradio za Zelju !
Edit : Malo je 200 milja za Ledru nebi ga ja pustio za najmanje 350 milja il 400,, U ligi nema Lendra zamjene nevidim je treba po srbiji ganjat ima sigurno napadaca tipa ozegovic pa cak Mudrinski
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Jbga nemamo izbora, Lendra je solidan napadac i trenutno nemamo napadaca slicnog njemu. Nazalost tako je ali mora se nesto zaraditi.Neymar11 je napisao/la:Ma Pinki je brat samo takav pet dan nezadovoljan reko bi covjek raspadamo se .. Sala @Pinki brate nezamjeri, uprati nam subica cire mu da ga cekamo ko zapete puske.....MocMahale444 je napisao/la:Ti ih brate u stopu pratis, na temi si izvor novih informacija![]()
Lendra hvala za golove i sretno
Lendric Ivan ! Neka je sasrecom i hvala ti za sve stosi uradio za Zelju !
Edit : Malo je 200 milja za Ledru nebi ga ja pustio za najmanje 350 milja il 400,, U ligi nema Lendra zamjene nevidim je treba po srbiji ganjat ima sigurno napadaca tipa ozegovic pa cak Mudrinski
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Najgore mu je sto ce ga i na njihovom terenu dočekat ista atmosfera..nide je napisao/la:Čitam izjavu trenera AIK na njihovoj zvaničnoj stranici i trener reče da o želji nezna puno ali da zna da ih čeka paklena atmosfera u Bosni a oni su kako kaže imali problema na gostujućim terenima. Sada idu Norrkopingu u goste pa onda za Sarajevo dolaze nama. Nadam se da će mo izvuci pozitivan rezultat kući.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kralju, hvala za sve!

Sto se AIK-a tice, ne znam jesam li jedini kojem se ne svidja ovo neko cudno podcjenjivanje Sveda. Nekako, smijesna situacija, gdje bi trebalo da oni podcjene nas, a ne mi njih. Da se razumijemo, drugo pretkolo, mogli smo i puno gore proci sa zrijebom, ali i AIK je za mene bez sumnje bolja i uigranija ekipa od nas u ovom trenutku. Jos mi ostajemo bez ponajboljeg igraca ekipe... Prolazak bi bio veci uspjeh nego izbacivanje Ferena.

Sto se AIK-a tice, ne znam jesam li jedini kojem se ne svidja ovo neko cudno podcjenjivanje Sveda. Nekako, smijesna situacija, gdje bi trebalo da oni podcjene nas, a ne mi njih. Da se razumijemo, drugo pretkolo, mogli smo i puno gore proci sa zrijebom, ali i AIK je za mene bez sumnje bolja i uigranija ekipa od nas u ovom trenutku. Jos mi ostajemo bez ponajboljeg igraca ekipe... Prolazak bi bio veci uspjeh nego izbacivanje Ferena.
Ma niko nije podcijenio AIK,ali mozemo ih proci ukoliko nasi igraci odigraju hrabro i borbeno. Mi ni ispadanjem nista ne gubimo jer cemo zaraditi dosta love i od karata i od svega. U utakmicu uci bez velikog respekta pa nek bude sta mora biti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Samo jedan jedini post gdje neko to napisao.SlevinKelevra je napisao/la:Kralju, hvala za sve!![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Post? Nisam uopste konkretno mislio na nekoga sa foruma, vec ovamo, medju rajom ili recimo na facebooku sam vidio na nekoliko mjesta.MocMahale444 je napisao/la:
Samo jedan jedini post gdje neko to napisao.
Lakse bi nam bilo da malo ubacimo pesimizma u sve ovo, koliko god to cudno zvucalo.
- MocMahale444
Mislio sam da nas prozivas ovdje, halali.SlevinKelevra je napisao/la:Post? Nisam uopste konkretno mislio na nekoga sa foruma, vec ovamo, medju rajom ili recimo na facebooku sam vidio na nekoliko mjesta.MocMahale444 je napisao/la:
Samo jedan jedini post gdje neko to napisao.
Lakse bi nam bilo da malo ubacimo pesimizma u sve ovo, koliko god to cudno zvucalo.
Znam da nismo pisali da smo favoriti protiv Aik-a, ipak smo mi strucnjaci vaMokana.
Pesimizma ce biti za to se nemoj sikirati.
Kol'ko ce to dusa plakati kad ga zabije Asim za prolaz dalje?Virtu4l je napisao/la:Ima da ga zapalimo![]()

Citav ovaj stadion + pola Lavora

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
irfo je napisao/la:joj katane
Moj dupli acc ovdje je @MocMahale444
nije lijepo lagati! @Mocmahale444 je moj dupli acc ovdje

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- MocMahale444
Muha samo koristi ovaj acc kad psuje, inace lozinku znamo skoro svi.
- manijakKladusa
- Kontakt:
Po meni je protiv svedjana 50:50. Siguran sam ako prvu pobjedimo, 1:0 bi bilo idealno, da ce ih Slavko izbaciti taktikom, to msm da zna najbolje. Na to sve bilo bi ekstra da Lenda ode tek nakon dvomeca.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
U dolini ga ne smijemo primiti, makar i 0:0.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- manijakKladusa
- Kontakt:
A zna li se, da li ce FACE, prenositi uzvrat, to bi bilo extra. A 0:0 je pravi rezultat, sta rece @virtual, samo da ga ne primimo
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
jutrosnkreno na posao i preko grbavice kad dodjose nasi junaci,naravno mislim na navijace,svaka cast braco manijaci ,ocitali ste lekciju svima u Montenegru.
druga stvar,gdje su oni igraci Zete koji se radovase da dolaze u Sarajevo da se igraju,onakvo odusevljenje prije tekme nigdje nisam vidio,kao da igraju sa nekim treceligasem,a ne Gigantom,nevjerovatno.
trece,imam osjecaj da smo u CG igrali koliko nam je trebalo,jer nas stvarno ovi nisu mogli izbaciti,da se igralo do sutra.
i cetvrto,jedan kolega s posla me hajco kad smo titulu izgubili,(inace Pitar),a danas je doslo mojih 5 Min,samo lik sto ne zaplace.......
druga stvar,gdje su oni igraci Zete koji se radovase da dolaze u Sarajevo da se igraju,onakvo odusevljenje prije tekme nigdje nisam vidio,kao da igraju sa nekim treceligasem,a ne Gigantom,nevjerovatno.
trece,imam osjecaj da smo u CG igrali koliko nam je trebalo,jer nas stvarno ovi nisu mogli izbaciti,da se igralo do sutra.
i cetvrto,jedan kolega s posla me hajco kad smo titulu izgubili,(inace Pitar),a danas je doslo mojih 5 Min,samo lik sto ne zaplace.......
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Antikloc, CCMuHa87, Faraon iz Visokog, maho_sa, MrAmarOsim, perodeformero, Proximic, Rauber33, Samba71 i 93 gosta.