PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lisander
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la lisander » 07 jul 2017, 15:05

7aprildomemoj je napisao/la:Drugo pretkolo se igra na novosagrađenoj Bordo areni :mrgreen:
A trenirace u novim original sorcevima

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 15:09

"Ispadanje od ovih posljednjih posebna je katastrofa, jer to je klub koji je prije osam godina ušao u historiju po tome što je na dražbi ponudio mjesto u momčadi. Pobjednik je trebao postati igrač tadašnje Olimpije Balti, odnosno s njom potpisati jednogodišnji ugovor. Najveći iznos ponudio je brazilski rekreativac, ali mu je zbog birokratske greške prilikom uplate propala prilika da zaigra za Moldavce."

:rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 07 jul 2017, 15:12

Raonffa je napisao/la:"Ispadanje od ovih posljednjih posebna je katastrofa, jer to je klub koji je prije osam godina ušao u historiju po tome što je na dražbi ponudio mjesto u momčadi. Pobjednik je trebao postati igrač tadašnje Olimpije Balti, odnosno s njom potpisati jednogodišnji ugovor. Najveći iznos ponudio je brazilski rekreativac, ali mu je zbog birokratske greške prilikom uplate propala prilika da zaigra za Moldavce."

A Predsjednik kluba je ujedno i trener golmana :urnebes: :rol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 jul 2017, 15:20

Vintajjjjjjjjjjjj :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 15:20

7aprildomemoj je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:"Ispadanje od ovih posljednjih posebna je katastrofa, jer to je klub koji je prije osam godina ušao u historiju po tome što je na dražbi ponudio mjesto u momčadi. Pobjednik je trebao postati igrač tadašnje Olimpije Balti, odnosno s njom potpisati jednogodišnji ugovor. Najveći iznos ponudio je brazilski rekreativac, ali mu je zbog birokratske greške prilikom uplate propala prilika da zaigra za Moldavce."

A Predsjednik kluba je ujedno i trener golmana :urnebes: :rol:
Vrhunska organizacija u klubu, nije sramota ispasti od ove Zarije!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 jul 2017, 15:24

Al sta kazu... Najuspjesniji predstavnik BiH u Evropi :rol: Kukesi, Zeta, Zaria... Pa, boktemazo :rol:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 jul 2017, 15:31

Nemojte tako mislite da BI Zeljo proso ove iz Moldavije,nemojte ba nije posteno.

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 07 jul 2017, 15:35

Alipasino je napisao/la:Nemojte tako mislite da BI Zeljo proso ove iz Moldavije,nemojte ba nije posteno.
Nemoj ti više prognozirati

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 15:37

SlevinKelevra je napisao/la:

Al sta kazu... Najuspjesniji predstavnik BiH u Evropi :rol: Kukesi, Zeta, Zaria... Pa, boktemazo :rol:
A dobro, sve su to respektabilne ekipe :kafa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 jul 2017, 15:46

H2o i 7% :urnebes:

Penal i igrac vise uz 33 suta i opet ispadnu.
Sramota vala :thumbdown:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jul 2017, 16:03

MocMahale444 je napisao/la:H2o i 7% :urnebes:

Jos ih sudija pogurao neregularnim golom...levati :facepalm: :damn:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 jul 2017, 16:09

Osim13 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:H2o i 7% :urnebes:

Jos ih sudija pogurao neregularnim golom...levati :facepalm: :damn:
Vidis zaboravio sam to :(
Ispadose mrzitelji od aukcija crew :rol: jadni navijaci se nadali eno preko drustvenih mreza cmizdre i kukaju.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jul 2017, 16:40

Osim13 je napisao/la: Jos ih sudija pogurao neregularnim golom...levati :facepalm: :damn:
Mi smo posteni ljudi pa cemo zbog tog gola traziti od UEFE, da se utakNica ponovi!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 jul 2017, 16:53

Bogami, mogla bi Sloboda izbaciti jos jednog naseg predstavnika iz EL.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2017, 16:55

Izbaciće Sloboda sebe iz PL, kad tad će savezu dosaditi ovo njihovo seljačko kofrčenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 jul 2017, 17:05

fks74 je napisao/la:Radovati se kada u europskom takmicenju ne prodje klub iz njegove drzave. Ne znam sta reci, a ko fol nesto govore ovim dole sto zvizde na drzavnu himnu. Sretno i strumfovima i sirokom u drugom predkolu El.
Ne znam fakat kako istinski navijac moze imati ovako misljenje... Ono, sto ljudi, sto cudi.
Ajde, na stranu ovi klubovi s kojima nemas neki rivalitet.... Mene samo zanima kakav bi odnos navijaci i Zelje i Sarajeva imali prema nekom astronomskom uspjehu rivala, recimo izborenoj grupnoj fazi. Da li bi ih i tada podrzavali dok ovi uzivaju k'o svinja u blatu i imaju adut za prepucavanje slijedecih 50 godina. Kakav yebeni drzavni koeficijent :rol: Ja sam bogami podrzavao BMG na Kosevu :zviz:
UVIJEK za Zelju, UVIJEK protiv Sarajeva. Sto se ostalih tice, eto ne bi bilo lose izbaciti umisljenje Slovence, i Aberdeen, jer je ipak poprilicno veliko ime.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jul 2017, 17:15

Dabome. A oni svi potajno simpatiziraju Zelju, najveceg u drzavi, TobeYarabi ima i clasnku Zeljinu siguran sam.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jul 2017, 17:47

SlevinKelevra je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Radovati se kada u europskom takmicenju ne prodje klub iz njegove drzave. Ne znam sta reci, a ko fol nesto govore ovim dole sto zvizde na drzavnu himnu. Sretno i strumfovima i sirokom u drugom predkolu El.
Ne znam fakat kako istinski navijac moze imati ovako misljenje... Ono, sto ljudi, sto cudi.
Ajde, na stranu ovi klubovi s kojima nemas neki rivalitet.... Mene samo zanima kakav bi odnos navijaci i Zelje i Sarajeva imali prema nekom astronomskom uspjehu rivala, recimo izborenoj grupnoj fazi. Da li bi ih i tada podrzavali dok ovi uzivaju k'o svinja u blatu i imaju adut za prepucavanje slijedecih 50 godina. Kakav yebeni drzavni koeficijent :rol: Ja sam bogami podrzavao BMG na Kosevu :zviz:
UVIJEK za Zelju, UVIJEK protiv Sarajeva. Sto se ostalih tice, eto ne bi bilo lose izbaciti umisljenje Slovence, i Aberdeen, jer je ipak poprilicno veliko ime.
Apsolutna istina
Ovo gol eto državni koeficijent i slicno, pa sinoć.da ste ispali od Zete a mi prošli moldavce spavao ne bih vec bi po fb i prepucavanjima širio pozitivnu pricu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 07 jul 2017, 18:47

Opet vidjen na aerodromu izgleda ide u Ameriku :urnebes: :urnebes: dosje odigra tekmu pa nazad :urnebes:
slika
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 jul 2017, 19:09

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Opet vidjen na aerodromu izgleda ide u Ameriku :urnebes: :urnebes: dosje odigra tekmu pa nazad :urnebes:
slika
Jeko vajo.onaj crnka jeli ..
A jes kloc nije da nije :lol: kako ga ne pocerase ranije :crazy:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.