A trenirace u novim original sorcevima7aprildomemoj je napisao/la:Drugo pretkolo se igra na novosagrađenoj Bordo areni
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
"Ispadanje od ovih posljednjih posebna je katastrofa, jer to je klub koji je prije osam godina ušao u historiju po tome što je na dražbi ponudio mjesto u momčadi. Pobjednik je trebao postati igrač tadašnje Olimpije Balti, odnosno s njom potpisati jednogodišnji ugovor. Najveći iznos ponudio je brazilski rekreativac, ali mu je zbog birokratske greške prilikom uplate propala prilika da zaigra za Moldavce."

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- 7aprildomemoj
A Predsjednik kluba je ujedno i trener golmanaRaonffa je napisao/la:"Ispadanje od ovih posljednjih posebna je katastrofa, jer to je klub koji je prije osam godina ušao u historiju po tome što je na dražbi ponudio mjesto u momčadi. Pobjednik je trebao postati igrač tadašnje Olimpije Balti, odnosno s njom potpisati jednogodišnji ugovor. Najveći iznos ponudio je brazilski rekreativac, ali mu je zbog birokratske greške prilikom uplate propala prilika da zaigra za Moldavce."
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- MocMahale444
Vrhunska organizacija u klubu, nije sramota ispasti od ove Zarije!7aprildomemoj je napisao/la:A Predsjednik kluba je ujedno i trener golmanaRaonffa je napisao/la:"Ispadanje od ovih posljednjih posebna je katastrofa, jer to je klub koji je prije osam godina ušao u historiju po tome što je na dražbi ponudio mjesto u momčadi. Pobjednik je trebao postati igrač tadašnje Olimpije Balti, odnosno s njom potpisati jednogodišnji ugovor. Najveći iznos ponudio je brazilski rekreativac, ali mu je zbog birokratske greške prilikom uplate propala prilika da zaigra za Moldavce."
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Al sta kazu... Najuspjesniji predstavnik BiH u EvropiRaonffa je napisao/la:"Ispadanje od ovih posljednjih posebna je katastrofa, jer to je klub koji je prije osam godina ušao u historiju po tome što je na dražbi ponudio mjesto u momčadi. Pobjednik je trebao postati igrač tadašnje Olimpije Balti, odnosno s njom potpisati jednogodišnji ugovor. Najveći iznos ponudio je brazilski rekreativac, ali mu je zbog birokratske greške prilikom uplate propala prilika da zaigra za Moldavce."
Nemojte tako mislite da BI Zeljo proso ove iz Moldavije,nemojte ba nije posteno.
Nemoj ti više prognoziratiAlipasino je napisao/la:Nemojte tako mislite da BI Zeljo proso ove iz Moldavije,nemojte ba nije posteno.
A dobro, sve su to respektabilne ekipeSlevinKelevra je napisao/la:Al sta kazu... Najuspjesniji predstavnik BiH u EvropiRaonffa je napisao/la:"Ispadanje od ovih posljednjih posebna je katastrofa, jer to je klub koji je prije osam godina ušao u historiju po tome što je na dražbi ponudio mjesto u momčadi. Pobjednik je trebao postati igrač tadašnje Olimpije Balti, odnosno s njom potpisati jednogodišnji ugovor. Najveći iznos ponudio je brazilski rekreativac, ali mu je zbog birokratske greške prilikom uplate propala prilika da zaigra za Moldavce."
Kukesi, Zeta, Zaria... Pa, boktemazo
- MocMahale444
H2o i 7%
Penal i igrac vise uz 33 suta i opet ispadnu.
Sramota vala
Sramota vala
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jos ih sudija pogurao neregularnim golom...levatiMocMahale444 je napisao/la:H2o i 7%![]()
Sramota vala
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Vidis zaboravio sam toOsim13 je napisao/la:Jos ih sudija pogurao neregularnim golom...levatiMocMahale444 je napisao/la:H2o i 7%![]()
Sramota vala![]()
Ispadose mrzitelji od aukcija crew
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi smo posteni ljudi pa cemo zbog tog gola traziti od UEFE, da se utakNica ponovi!Osim13 je napisao/la: Jos ih sudija pogurao neregularnim golom...levati![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bogami, mogla bi Sloboda izbaciti jos jednog naseg predstavnika iz EL.
Izbaciće Sloboda sebe iz PL, kad tad će savezu dosaditi ovo njihovo seljačko kofrčenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne znam fakat kako istinski navijac moze imati ovako misljenje... Ono, sto ljudi, sto cudi.fks74 je napisao/la:Radovati se kada u europskom takmicenju ne prodje klub iz njegove drzave. Ne znam sta reci, a ko fol nesto govore ovim dole sto zvizde na drzavnu himnu. Sretno i strumfovima i sirokom u drugom predkolu El.
Ajde, na stranu ovi klubovi s kojima nemas neki rivalitet.... Mene samo zanima kakav bi odnos navijaci i Zelje i Sarajeva imali prema nekom astronomskom uspjehu rivala, recimo izborenoj grupnoj fazi. Da li bi ih i tada podrzavali dok ovi uzivaju k'o svinja u blatu i imaju adut za prepucavanje slijedecih 50 godina. Kakav yebeni drzavni koeficijent
UVIJEK za Zelju, UVIJEK protiv Sarajeva. Sto se ostalih tice, eto ne bi bilo lose izbaciti umisljenje Slovence, i Aberdeen, jer je ipak poprilicno veliko ime.
Dabome. A oni svi potajno simpatiziraju Zelju, najveceg u drzavi, TobeYarabi ima i clasnku Zeljinu siguran sam.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Apsolutna istinaSlevinKelevra je napisao/la:Ne znam fakat kako istinski navijac moze imati ovako misljenje... Ono, sto ljudi, sto cudi.fks74 je napisao/la:Radovati se kada u europskom takmicenju ne prodje klub iz njegove drzave. Ne znam sta reci, a ko fol nesto govore ovim dole sto zvizde na drzavnu himnu. Sretno i strumfovima i sirokom u drugom predkolu El.
Ajde, na stranu ovi klubovi s kojima nemas neki rivalitet.... Mene samo zanima kakav bi odnos navijaci i Zelje i Sarajeva imali prema nekom astronomskom uspjehu rivala, recimo izborenoj grupnoj fazi. Da li bi ih i tada podrzavali dok ovi uzivaju k'o svinja u blatu i imaju adut za prepucavanje slijedecih 50 godina. Kakav yebeni drzavni koeficijentJa sam bogami podrzavao BMG na Kosevu
![]()
UVIJEK za Zelju, UVIJEK protiv Sarajeva. Sto se ostalih tice, eto ne bi bilo lose izbaciti umisljenje Slovence, i Aberdeen, jer je ipak poprilicno veliko ime.
Ovo gol eto državni koeficijent i slicno, pa sinoć.da ste ispali od Zete a mi prošli moldavce spavao ne bih vec bi po fb i prepucavanjima širio pozitivnu pricu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Opet vidjen na aerodromu izgleda ide u Ameriku
dosje odigra tekmu pa nazad

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Jeko vajo.onaj crnka jeli ..HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Opet vidjen na aerodromu izgleda ide u Ameriku![]()
dosje odigra tekmu pa nazad
![]()
A jes kloc nije da nije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.