Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Halo, novizky je igrao za Njemačku a ti tako
Prema akosu.ba, Rijad će ostati u Lesteru sve dok ovi ne snize cijenu za njega. Sta je ovo
Prema akosu.ba, Rijad će ostati u Lesteru sve dok ovi ne snize cijenu za njega. Sta je ovo
Ostaje ? Šta je ovoOzil on Lacazette: "My friends who follow the French league know him well & have told meI’ll definitely have fun with him on the pitch"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kae Sky da je Lemar nasa primarna meta, pa Sta je ovo
Zamisli ostane Alexis i naprijed imamo Alexisa, Lemara, Turcina, i kasetu. Anel bi svrsavao svako kolo
Postano iz vreće
Zamisli ostane Alexis i naprijed imamo Alexisa, Lemara, Turcina, i kasetu. Anel bi svrsavao svako kolo
Postano iz vreće
Zamnjeni Turčina sa Santijem i imamo sex, Pa Šta je ovo
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Koga smo to doveli
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakve su to price?
Pa sta je ovo?
? са GT-I9300 уз - &
Pa sta je ovo?
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ako se ne dovede lemar, dolazi mahrez, pa sta je ovo
- Marsal
- Kontakt:
Momak želi transfer kod nasAccording to l'Equipe Lemar (and Sidibé/Fabinho/Glik) is not happy to be kept at Monaco only to keep & please Mbappé.

Novi preokret

El Mercurio | Alexis Sanchez informed #AFC that his decision is to join Man City
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Lagano ga na trebine godinu dana pa neka zeli sta hoce...
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
- Marsal
- Kontakt:
Kažu da je izvor čileanska verzija Sun, pa vidjet ćemo.Gunner4 je napisao/la:Lagano ga na trebine godinu dana pa neka zeli sta hoce...

Ali i ja jedva čekam da se pojavi jedan klub koji će pokazat muda, i klupirat fudbalera godinu dana. Dozvolit mu da trenira sa rezervama i juniorima i to e to, previše su fudbaleri postali razmaženi.
Novi preokret:
Nekako bi se možda i snašli bez Čileanskog zanovjetala ako bi recimo njegova zamjena bio Lemar
Dođel' nam Riki kao zamjena, samo ću reći, pa Sta je ovo
Te priče o tribinama su ravne pričama da je Anel guzio nešto.
Wenger će ga prodat čim ovaj kaže da više ne želi igrat za Arsenal
Nekako bi se možda i snašli bez Čileanskog zanovjetala ako bi recimo njegova zamjena bio Lemar
Dođel' nam Riki kao zamjena, samo ću reći, pa Sta je ovo
Te priče o tribinama su ravne pričama da je Anel guzio nešto.
Wenger će ga prodat čim ovaj kaže da više ne želi igrat za Arsenal
- Marsal
- Kontakt:
Kakav je osjećaj ostavit seen pičci
Živim za taj dan kad ću i ja izdominirat neku jednim seenom, uglavnom se ja nalazim sa druge strane seena. Ali nije ni to bilo ihajha, zadnji put kad sam se javio nekoj Paja je još bio WengerIN

Živim za taj dan kad ću i ja izdominirat neku jednim seenom, uglavnom se ja nalazim sa druge strane seena. Ali nije ni to bilo ihajha, zadnji put kad sam se javio nekoj Paja je još bio WengerIN
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
United je sa De Heom bio u istoj sitaciji. Godina dana ugovora, Real i njegova velika zelja da ode tamo... Klupirali ga, prvih par kola branio Romario i da vidis posle kako se produzuje ugovor. Evo sada i ne spominje Real.Marsal je napisao/la:Kažu da je izvor čileanska verzija Sun, pa vidjet ćemo. [emoji106]Gunner4 je napisao/la:Lagano ga na trebine godinu dana pa neka zeli sta hoce...
Ali i ja jedva čekam da se pojavi jedan klub koji će pokazat muda, i klupirat fudbalera godinu dana. Dozvolit mu da trenira sa rezervama i juniorima i to e to, previše su fudbaleri postali razmaženi.
Liverpool sa Suarezom isto... Tako se to radi a ne cim se nekom digne da ide da mu se zelje ispunjavaju...
? са GT-I9300 уз - &
Počela mi odgovarat smajlijima i umjesto da joj yebem sve po spisku, ja se smirim i prestanem pisat. Dakle, taj seen nije baš neka dominacijaMarsal je napisao/la:Kakav je osjećaj ostavit seen pičci![]()

Evo, čim osvojimo ligu, ti se opet javi nekoj
Ne može ti odgovoriti kad ne zna ni on.Marsal je napisao/la:Kakav je osjećaj ostavit seen pičci![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Ma jok, skupljam pare i odo u Beč na kur.vanje 10 dana.Kontraa je napisao/la:
Svaki dan platiš po 30 eura i oćejfiš ko insan
Deset različitih jarane, doću iskusniji nego Johny Sins

Oš guzit?anell je napisao/la:Ne može ti odgovoriti kad ne zna ni on.Marsal je napisao/la:Kakav je osjećaj ostavit seen pičci![]()
Pa imaš kod nas za 30 marakaMarsal je napisao/la:Ma jok, skupljam pare i odo u Beč na kur.vanje 10 dana.Kontraa je napisao/la:

- Marsal
- Kontakt:
Nije to taj ugođaj, nije to ta ljepota kad uđeš i biraš bolju od boljeKontraa je napisao/la: Pa imaš kod nas za 30 maraka

Kao moderator dužnost mi je da vas upozorim da se držite teme ARSENAL TRANSFERI.
Hvala.
Hvala.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Marsal je napisao/la:Ma jok, skupljam pare i odo u Beč na kur.vanje 10 dana.Kontraa je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.