Dobro sumnjaš. A dobro i misliš.muha milanez je napisao/la:Ma cisto sumnjam u tih 60mil, mislim da bi Dortmund trazio minimalno 80mil. Volio bih da dodje, mada sumnjam. Ali ako ce vec trosit tolike pare onda veznjak pod hitno. Npr. Modric

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dobro sumnjaš. A dobro i misliš.muha milanez je napisao/la:Ma cisto sumnjam u tih 60mil, mislim da bi Dortmund trazio minimalno 80mil. Volio bih da dodje, mada sumnjam. Ali ako ce vec trosit tolike pare onda veznjak pod hitno. Npr. Modric
Nešto pogodili, nešto promašili.Kao i mi ovdje što ćemo ili smo, i ništa specijalno.Mada praviti neka sumiranja 2 mjeseca prije kraja merkata je glupost.Odnosno dok klub službeno ne završi prelazni rok, i kažu to je to, za nas je gotovo.Andrej je napisao/la:
rope11 je napisao/la:conti izgleda kao neka lezbejka
logično da nije, preferiram rasne muškarce poput silve.nextterrain je napisao/la:
Nije tvoj tip?
Conti: "It will be emotional to enter San Siro putting the Milan shirt on, It's a dream since I was a kid & I cannot wait to get started."
nextterrain je napisao/la:rope11 je napisao/la:conti izgleda kao neka lezbejka
Nije tvoj tip?
Koliko si puta u zadnjih mjesec dana napisao post sa ovom rečenicom i onda naveo neki sastav dole?Romagnoli13 je napisao/la:S' obzirom da se opasno nešto dešava na relaciji Milan-Juve oko De Sciglia i Cuardada, a tu je i uvijek aktuelni Biglia.. onda su velike i realne šanse da Milan sljedeće sezone bude u ovom sastavu:
Gigio-Conti-Romagnoli-Musacchio-RR, Hakan-Biglia-Kessie, Jack-Silva-Cuardado.. Neko moje skromno mišljenje je da se radi o top 4 ekipe u ligi, kad se sve posloži i uigra, a sigurno sa svakim sljedećim dodatkom na ovo bili bi sve bliže vrhu.Ali prerano je još pričati o konačnom izgledu Milana za sljedeću sezonu. Jer apsolutno je moguće i ovako nešto, nije nerealno.. Gigio-Conti-Rom-Musacchio-RR, Hakan-Modrić-Kessie, Forsberg-Silva- Cuardado. To je još moćnija ekipa.
Svaki put sam sve bliže tome da pogodim konačan sastav.A na početku niko od nas nije vjerovao ni da se pola ovoga moglo realizovati u ovako kratkom periodu.Raonffa je napisao/la:Koliko si puta u zadnjih mjesec dana napisao post sa ovom rečenicom i onda naveo neki sastav dole?Romagnoli13 je napisao/la:S' obzirom da se opasno nešto dešava na relaciji Milan-Juve oko De Sciglia i Cuardada, a tu je i uvijek aktuelni Biglia.. onda su velike i realne šanse da Milan sljedeće sezone bude u ovom sastavu:
Gigio-Conti-Romagnoli-Musacchio-RR, Hakan-Biglia-Kessie, Jack-Silva-Cuardado.. Neko moje skromno mišljenje je da se radi o top 4 ekipe u ligi, kad se sve posloži i uigra, a sigurno sa svakim sljedećim dodatkom na ovo bili bi sve bliže vrhu.Ali prerano je još pričati o konačnom izgledu Milana za sljedeću sezonu. Jer apsolutno je moguće i ovako nešto, nije nerealno.. Gigio-Conti-Rom-Musacchio-RR, Hakan-Modrić-Kessie, Forsberg-Silva- Cuardado. To je još moćnija ekipa.![]()
Još malo pa ćeš Messija i Ronalda ubacivati u te sastaveRomagnoli13 je napisao/la:Svaki put sam sve bliže tome da pogodim konačan sastav.A na početku niko od nas nije vjerovao ni da se pola ovoga moglo realizovati u ovako kratkom periodu.Raonffa je napisao/la:Koliko si puta u zadnjih mjesec dana napisao post sa ovom rečenicom i onda naveo neki sastav dole?Romagnoli13 je napisao/la:S' obzirom da se opasno nešto dešava na relaciji Milan-Juve oko De Sciglia i Cuardada, a tu je i uvijek aktuelni Biglia.. onda su velike i realne šanse da Milan sljedeće sezone bude u ovom sastavu:
Gigio-Conti-Romagnoli-Musacchio-RR, Hakan-Biglia-Kessie, Jack-Silva-Cuardado.. Neko moje skromno mišljenje je da se radi o top 4 ekipe u ligi, kad se sve posloži i uigra, a sigurno sa svakim sljedećim dodatkom na ovo bili bi sve bliže vrhu.Ali prerano je još pričati o konačnom izgledu Milana za sljedeću sezonu. Jer apsolutno je moguće i ovako nešto, nije nerealno.. Gigio-Conti-Rom-Musacchio-RR, Hakan-Modrić-Kessie, Forsberg-Silva- Cuardado. To je još moćnija ekipa.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.