AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

KayserSose
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la KayserSose » 07 jul 2017, 14:27

muha milanez je napisao/la:Ma cisto sumnjam u tih 60mil, mislim da bi Dortmund trazio minimalno 80mil. Volio bih da dodje, mada sumnjam. Ali ako ce vec trosit tolike pare onda veznjak pod hitno. Npr. Modric :D
Dobro sumnjaš. A dobro i misliš. :thumbup:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 14:30

Andrej je napisao/la:
Nešto pogodili, nešto promašili.Kao i mi ovdje što ćemo ili smo, i ništa specijalno.Mada praviti neka sumiranja 2 mjeseca prije kraja merkata je glupost.Odnosno dok klub službeno ne završi prelazni rok, i kažu to je to, za nas je gotovo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 jul 2017, 15:06

OFFICIAL: Andrea Conti has signed a 5-year contract with Milan!

Idemo dalje, jedva cekam pripremne utakmice da vidim kako sve to izgleda. Normalno na pocetku nece bit idealno, ali ima jos do pocetka sezone, Montela mora brzo stvari poslozit, ima taman dovoljno utakmica ukljucujuci i kvalifikacije za EL koje moze iskoristiti za uigravanje ekipe.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jul 2017, 15:09

slika :zviz:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 15:10

Nemojte se zavaravati sa tim da će to uigravanje ići tako brzo.Čak i da su svi igrači došli iz Serie A, odnosno da imaju iskustvo igranja tu, opet bi im trebalo dobrih 20ak utakmica da steknu kakvo-takvo razumijevanje na terenu.A ovdje pričamo o situaciji gdje je došlo dosta igrača iz drugih liga, odmah taj proces uigravanja i privikavanja je duži i teži.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 15:37

Przemyslaw Bargiel(17) je novi igrač Milana tvrdi Di Marzio. Mladi Poljak će biti plaćen 500k eura. Za njega kažu da je next big thing u Poljskoj. Ali on će u Primaveru naravno.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jul 2017, 15:44

conti izgleda kao neka lezbejka :zzz:

ma realno trebat će njima čitava sezona da se uklope i povežu jedan sa drugim, da znaju kako onaj drugi diše, ali vjerujem da će nakon početne krize i cca prva dva mjeseca stvari ići ka boljem i da će iz kola u kolo dizati formu.
opet tu imamo 4 prvotimca koji su dugo tu u milanu, imaju conti, kessie i biglia (?) koji imaju iskustvo igranja u italiji i kojima neće predstavljati problem prilagoditi se montelinim zahtjevima, jedini krizni igrači su musaka, hakan i pogotovo silva koje će se morati malo istrpiti.

za rodrigueza nešto ne brinem i mislim da će se on tu najbrže adaptirati, ali skoro kompletno remontirana zadnja linija može predstavljati veliki problem, pogotovo sa ovakvim ofanzivnim bekovima.

ali elem nejse, bolje gledati kako ovi momci rastu iz utakmice u utakmicu nego da gledamo onu patnju sa kvaziigračima. :zzz:

ova milanova primavera je kao crna rupa, samo ih proguta i više nikad ne čuješ za igrača :mrgreen: kao igre gladi, samo najjači opstaju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 15:58

Ma lako je uigrati ekipu kad imaš kvalitetne igrače, vidjet ćemo sad kakav je Montella trener i ima li potencijal za najveće domete.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jul 2017, 16:09

rope11 je napisao/la:conti izgleda kao neka lezbejka :zzz:

Nije tvoj tip? :mrgreen:

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 07 jul 2017, 16:11

Auba star i nepotreban sa 28 a Modric wc igracina u najboljim godinama sa 31.. Auba ne treba a Kalinic treba... jos Badelj prijeko potreban...
E sto se covjek moze nasmijati ovdje.
Jel fora da mora doci hrvat ovoga ljeta???
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jul 2017, 16:17

nextterrain je napisao/la:
logično da nije, preferiram rasne muškarce poput silve. :kafa:

Conti: "It will be emotional to enter San Siro putting the Milan shirt on, It's a dream since I was a kid & I cannot wait to get started."
:ljepota: :ljepota:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 16:17

nextterrain je napisao/la:
rope11 je napisao/la:conti izgleda kao neka lezbejka :zzz:

:rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 16:32

S' obzirom da se opasno nešto dešava na relaciji Milan-Juve oko De Sciglia i Cuardada, a tu je i uvijek aktuelni Biglia.. onda su velike i realne šanse da Milan sljedeće sezone bude u ovom sastavu:

Gigio-Conti-Romagnoli-Musacchio-RR, Hakan-Biglia-Kessie, Jack-Silva-Cuardado.. Neko moje skromno mišljenje je da se radi o top 4 ekipe u ligi, kad se sve posloži i uigra, a sigurno sa svakim sljedećim dodatkom na ovo bili bi sve bliže vrhu.Ali prerano je još pričati o konačnom izgledu Milana za sljedeću sezonu. Jer apsolutno je moguće i ovako nešto, nije nerealno.. Gigio-Conti-Rom-Musacchio-RR, Hakan-Modrić-Kessie, Forsberg-Silva- Cuardado. To je još moćnija ekipa.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 07 jul 2017, 16:45

Conti konačno. Taj mi je igrač zapeo za oko i od početka sam se nadao da će ga potpisati.

Sad lagano pratiti do početka sezone, vjerujem da će biti sigurno još 2 dobra pojačanja.

Biglia i Forsberg za prvih 11 i bio bih prezadovoljan.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

StanfordWest
Kontakt:

Post Postao/la StanfordWest » 07 jul 2017, 16:49

Jos Modric i Aubameyang i scudetto je nas :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 16:51

Romagnoli13 je napisao/la:S' obzirom da se opasno nešto dešava na relaciji Milan-Juve oko De Sciglia i Cuardada, a tu je i uvijek aktuelni Biglia.. onda su velike i realne šanse da Milan sljedeće sezone bude u ovom sastavu:

Gigio-Conti-Romagnoli-Musacchio-RR, Hakan-Biglia-Kessie, Jack-Silva-Cuardado.. Neko moje skromno mišljenje je da se radi o top 4 ekipe u ligi, kad se sve posloži i uigra, a sigurno sa svakim sljedećim dodatkom na ovo bili bi sve bliže vrhu.Ali prerano je još pričati o konačnom izgledu Milana za sljedeću sezonu. Jer apsolutno je moguće i ovako nešto, nije nerealno.. Gigio-Conti-Rom-Musacchio-RR, Hakan-Modrić-Kessie, Forsberg-Silva- Cuardado. To je još moćnija ekipa.
Koliko si puta u zadnjih mjesec dana napisao post sa ovom rečenicom i onda naveo neki sastav dole? :mrgreen: :mrgreen:

PS: Čovjek se preziva Cuadrado da budemo prezicni :D
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 07 jul 2017, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jul 2017, 16:51

Suso i Jack su izmislili fudbal za kolumbijsku prevaru

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 16:53

Raonffa je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:S' obzirom da se opasno nešto dešava na relaciji Milan-Juve oko De Sciglia i Cuardada, a tu je i uvijek aktuelni Biglia.. onda su velike i realne šanse da Milan sljedeće sezone bude u ovom sastavu:

Koliko si puta u zadnjih mjesec dana napisao post sa ovom rečenicom i onda naveo neki sastav dole? :mrgreen: :mrgreen:
Svaki put sam sve bliže tome da pogodim konačan sastav.A na početku niko od nas nije vjerovao ni da se pola ovoga moglo realizovati u ovako kratkom periodu. :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 16:57

Romagnoli13 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Svaki put sam sve bliže tome da pogodim konačan sastav.A na početku niko od nas nije vjerovao ni da se pola ovoga moglo realizovati u ovako kratkom periodu. :mrgreen:
Još malo pa ćeš Messija i Ronalda ubacivati u te sastave :rol:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 jul 2017, 18:50

S jedne strane bi volio da dođe nekoliko novih kvalitetnih igrača naročito u sredini a isto tako bih volio da vidim Aubameyanga u klubu. Ako bi on i došao ne mora značiti da još neko ne bi došao. Poslije prodaje Kucke (zvanično), Bacce (navodno je sa instagrama obrisao sve slike vezano za Milan), Nianga (možda), Bertollacia (nadam se) sakupilo bi se para za nova imena.

Sa 352 ako bi se Montella odlučio za tako nešto Silva i Aubameyang bi mogli igrati zajedo u napadu. A i sa 433 snašao bi se Aubameyang i tamo pa ne bi bilo potrebe tražiti više tog lijevog napadača. A i Silva bi se mogao rotirati tamo sa njim. Vidjeli smo da Silva u toj formaciji može igrati sa Ronaldom pa što ne bi mogao i sa Aubameyangom?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.