AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SonVolt
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SonVolt » 07 jul 2017, 10:43

nextterrain je napisao/la:Meni se ne svidja opcija Auba, 29. mu je godina I ponudit ces mu platu 8 miliona na 4-5 godina, igrac koji jedino pravi razliku svojom brzinom koja ce se vremenom smanjiti I kada zagazi u 30te I kada ne bude na nivou neces ga moci prodati a I dalje ce uzimati 8 miliona. Tako da ja nisam za njega
Isto mislim. Dobar igrač ali za te pare bih radije nekoga drugog.

Rade dobar posao ali bi trebao jedan vrhunski igrač, po mogućnosti u vezni red.
Modrić :oops:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 11:28

Samo ovdje mogu da pročitam da neko ne želi vrhunskog igrača u Milanu. Toliko smo imali kvalitetnih igrača zadnjih 5 sezona da smo već na njih navikli.Dajte ba ljudi, neka dovedu i Messia i Ronalda ako imaju pare i mogućnosti, a onda neka ih trener uklapa kako zna i želi.Od viška kvalitetnih igrača glava neće da zaboli, ali o manjka sigurno hoće.

Zar ne shvatate? Milan mora, znači mora obezbjediti učešće u LP-a i malo toga se smije prepustiti slučaju. Za daljni razvoj kluba LP-a je od krucijalnog značaja.Zato se ide maksimalno sa pojačanjima ovo ljeto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 07 jul 2017, 11:33

nextterrain je napisao/la:Meni se ne svidja opcija Auba, 29. mu je godina I ponudit ces mu platu 8 miliona na 4-5 godina, igrac koji jedino pravi razliku svojom brzinom koja ce se vremenom smanjiti I kada zagazi u 30te I kada ne bude na nivou neces ga moci prodati a I dalje ce uzimati 8 miliona. Tako da ja nisam za njega

Slazem se 100%. Ja ga inace ne vidim kao top igraca i sigurno ne vrijedi 70-80mil. Mislim da se taj novac moze bolje iskoristiti.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 11:41

maldini3 je napisao/la:

Slazem se 100%. Ja ga inace ne vidim kao top igraca i sigurno ne vrijedi 70-80mil. Mislim da se taj novac moze bolje iskoristiti.
Kao prvo čovjek je tek napunio 28 godina.Drugo govorimo o igraču koji je postigao 120 golova u zadnje 4 sezone, uz 40 asistencija, dakle prosjek 30 golova i 10 asistencija po sezoni. Pred njim je još 3-4 godine vrhunskog fudbala. I Milan bi ga sigurno mogao dobiti za 55-60M, samo ako on pristane na platu koju mu Fassone i Mirabelli nude.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 jul 2017, 11:49

Strasno mi je citati da govorite kao Auba nije pojacanje,pa.ljudi dragi koga mi to u ekipi.imamo kao WC igraca hajd recite? Od Zlatana nismo imali takvog sto je zalosno,Milan mora ali mora poceti dovoditi takve igrace,sto kaze Romm nek dovedu i Ronalda i Messija pa nek ih Montela uklapa.. Ako se Auba moze dovesti to bi bilo TOP pojacanje i dodatni impuls drugim igracima da dolaze u Milan jer Milan zeli pnovo na vrh europe,a bez tqkvih igraca to necemo pstici

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 12:05

Auba donosi golove i prodaje dresove.Kao što Milan mora u LP-a tako mora doći i jedan igrač koji će napraviti marketinški bum! Okej, Silva i Hakan su zaista potencijalno marketinški jaki igrači, ali oni neće preko noći prodati po 200-300k dresova.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jul 2017, 12:07

ne trebamo ispasti toliko glupi kao juventus pa platiti 80 miliona za igrača koji je blizu tridesete :zzz:

ako im je vec do trosenja i dovođenja zvijezde, eno stoper, eno veznjak, eno krilo, tu nam daleko više treba klasa nego na špicu.

inače rečeno je na presici da će montela odlučiti da li dati na neku zvijezdu velike pare ili taj novac iskoristiti na 2-3 pojačanja, a nešto vjerujem da će izabrati ovo drugo :zzz: što ustvari jeste pametnije ako mene pitaš, bolje dovesti super veznjaka i par odličnih back up igrača nego jednog aubu i onda se krpiti badeljom i sl. igračima sa preostalim budžetom.

ma ustvari neka dovedu aubu, yebe mi se nisu moje pare, ali sumnjam da ima išta od toga :zviz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 12:09

rope11 je napisao/la:ne trebamo ispasti toliko glupi kao juventus pa platiti 80 miliona za igrača koji je blizu tridesete :zzz:

ako im je vec do trosenja i dovođenja zvijezde, eno stoper, eno veznjak, eno krilo, tu nam daleko više treba klasa nego na špicu.

inače rečeno je na presici da će montela odlučiti da li dati na neku zvijezdu velike pare ili taj novac iskoristiti na 2-3 pojačanja, a nešto vjerujem da će izabrati ovo drugo :zzz: što ustvari jeste pametnije ako mene pitaš, bolje dovesti super veznjaka i par odličnih back up igrača nego jednog aubu i onda se krpiti badeljom i sl. igračima sa preostalim budžetom.

ma ustvari neka dovedu aubu, yebe mi se nisu moje pare, ali sumnjam da ima išta od toga :zviz:
Čuj blizu 30-e a momak tek prije deset dana proslavio 28. rođendan.Znaš i sam koliko su duge dvije godine u svijetu fudbala. Auba ne bi bilo plaće više od 60M sasvim sigurno.Dakle 30M manje za 2 godine mlađeg igrača od Higuaina ako već to uzimaš kao primjer.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 jul 2017, 12:15

Ma cisto sumnjam u tih 60mil, mislim da bi Dortmund trazio minimalno 80mil. Volio bih da dodje, mada sumnjam. Ali ako ce vec trosit tolike pare onda veznjak pod hitno. Npr. Modric :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 12:18

Luka i kad bi došao ne bi bio plaćen više od 35-40M jer ima već 31 godinu, vrlo brzo 32, i Milan i Real su uvijek bili u fenomenalnim odnosima.Da se razumijemo, ne bih imao ništa protiv da dođe Luka, a drugi napadač da bude Kalinić.I ta kombinacija mi odgovara.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 jul 2017, 12:22

Ma ako mogu nek dovedu i Luku i Aubu,lako ce trener to sve uklopiti,za vrhunski rez ti trebaju i vrhunski igraci ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jul 2017, 12:22

pa blizu je tridesete, nismo ništa slagali. :mrgreen:

tolike pare se daju na nekoga ko ima maksimum 25 godina, koji ima tendenciju razvijati se i prodati ga za otprilike istu ili čak veću cijenu, a ne na nekoga ko je blizu toga da uđe u te nepopularne tridesete i koji usput traži nerealno veliku platu tako da bi na kraju ispala skuplja pita od tepsije :zzz:

opet kažem, slažem se da nam treba zvijezda koji će dignuti rejting kluba (mada nemam ništa protiv ni da odluče rasporediti te pare na par različitih igrača, a ne samo na jednog), ali imaju bar 3 preće pozicije u ekipi na kojima bi nam bolje legao wc igrač nego na špicu, neko ko će zamjeniti jacka/susa/musaku itd.
imaš malog silvu koji ima potencijala postati wc napadač i kojeg si platio prilično puno pa mu stoga treba dati šansu i forsirati ga, a ne klupirati ga.

ali eto neka ga dovedu ako mogu što se mene tiče, nije da će neko od nas biti razočaran :zzz:

eto kad si već spomenuo, modrić+kalinić uz par back up igrača su opcija koju bih uvijek izabrao prije aube.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 12:25

Nakon što danas, ovog mubarek Petka i Conti konačno službeno postane igrač Milana.Vjerovatno će biti zatišje pred konačnu buru. Tako da zaista više niko ne može znati šta nas očekuje i šta u Mirabelli i Fassone pripremili i to možda još prije par sedmica ili mjeseci.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 jul 2017, 12:54

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 jul 2017, 12:54

Ne želim da pričam o imenima, al činjenica da nam treba neki WC igrac jer ova pojacanja, bez obzira sto sam izuzetno zadovoljan sa istim, nisu toliko popularni. Uprava je toga svjesna i žele jednog kapitalca koji ce zaluditi navijače i prodati bruku dresova. Tada sve priče o velikoj plati i padu vrijednosti igrača nakon par godina padaju u vodu. O tome se radi.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 jul 2017, 13:05

Evo upravo ovo sto je Boban rekao o igracima koji su dosli je istina,niko nije top pojqcanje svi su ne dokazani i upitno koliko ce se nositi sa pritiskom igranja za Milan,zato je potrebno to top pojacanje koje c svakako i rasteretiti ove ostale tog pritiska ;)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 07 jul 2017, 13:13

Nase je da ovdje pisemo i bacamo suplju. Svi imamo neke svoje zelje sto se tice igraca. Kad bi ja mogao birati napadaca Kane bi bio prva opcija. Kad sam vec spomeno engleza Dele Alli je pravi izbor za veznog :kafa:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2017, 13:23

Auba ulazi u najbolje godine za igrača, odradit će još minimalno 3,4 vrhunske sezone, o kakvoj vi starosti pričate :crazy:

Sad je druga stvar kako bi Montella uklopio njega i Silvu, mada svejedno sam više za opciju odličnog veznjaka te nekog napadača za klupe tipa Kalinić.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 07 jul 2017, 14:09

Bretalocciev agent je Casa Milan, on je ujedno i agent Cuardada, tako da se nešto kuha tu.Prije da je odlazak Bertaloccia nego dolazak Cuardada, ali eto vidjet' ćemo.Zatim pojedini mediji tvrde da su Lazio i Milan konačno skoro pa postigli dogovor i da je Bigla nikad bliže Milanu.

Mi ovdje možemo pisati danima, ali igrači će na terenu da pokažu koliko mogu, naravno ne odmah.Iskreno, pravi Milan sa ovim igračima bi tek mogli vidjeti u završnoj fazi sezone, do tad bi se puno toga trebalo posložiti te bi faza privikavanja nekih igrača trebala biti u završnoj fazi.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 07 jul 2017, 14:26

Andrej je napisao/la:

Nije loše, ali mislim da su sad tu negdje sa Romom i Interom.

Samo mislim da će Silva biti igračina, ostalo su dobro rekli :thumbup:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.