na 0,25€ ibroo... disZiplina jaroo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja nebi otišao u kladionicu sa 0,25 u džepu.gonzales je napisao/la:![]()
![]()
![]()
na 0,25€ ibroo... disZiplina jaroo
Ej moj gonzales nisi ti moja liga druže.gonzales je napisao/la:Nisam ni ja, vec te malo ubijam u pojam. Mastaj ali uplatu neces znati..kad skines kvotu 700 javi se
Al jos malo da ti zagolicam mastu, iz arhiveeto imas i uplatu
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... a#p3533574
Ovaj dio je jako bitan, sve je to dio posla..to vas vecinu i buniorbi je napisao/la:Ej moj gonzales nisi ti moja liga druže.gonzales je napisao/la:Nisam ni ja, vec te malo ubijam u pojam. Mastaj ali uplatu neces znati..kad skines kvotu 700 javi se
Al jos malo da ti zagolicam mastu, iz arhiveeto imas i uplatu
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... a#p3533574
samo ti igraj ne brine se ja za tvoju uplatu![]()
700@ ja ne moram skinuti bitno je da ne tražim po forumu para. Bitno je konstantno imati plus i dobar Money Management ali to nije tvoja klasa. Idi igraj bingo nemoj ti oko mene
Tsonga 1Effenberg je napisao/la:´alal vera decki jeste ga zakuhali namah na sabahu!![]()
Sudeci po rezultatima zadnjih dana mislim da cu otici uzeti po 4 najvece kvote sa Wimblyja i bar 10 unita u glavu, da me Ibraga ne kritikuje!
Hajmo sad bez yebe, dajte tipove!
3:0 je najmanja kvota za taj mecEffenberg je napisao/la:Ma nece nikad 3:0 biti na Tsongu, nema sanse da puste toliku kvotu. Kvota je ta realna, ja bi i vecu dao. Tsonga se dosta majmunise u zadnje vrijeme, nije to vise onaj Tsonga od prije. Over je tu majka.
Ma znam jopa brate jeste ona najmanja i to je logicno. Ona ce biti uvijek najmanja od svih 6 mogucih taman da si favorit 1.85 a ja 1.95 blagi outsider. Tu se radi o tome da je to i dalje relativno jaka kvota. Oni ne pustaju tu kvotu lako. A igra sa sekvojom koja ako nista moze na botiranje 1TB uzeti. Ima boljih kvoti @3 za manje rizika. Ako si igro sretno ti brate, ja ne smijem!jopaa7 je napisao/la:3:0 je najmanja kvota za taj mecEffenberg je napisao/la:Ma nece nikad 3:0 biti na Tsongu, nema sanse da puste toliku kvotu. Kvota je ta realna, ja bi i vecu dao. Tsonga se dosta majmunise u zadnje vrijeme, nije to vise onaj Tsonga od prije. Over je tu majka.Mene to nekako vuce ali vidjet cemo.
3:1 @3.70
3:2 @5.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.