FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RichmanBiH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RichmanBiH » 07 jul 2017, 09:04

fks74 je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:katastrofa, uzas. Cala odlazi spasi nas. Lijepa atmosfera, samo sjever je grohno zestoko.
Zbog cega da ode Cala ? Sta bi ti uradio, kakvu bi igru postavio? Momci su citavo vrijeme igrali oko njihovog gola, precke odbrane golmana, sanse. Stvarno , moramo ljudi biti realni o kakvoj bezmudosti pricate. Da je pola uslo to bi bio potop moldavaca. Da smo prosli, bilo bi kao da gledam : joj kako smo ih razvalili u svim segmentima igre. Mnogi ce reci ali to su moldavci. Jesu, mi smo ih razvalili. Jednostavno nesto nemamo srece.

Izbacila te ekipa koja ti je za 300 minuta napravila jednu sansu i dala ti 3 **** gola. Cala treba da ode jer ne iskoristava kapacitet ove ekipe, jer je picka i sablonac, jer nema plana b, plana c, nema 2 uigrane akcije, jer ne znamo se psotavit na prekidu ni ofanzivno o defanzivi da ne pricamo, zato sto uvodi Ivetica i stavlja ga na neprirodnu poziciju umjesto da uvede ofanzivnog igraca a ganjamo rezultat, zato jer imas igraca vise nisi ni pokuso da im napravis pritisak, zato jer su kod 2:0 bili se naguzili, ti stanes na loptu i fol nesta cekas. itd. itd.
UPRAVA NAPOLJE!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 07 jul 2017, 09:05

Ima još trenera osim Husrefa, i nadam se da ćemo nekog drugog uzet.
U inostranstvu milion školovanih trenera, dokazanih, ali treba platit.
Nama je draži Jarni bez minute trenerskog staža..
Čali bujrum nek bude asistent ako mu nije ispod časti

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 07 jul 2017, 09:10

Ima trenera, ali ih treba i platiti. Husref je sto se tice ove lige tito jedan veliki. Trebo je vani ali je on jako cudan oko toga.
UPRAVA NAPOLJE!

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 07 jul 2017, 09:14

haris004 je napisao/la:Ima još trenera osim Husrefa, i nadam se da ćemo nekog drugog uzet.
E upravo to, treba platit. Meni ne bi bilo ništa draže nego da mi angažujemo npr Roberta Prosinečkog il' Aleksandra Stanojevića al' vraga, valja platit ljudima. Zato nas opet čeka jeftina solucija. Husref nam je kao najbolji sad koga možemo dovest, mada ga ja ne bih volio iskreno. Sve ovo smo s njim već proživjeli, to bi realno bio minimalan upgrade u odnosu na ovaj SŠ.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

haris004
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 07 jul 2017, 09:21

skoroalen je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Ima još trenera osim Husrefa, i nadam se da ćemo nekog drugog uzet.
E upravo to, treba platit. Meni ne bi bilo ništa draže nego da mi angažujemo npr Roberta Prosinečkog il' Aleksandra Stanojevića al' vraga, valja platit ljudima. Zato nas opet čeka jeftina solucija. Husref nam je kao najbolji sad koga možemo dovest, mada ga ja ne bih volio iskreno. Sve ovo smo s njim već proživjeli, to bi realno bio minimalan upgrade u odnosu na ovaj SŠ.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Možda je jeftije platit jednog kvalitetnog trenera nego 11 kvalitetnih igrača. To su po meni jedina dva načina na koje bi mi mogli ostvariti neke zapaženije uspjehe.
Husref je isti tip trenera po meni. Može napravit neki uspjeh sa Sarajevom i klubovima iz naše lige ali kada bi otišao van granica države doživio bi debakl.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 jul 2017, 09:23

Sad je kasno kukati i kritikovati...

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

High

Post Postao/la High » 07 jul 2017, 09:23

Šta bi tek bilo da je sinoć igrao Hrustemović? Da li bi pogodio penal? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 07 jul 2017, 09:24

Kol'ko tan ima godina, jel pri kraju?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

High

Post Postao/la High » 07 jul 2017, 09:32

Sjever protiv Libertasa.

Sinoć:

http://sportsport.ba/tifo/horde-zla-od- ... evu/243675
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jul 2017, 09:34

Koja pojačanja da dodju????
Pa.taj isti ćala odbija sve redom igrače, a bilo je dobrih
Njemu je jedino mjerilo zaigrala da je igrao kod.njega olimpicu, sarajevu i to je to
Svevprekontoga je.njemu nepoznanica jer.je.iskočio iz kancelarije i veze nema.
Lik hladno.pitao ko.je.Brkić taj.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 jul 2017, 09:44

Džaba se sada palamudi. Ispali smo u prvom poluvremenu prve tekme. Da smo bolji jesmo, da nije htjela u go nije. Jbg Čala igro gore ziheraški i to nas je koštalo. Sinoć je Crnkić želio da puca penal, a Čala mu nije dao vratio ga na klupu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jul 2017, 09:56

Lik je napisao/la:Džaba se sada palamudi. Ispali smo u prvom poluvremenu prve tekme. Da smo bolji jesmo, da nije htjela u go nije. Jbg Čala igro gore ziheraški i to nas je koštalo. Sinoć je Crnkić želio da puca penal, a Čala mu nije dao vratio ga na klupu.
Nije.
Nego moraš imati. Igrača manje pri izvođenju penala jer su imali crveni, pa smo morali jednog izvuci van igre
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jul 2017, 09:59

Cala je najjeftinije rjesenje i samim tim bice trener sve dok ne bude trazio neku povisicu,a sumnjam da ce.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 07 jul 2017, 10:02

Darko Plavsic i Baranislav Pralica za direktore!

Nebojsa Viskovic > Vincent Tan
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 jul 2017, 10:07

Tanka je ovo ekipa vidjelo se odavno već. Možda je najtanja u evro takmičenjima poslije rata, i to još imamo vlasnika. Treba upravu pitati šta je problem u klubu da smo ovako pali !? Šta je više problem ? Ako Tan ne želi da daje pare, da ulaže, nek se nađe neki način da on ide ili proda klub ili neka alternativna, ali da prestane sa padanjem kluba. Ovo sve iz goreg u gore prelazi zadnje 3 sezone.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 jul 2017, 10:11

High je napisao/la:O čemu navijači FKS pišu nakon neuspjeha? O Husrefu!
Vala bas, kao da je on kakav mesija i kao da i sa njim nismo dozivljavali razocarenja. Slazem se ja da je Cala limitiran trener (da se ne lazemo koji nije u nasoj ligi) ali nista bolje ne bi bilo ni sa Husrefom. Kada moroni od igraca izvedu 16 ili koliko vec korenra na utakmici, a ne naprave niti jednu ozbiljnu situaciju nije im trener kriv vala, da su kakav kvalitet neko bi nesta idividualno napravio. Skupina lelemudana na celu sa Calom i to je to, a mozda je i do Rustema :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2017, 10:14

Da je ranije ova praksa bila da treneri preko zapada idu,mnogi od njih bi duze ostali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 07 jul 2017, 10:16

Samo bi amater kao Cala poveo utakmicu bez spica

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 jul 2017, 10:25

Cala treba dobit otkaz radi utakmice u moldavi.
Treba drugi golman posle operacije pavle nije isti
Zalizani je odigro sinoc mnogo bolje nego inace njegove prestave al posto covjek nezna osnovne elemente nek ide sa svoim rodzakom

Dovest golmana, dovest nekog ko zna ubacit loptu bolje od zalizanog i dvojicu vezista

Btw: marko je sinoc podbacijo totalno

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 07 jul 2017, 10:31

Da li je kako moguce da mi navijaci dodjemo do uprave u kluba, da saznamo koji je njihov cilj sljedeca sezona, hoce li ponovo eurpu ganjati ili ce im trofej biti prventveni cilj?
I usput tog Valentina pitati đe su ti kapitalci? Jebli ga oni, pa nema ni jednog na vidiku..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.