FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SREĆA PRATI HRABRE
Zahvaljujući bezmudom mi to nismo.
Zahvaljujući bezmudom mi to nismo.
Meni žao raje koja se skupila, momaka koji su otišli za Moldaviju, atmosfere koja se napravila.
Ovi igrači koji su trenutno kod nas su loši, realno. Zna to i Čala kad potencira da nam je najveći adut timska igra. Doslovno nemamo nijednog igrača koji se izdiže iznad sivila ekipe.
Strah me da će se ovo prenijet i na prvenstvo i da je potrebna šok terapija u vidu otpuštanja trenera.
Kako god bilo, mnogo stvari se mora promijeniti. Igramo 30 utakmica zbog neke europe i tamo odemo bez ambicija. Počne novo prvenstvo i opet je cilj europa, one dvije utakmice. Sramota kako god..
Ovi igrači koji su trenutno kod nas su loši, realno. Zna to i Čala kad potencira da nam je najveći adut timska igra. Doslovno nemamo nijednog igrača koji se izdiže iznad sivila ekipe.
Strah me da će se ovo prenijet i na prvenstvo i da je potrebna šok terapija u vidu otpuštanja trenera.
Kako god bilo, mnogo stvari se mora promijeniti. Igramo 30 utakmica zbog neke europe i tamo odemo bez ambicija. Počne novo prvenstvo i opet je cilj europa, one dvije utakmice. Sramota kako god..
-
- Kontakt:
katastrofa, uzas. Cala odlazi spasi nas. Lijepa atmosfera, samo sjever je grohno zestoko.
UPRAVA NAPOLJE!
Naveo si da imamo loše igrače i tražiš šok terapiju u vidu otpuštanja trenera? Takvu sok terapiju izazivaš kada imaš kvalitetnu ekipu.haris004 je napisao/la:Meni žao raje koja se skupila, momaka koji su otišli za Moldaviju, atmosfere koja se napravila.
Slažem se da Calu treba smijeniti, ali da bi bio neki efekat moraš i dovesti još najmanje tri kvalitetne igrača. Ne mogu da vjerujem koliko ima sebicnosti među pojedinim igračima. U prvom poluvremenu sam zadovoljan igrom, dok je drugo katastrofa. Hodzic umjesto da podigne igru on je upropastio što je stigao, Crnkic i Hebibovic su se takmicili koji će biti sebični, Mihojevic pravi faulove kada ne treba iz takvog jednog smo go i primili, a posebna je priča sudija koji nije ni za kantonalne lige a ne za neka pretkola...
Ipak, moje je mišljenje da ova ekipa ima kvalitet, uz još tri ili četri kvalitetna igrača može se dosta napraviti.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Zeta,Kukesi,Zarija...who is next?
Nasa je 'sreca' u tome sto ne igramo Evropu svake godine,dobro je da nam vlasnik nije ambiciozniji.
Nasa je 'sreca' u tome sto ne igramo Evropu svake godine,dobro je da nam vlasnik nije ambiciozniji.
Zbog cega da ode Cala ? Sta bi ti uradio, kakvu bi igru postavio? Momci su citavo vrijeme igrali oko njihovog gola, precke odbrane golmana, sanse. Stvarno , moramo ljudi biti realni o kakvoj bezmudosti pricate. Da je pola uslo to bi bio potop moldavaca. Da smo prosli, bilo bi kao da gledam : joj kako smo ih razvalili u svim segmentima igre. Mnogi ce reci ali to su moldavci. Jesu, mi smo ih razvalili. Jednostavno nesto nemamo srece.RichmanBiH je napisao/la:katastrofa, uzas. Cala odlazi spasi nas. Lijepa atmosfera, samo sjever je grohno zestoko.
Pricamo o nekim sutevima prema golu, u okvir gola, dominaciji.... To ne pokazuje koliko smo mi dobri nego koliko su moldavci odron. Jer imati toliko suteva prema golu, a dati samo 2??? Prvi gol, lopta bila van terena, drugi das iz penala, treci gol fulis sa kreca. To je pokazatelj da je ova ekipa zajedno sa strucnim stabom u rangu jedne krupe ili mladosti. Sto se prije prestanemo nervirati lakse ce nam biti, nazalost.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Ma ja bih sve ove pridošlice po kratkom postupku. Preduslov da potpišeš za Sarajevo - da si u životu odgled'o preko 30 utakmica Sarajeva. Pa ne bi se Crnkić onda igrao s našim živcima. Onda bi bagra suzu pustila na terenu kad zayebu stvar, izjednačili bi se s publikom koja zbog njih hiljade kilometara prelazi. Hej, Nermin Crnkić nama glumi Edena Hazarda pa puca lagano po zemlji. I od sad zalizanog zakucat na prvo mjesto kad je izvođenje penala u pitanju, lik pocijepa mrežu i u finalu kupa i sinoć.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
Zbog prve utakmice Cala treba ici zbog niza nelogicni poteza oko sastava zbog kukavickog vodjenja ekipe zbog seosko ligaske taktike izbi nabi doduse kad mu ahmet igra zbog rustema , crnkica , bekica ahmetovica koji su mu glavni igraci bili i jos jos mnogo drugih razlogafks74 je napisao/la:Zbog cega da ode Cala ? Sta bi ti uradio, kakvu bi igru postavio? Momci su citavo vrijeme igrali oko njihovog gola, precke odbrane golmana, sanse. Stvarno , moramo ljudi biti realni o kakvoj bezmudosti pricate. Da je pola uslo to bi bio potop moldavaca. Da smo prosli, bilo bi kao da gledam : joj kako smo ih razvalili u svim segmentima igre. Mnogi ce reci ali to su moldavci. Jesu, mi smo ih razvalili. Jednostavno nesto nemamo srece.RichmanBiH je napisao/la:katastrofa, uzas. Cala odlazi spasi nas. Lijepa atmosfera, samo sjever je grohno zestoko.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ti i takvi kao ti ustvari i jesu Sarajevo i konstanta kluba, al ne konta to ni uprava, ni igrači, a ni ko fol "navijači".skoroalen je napisao/la:Pa razumi raju brate. Evo ja prvi, prelazim 20 kilometara u jednom pravcu, zadnje pare dajem za utakmice. Ostala moja raja troši na kafice, žene, bazene, kurvaluk a ja na stadion. Pa pokisni, pa se smrzni, pa se pobij na autobuskoj za šal, i dođe ti onda neki Crnkić i promaši kreč u 87. minuti. I znaš kako će njemu teško past ovo? Pitaj ga koliko je utakmica Sarajeva pogled'o dok nije potpis'o i koliko je puta na Koševu bio. I sutra će on lagano svoju mečkicu upalit, malu u auto i ode na Plitvička jezera roštiljat, a ja ustajem za 6 sati i na fakultet pa na uvid, jer sam ispit mazn'o. I umjesto da kolu popijem negdje popit ću karu, jer sam cvaju dao da produžim člansku i kartu uzmem. Eto u čemu je stvar.muhamedhulk je napisao/la:Kako mi je drago sto sve vise ljudi govori kako nece dolaziti na stadion...brate, bice milina na stadionu.
Zašto? Zato što su oni tu iz nemoralnog interesa i promjenljivi su.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Ako štediš na igračima, a vidi se da štedimo, jer se dovode samo osrednji igrači o odnosu na prije, trebalo bi barem prekinuti štednju na treneru. Nije više zadatak trenera da inzistira na nekoj kombinatorici, agresivnosti i sličnim stvarima koje Čala i slični treneri spominju. U današnjem fudbalu treba imati neke šablone, poznavanje nogometne igre da se postavi taktika. Ako si pogledao jednu utakmicu Širokog u europi ove godine znat ćeš o čemu govorim. Uživanje je gledati njihovo postavljanje, iznošenje lopti, kretanje igrača bez lopte a sve je to posljedica sistema kojeg je uspostavio trener. Ovo što Čala igra prolazi na derbiju gdje nema taktike, gdje se sve svodi na neke duge lopte, individualni kvalitet i greške protivnika.Chlan je napisao/la:Naveo si da imamo loše igrače i tražiš šok terapiju u vidu otpuštanja trenera? Takvu sok terapiju izazivaš kada imaš kvalitetnu ekipu.haris004 je napisao/la:Meni žao raje koja se skupila, momaka koji su otišli za Moldaviju, atmosfere koja se napravila.
Slažem se da Calu treba smijeniti, ali da bi bio neki efekat moraš i dovesti još najmanje tri kvalitetne igrača. Ne mogu da vjerujem koliko ima sebicnosti među pojedinim igračima. U prvom poluvremenu sam zadovoljan igrom, dok je drugo katastrofa. Hodzic umjesto da podigne igru on je upropastio što je stigao, Crnkic i Hebibovic su se takmicili koji će biti sebični, Mihojevic pravi faulove kada ne treba iz takvog jednog smo go i primili, a posebna je priča sudija koji nije ni za kantonalne lige a ne za neka pretkola...
Ipak, moje je mišljenje da ova ekipa ima kvalitet, uz još tri ili četri kvalitetna igrača može se dosta napraviti.
Navijaci Sarajeva su medicinski fenomen i nad nama treba vrsiti eksperimente. Dvaest godina pusimo ku*ac, a i to mlohav, i samo znamo reci sabura, i daj husrefa.
Ima li ijedan medju nama tolikima da se ostvario u zivotu, da ima pare i da je castan? Il smo svi g*vna siromasna?
Pun mi k*rac blekica, tanova, dina i sabrina
Ima li ijedan medju nama tolikima da se ostvario u zivotu, da ima pare i da je castan? Il smo svi g*vna siromasna?
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 07 jul 2017, 08:54, ukupno mijenjano 1 put.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- escobarpablo
- Kontakt:
Sačekaj da se uigramo, i još jedne pripreme da prođu zajedno...RN87 je napisao/la:Navijaci Sarajeva su medicinski fenomen i nad nama treba vrsiti eksprerimente. Dvaest godina pusimo ku*ac, a i to mlohav, i samo znamo reci sabura, i daj husrefa.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Što reče jedan moj drug poslije onog poraza na Koševu u derbiju: "ja da sam se u Barceloni rodio, za Espanyol bih navijao 100%" 

Jel to hoces da kazes da je zeljescar Barselona. Ma hajte molim vas.skoroalen je napisao/la:Što reče jedan moj drug poslije onog poraza na Koševu u derbiju: "ja da sam se u Barceloni rodio, za Espanyol bih navijao 100%"

Govorio sam ja da cemo mi plakati za Mirzom Varesanovicem
i ne salim se.
Kodro je druga prica i svaka rijec je suvisna.
Jedina pozitivna stvar iz ovog dvomeca je Rahmanovic.

Kodro je druga prica i svaka rijec je suvisna.
Jedina pozitivna stvar iz ovog dvomeca je Rahmanovic.
O čemu navijači FKS pišu nakon neuspjeha? O Husrefu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ne to, nego da smo mi navijači Sarajeva navikli na sve moguće baksuzluke. XDfks74 je napisao/la:Jel to hoces da kazes da je zeljescar Barselona. Ma hajte molim vas.skoroalen je napisao/la:Što reče jedan moj drug poslije onog poraza na Koševu u derbiju: "ja da sam se u Barceloni rodio, za Espanyol bih navijao 100%"
tuga braco tuga
Znao sam da cemo zaliti za Ibrakovicem jer nama valjda nisu valjali igrace koje je dovodio : jajalo,cimirot,delac,tatko,krste,benko....
trazili ste gledajte
Znao sam da cemo zaliti za Ibrakovicem jer nama valjda nisu valjali igrace koje je dovodio : jajalo,cimirot,delac,tatko,krste,benko....
trazili ste gledajte
#DIVOVI
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A o čemu će portali da pišu danas? Pitanje za milion dolara.High je napisao/la:O čemu navijači FKS pišu nakon neuspjeha? O Husrefu!
Hint: O st*d**nu.

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, laznokrilo, N3R3D, StarmoCity, Tatamata1946 i 28 gostiju.