Odlično je što smo prošli, objektivno smo bolja i kvalitetnija ekipa od Zete i zasluženo idemo dalje, i to je u ovom trenutku najvažnije.
Al' igrom večeras nisam nikako zadovoljan, puno lošije smo odigrali nego na Grbavici. Da nije bilo individualnih majstorija Zakarića i Lendrića, veliko veliko pitanje je da li bi prošli Zetu večeras...
Ja razumijem da je Slavko trener koji voli igrati na rezultat, razumijem da smo otišli u Podgoricu odigrati neki remi za prolaz, razumijem da se braniš i da ti je primarni cilj sačuvati gol u ovakvoj utakmici. Al' ono što meni nikako nije jasno, to je naša tranzicija iz odbrane u napad, tj. ta kontra ili bolje rečeno pokušaj kontre, bar u našem slučaju.
Mislim da smo mi jedina ekipa koja kontre igra dugim loptama, pa majku mu kad uzmeš loptu, napravi dva, tri pasa po zemlji, riješi se njihovog presinga i uradio si veći dio posla kako bi stigao do gol šanse iz kontre, ostaje ti samo da neko pretrči sa loptom do njihovog kaznenog i onda je to automatski šansa. Al' jok, nama je ta igra na zemlji misaona imenica, mi više volimo igrati neke duge lopte, balonke, ničije lopte prema protivničkog golu koje u većini slučajeva uzmu protivnički igrači jer ih je više nego naših u tom trenutku.
Stvarno ne kontam, šta je cilj onakve igre, što neko napisa večeras Slavko će sam sebi presuditi ako nastavi sa ovakom taktikom. Na Grbavici se vidjelo da možemo relativno lako stići u poziciju da napravimo gol šansu preko kratkih pasova na sredini terena, i čim malo zaigramo odmah smo opasniji na terenu. Vidjeli ste kod gola Lendrića, to su dva, tri pasa po zemlji u polukontri i eto Lendrića u kaznenom prostoru 1 na 1 sa protivničkim stoperom i to je odmah šansa. Isto tako, pred kraj utakmice kad je Žera ušao, radili smo im dar mar oko kaznenog sa loptom po zemlji i da je bilo samo malo više koncentracije i želje kod igrača, mi bi zabili taj treći gol.
Samo se nadam da će ovo biti bolje u narednom periodu, ne želim da pljujem, da insistiram na nečemu, zadovoljan sam prolaskom dalje, idemo se pofajtati sa Šveđanima, pa vidjet ćemo gdje smo u odnosu na njih.
Što se igrača tiče, ne bih puno o pojedincima, spomenuo bih Zakarića koji je odigrao najbolji meč od dolaska u Želju, o Lendriću ne treba trošiti riječi. Dva gola smo primili bezveze, čisto iz naših grešaka i nesreće, prvi gol Graovac želi izbaciti loptu, nabija loptu u igrača ispred sebe, pa lopta pogađa njega i idealno se odbija protivničkog igraču, baš nesretna, nespretna i glupa greška. Drugi gol isto tako, Zakarić (ili ko već, nisam najbolje vidio) iz najbolje namjere da spasi loptu od izlaska u aut uhvati Stanu na krivoj nozi i daje loptu u noge igraču Zete...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"