FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Maloprije sa tekme i čitavo vrijeme kontam kako hebeni Crnkić onako opuca onaj penal u najboljem mogućem vremenu, kako Anđušić nije uspio zicer onaj zabiti i o još nekoliko finih šansi. Sve je fino počelo, ubili ih napadima. Ne znam stvarno, razočaran sam pravo, obradovao sam se bio tekmi, sve ekstra započelo i puf. Razočaran sam maksimalno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Nerminovic
- Kontakt:
Samo bih ja rekao da su se navijači odazvali i pored toga što su znali da je Janjoš neko ko nas može koštati prolaza, kao i toga da mi nemamo napadača - kao u kakvom vicu. Hodžić je igrač manje bio i ne vidim zašto se iko radovao što je on produžio ugovor. U krajnjoj liniji - nije posjeta ni bitna, koliko razočarenja kojih je sve više.BelminM23 je napisao/la:Nije da nismo navikli kada se nafuramo...High je napisao/la:Aferim za posjetu - nisam ni sumnjao.
Penal smo mi promašili, za prolaz.
Igrača više smo imali - i ništa.
Igrali smo kao tetkice.
Napadača nemamo.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 jul 2017, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Smrt Nerminu Crnkiću! Otkaz Mehmedu! A nek mi ga poduvaju ovi koje perem što im istinu pišem.. 

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 07 jul 2017, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- dynamodresden1
pitanje za lacoste zasto mu ljubimac bjezi sa hifine pumpe u buca potoku veceras
Kako pogan osjecaj.Nedo Bog nikom.
Ja fakat ne mogu da vjerujem od koga smo ispali. Sta su god opucali u ove dvije tekme zabili su a mi samo veceras 32 suta i ne prodjes. Treba i ovo znati fakat. Tako je to kad nemas napadaca da valja. Pa da je bio Benko sa 5 komada bi ih ispratili i koji **** mrtvi Crnkic puca penal u 87 minuti yebo mu svu familiju.
I sta sad dalje?
Sta Tan misli, yebena uprava?
Zbog cega se ne izadje u javnost i sve se lijepo kaze i to je to.
Nikakvog napretka i dzaba a i kad smo god bolji bili i malo nam falilo nikad nas nije yebena sreca pogledala.
Ja fakat ne mogu da vjerujem od koga smo ispali. Sta su god opucali u ove dvije tekme zabili su a mi samo veceras 32 suta i ne prodjes. Treba i ovo znati fakat. Tako je to kad nemas napadaca da valja. Pa da je bio Benko sa 5 komada bi ih ispratili i koji **** mrtvi Crnkic puca penal u 87 minuti yebo mu svu familiju.
I sta sad dalje?
Sta Tan misli, yebena uprava?
Zbog cega se ne izadje u javnost i sve se lijepo kaze i to je to.
Nikakvog napretka i dzaba a i kad smo god bolji bili i malo nam falilo nikad nas nije yebena sreca pogledala.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Neambiciozna uprava koja umjesto da namice i iznalazi pare,namece maksimalne ustede i koja za trenera dovodi ne najbolje nego najjeftinije ne obecava nista dobro ni u ovoj sezoni.
Marko Mihojević, kapiten? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Proklet bio ovaj dan kad je ovaj retard potpisao
**** ti i penal profulan.. desi se, **** ti i zicer kad promašiš, desi se... al da brat od 20 centaršuteva ne može ni jednom pogodit pravog igrača to je za nevjerice, il preduboko, il prekratko, il po podu, il previsoko, il u peterac golmanu, il na tribine, pa za ovo treba bit magistar
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Najjače je što oni tvrde da im je Evropa cilj a ni za nju ne dovode pristojna pojačanja...pametnom dovoljno!zagorski je napisao/la:Neambiciozna uprava koja umjesto da namice i iznalazi pare,namece maksimalne ustede i koja za trenera dovodi ne najbolje nego najjeftinije ne obecava nista dobro ni u ovoj sezoni.

Dušman je ko god bude išao gledati ove amatere sa još većim ublehašem kao trenerom!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 07 jul 2017, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tek zaboravimo na sranja iz prosli sezona nafuramo se i sto neko rece hraknu nas . spustanje maksimalno , vrijeme je da uprava reaguje !! Ne ide ovo ovako vise mjenjamo stalno nesto al sve isto ,moraju biti ozbiljni neki potezi ako misle da krenemo naprijed .
Dobar je mali.High je napisao/la:Marko Mihojević, kapiten?
Da je onako Crnkić promašio sve bi uredno bilo...
-
- Kontakt:
Janjos Aut , Hebib aut , Bekic aut Crnkic nije los al aj ti svojim poslom ...
Sad kuci, za raju sto nisu bila na Kosevu. Ispali smo.
P.S. I onu Poturu nabijem na kur.ac!
P.S. I onu Poturu nabijem na kur.ac!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma raja opusteno, znate da pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Iskoristit ću ovu priliku da pozdravim one momke iza mene. Neko reče da sam @joker90, svi znaju ko je odmah i da po ss.ba pišem.PitarBordo je napisao/la:Mislim da nisi pročitao sve komentare, odmah u startu su bili ovdje posle tekme da kažu da je ovo nedostatak sreće.joker90 je napisao/la:Ima li vas pozitivci, u usta vas yebem?? Je li vam ovo Sarajevo koje podržavate i volite? Je li ovo ne treba prozivati i pljuvati u usta vam se naserem i nogom natabam da vam još stane!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Igra li Velkoski u 2. pretkolu?Evolution87 je napisao/la:Ma raja opusteno, znate da pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo.

Ima li jos seljaka da ih zaposlimo u klub
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate ubit' će nas Krupa u liZi.Evolution87 je napisao/la:Ma raja opusteno, znate da pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo.

Samo Saraj'vo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja braco nemam sta reci, u sustini, toliko toga bih rekao, ali ne znam, ne mogu, ne zelim, nemam snage... Povratio bih da mogu, ali ne ide. Za ovu blamazu treba neko da snosi krivicu i odgovornost, ovo je veci debakl, nego da uopste nismo izasli u Evropu, e tugo, sta docekasmo. Odjavljujem se, do nekih boljih dana, moj zeludac je preslab, da podnese sve ovo.
1946~