sad vidis kako je meni citav zivotbordobijeli je napisao/la:Koji glup osjecaj![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sad vidis kako je meni citav zivotbordobijeli je napisao/la:Koji glup osjecaj![]()
![]()
Imali smo mi igrača više i na Grbavici, pa mrka kapa, kao i večeras. Na Zapadu je jedan naš pjenio od razočeranje, psujući Janjoša. Valjda je živ ostao.PitarBordo je napisao/la:Imao si 30 minuta igrača više protiv ekipe gdje je haman startna ekipa 8 igrača 30+ (neka me neko ispravi), EKIPA KOJA JE NA AUKCIJAMA NUDILA UGOVORE. Inatite se vi meni, jokeru, Evanderu, petom, desetom, ali stavite prst na čelo i FKS iznad svega, ako vam je ovo okej onda vam sujeta ne da da želite bolje klubu za koji navijate.
Polahko bruda, ima naredna sezone za to, očekujem u ligi treće mjesto izlazak u Evropu i onda da nas popiša i ona Europa College sa Gibraltara, kuhar napadač, konobar golmanEvolution87 je napisao/la:**** vam majke svima
jos samo da nas kakav klub iz san marina, giblatara, andore i malte izbaci. nize nismo mogli pasti **** vam djecu
A pokušavam da doprem do ovih što se inate tipa meni kroz podršku Čali, koji još jednom dokazao da u ovakvim utakmicama je, u najmanju ruku, bez muda.High je napisao/la:Imali smo mi igrača više i na Grbavici, pa mrka kapa, kao i večeras. Na Zapadu je jedan naš pjenio od razočeranje, psujući Janjoša. Valjda je živ ostao.PitarBordo je napisao/la:Imao si 30 minuta igrača više protiv ekipe gdje je haman startna ekipa 8 igrača 30+ (neka me neko ispravi), EKIPA KOJA JE NA AUKCIJAMA NUDILA UGOVORE. Inatite se vi meni, jokeru, Evanderu, petom, desetom, ali stavite prst na čelo i FKS iznad svega, ako vam je ovo okej onda vam sujeta ne da da želite bolje klubu za koji navijate.
Brate iskreno zar ti treba bilo ko protiv ovih hadalja,pa Vitez bi im zabio hladno tri komada,problem je sto imamo najgluplju ekipu na dunjaluku,koja ne zna zabiti penal,koja ne zna sa metar zabiti gol,bezmudog trenera koji cim povede odmah se povlaci i jos bezbroj stvari.Burberry46 je napisao/la:Sta ocekivati od Evrope kad imas JEDNOG napadaca na raspolaganju za 1. pretkolo i onda se i on povrijedi. To dovoljno govori o ambicijama uprave u Evropi nazalost.
Minimalno po jedan kvalitetan igrac u svakoj liniji fali ovoj ekipi. Sramno bi bilo uci u sezonu sa ovakvom ekipom. Na sta smo spali a nije da nismo znali.
Je.bem majku svim uhljebima u upravi, cuj cilj evropa i onda ispadnes hladno u 1. pretkolu od levatske ekipe
Nije da nismo navikli kada se nafuramo...High je napisao/la:Aferim za posjetu - nisam ni sumnjao.
Nije to glupost prije bih rekao neznanje, nemas nikog da zna povuci loptu.kupus army je napisao/la:Brate iskreno zar ti treba bilo ko protiv ovih hadalja,pa Vitez bi im zabio hladno tri komada,problem je sto imamo najgluplju ekipu na dunjaluku,koja ne zna zabiti penal,koja ne zna sa metar zabiti gol,bezmudog trenera koji cim povede odmah se povlaci i jos bezbroj stvari.Burberry46 je napisao/la:Sta ocekivati od Evrope kad imas JEDNOG napadaca na raspolaganju za 1. pretkolo i onda se i on povrijedi. To dovoljno govori o ambicijama uprave u Evropi nazalost.
Minimalno po jedan kvalitetan igrac u svakoj liniji fali ovoj ekipi. Sramno bi bilo uci u sezonu sa ovakvom ekipom. Na sta smo spali a nije da nismo znali.
Je.bem majku svim uhljebima u upravi, cuj cilj evropa i onda ispadnes hladno u 1. pretkolu od levatske ekipe
ima čovjek osjećaj za centaršutPitarBordo je napisao/la:Bekić profulao 150 kvadrata trave milion puta. O čemu tačno pričamo ovdje?
Emotivno se potrošio.Arhitekt je napisao/la:jel zna neko sto je Crnkic gledao penale sa klupe a ne sa centra sa ostalim igracima?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.