fender13 je napisao/la:combe je napisao/la:Po meni sko ostanu Brckalic, Faca i Dario. Pod moranje je jos jedan kreativni vezni, dobar spic i jedan bek.
A za nesto vise nebi skodio jos jedan stoper i krilni napadac.
Na golu: Zule
Odbrana: Brckalic, Adzem, Anis, Delic
Veza: Civic, Dario, fali jos jedan
Napad: Himzo, Cvija, fali spic kiler(Guzina mi ne mirise na to-za klupu je vise nego solidan)
Klupa isto solidna.
Sto neko rece da se napravi ekipa od 3-5 mjesta taman.
Samo treba jos 2-3 al kvalitetna igraca da njihovo ime nesto znaci u ovoj ligi.
Odbranu imas jos huseinspahic ja mislim da se tako zove veznog malog djekica krilnog purica ako se dogovore imas ovog makedonca i jos jednog sto su preko agencije stigli njih ukupno pet bi trebalo doći trojica su tu još dva spominju se neki crnci iz Vojvodine kako se priča ti igrači ne koštaju klub nista a imat ce procenat od transfera
Budem drug ja nekad na treninzima znam da imaju i Djelić, Cvetković, Ivanovski itd.
Ali izgleda da nisi dobro pratio sta sam pisao. Nama trebaju još 2-3 imena za ovu ligu. Kao sto su Brzi sto je bio kod nas ili Radovanović sti je napustio Slogu. Igrači koji bi bili neka prevaga a ovi sto si nabrojao to nisu.
Jer mi moramo biti svjesni. Igrač koji dođe iz druge države na probu u drugi rang Bh fudbala. Zamisli koji je njegov kvalitet???
Da ne bude zabune može se i tu pogodit. Od nekih 10-12 možeš probrat eventualno dvojicu. Al da se oslonit da od toga napraviš ekipu čisto sumnjam drug.
O tome govorim.