FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Boli nas ku.rac, idemo na duplu ove sezone, zadržali smo KOSTUR ekipe i POJAČALI se 

- TobeYarabi
- Kontakt:
Danas produzio clansku i kontam hocu li uzeti godisnju. I kazem sebi,ako veceras isperu gorki ukus iz usta nas navijaca koji je nastao i u prosloj utakmici i u finalu kupa i u prosloj bezevropskoj sezoni uzimam godisnju,ako se (opet) obrukaju nece me Kosevo dugo vidjeti.
'Hvala im' sto mi razrijesise dilemu. Sto rece @pitarbordo ovo nije moje Sarajevo.
Bogami vise ne zasluzujete ovu publiku!
'Hvala im' sto mi razrijesise dilemu. Sto rece @pitarbordo ovo nije moje Sarajevo.
Bogami vise ne zasluzujete ovu publiku!
Cala prije ispadanja = ekipe su podjednake
Cala poslje ispadanja= ispali smo od losije ekipa
Cala kupi muda.
Cala poslje ispadanja= ispali smo od losije ekipa
Cala kupi muda.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
dočekali smo utakmicu sa jednim napadačem, koji se nažalost povrijedio. dobro smo i ova dva gola zabili. mene brine nebriga za klub od strane vlasnika. u klubu su sve amateri i poluamateri koji nas vode. Pavlović me iznenadio koliko loše brani penale...
SRCE ME BOLI 

PitarBordo je napisao/la:Najjači trenutak utakmice, 6. serija penala, ČALA GLEDA U ŠTOPERICU.![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha nije valjda?
- kupus army
- Kontakt:
Odbrana nas je i kostala ove bruke,ne znaju kud udaraju,prave glupe faulove,konfuzija u najmanju ruku kao da ih Morata ili Benzema napadaju,a ne neki zdepasti Moldavac.Mi uopste nemamo ekipe,ne zna se ko izvodi prekide,penale itd.Za mene licno Bekic je danas bio dobar,a vecina vec pocinje da ga psuje.bordobijeli je napisao/la:Ja ne mogu shvatiti novakovica i mihojevica 7 faula prave na 30 m od gola u skoku a njihov jedan covjek na nasoj polovini . pa klocevi pustiga nek je udari glavom nigdje nikog oko njeg nema
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Hahahahahahahah. Pit'o još sudiju hoće li biti produžeciPitarBordo je napisao/la:Najjači trenutak utakmice, 6. serija penala, ČALA GLEDA U ŠTOPERICU.![]()
![]()
![]()
![]()

Nemojte tjerati Calu,on je jeftin trener. Pa samo na treneru klub je ustedio fina sredstva.
-
- Kontakt:
Gledaj u štopericu Čala, boli te kur.ac! 

Pa sve mogu shvatiti, penali lutrija i 50-50 ispasti kad vec dotle dodje ok. Nije bed.
Profulati penal u 87oj jbg momak zaribo staces pritisak na plecima i to sve. Ok nije bed.
Al bogteneyebo dragi kako primas go onakav levatski i pacerski?

Profulati penal u 87oj jbg momak zaribo staces pritisak na plecima i to sve. Ok nije bed.
Al bogteneyebo dragi kako primas go onakav levatski i pacerski?

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bice Sarajeva i bez pojedinaca
)) To je najbitnije. 
Samo nastaviti ovako igrati, strasnan potencijal! Cekamo veznoooog !!!

Samo nastaviti ovako igrati, strasnan potencijal! Cekamo veznoooog !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako vec sutra Cala neda ostavku, pokazace da nije nista bolji nego njegovi prethodnici.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Koja sramota, izbaci nas ekipa iz 19 stoljeca. Za Pavlovica nemam rijeci, samo u kontra stranu lijeze ko Nurkovic iz Travnika. Promasiti ovakve sanse to moze samo Sarajevo.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Da su nastavili kako su poceli tekmu, ovo se nebi desilo. Ova moladavska ekipa je kurcina, ma da sam i ja mislio nakon izvlacenja da su malo jaci. Sramota je izgubiti protiv ovakvih levata koje i ekipe iz luksemurga mlate, jos i sa sudijom koji ti svira dva penalavi sa covjekom vise 30 min.. SRAMOTAEffenberg je napisao/la:Pa sve mogu shvatiti, penali lutrija i 50-50 ispasti kad vec dotle dodje ok. Nije bed.
Al bogteneyebo dragi kako primas go onakav levatski i pacerski?![]()
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- kupus army
- Kontakt:
Samo se nama moze desiti da iz ni jedne sanse primimo tri gola u dva meca.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Mene stid... totalno sam sjeban, još imao neke planove večeras poslije Koševa u gradu, sve otkazao, pravo kući, ne mogu da vjerujem od koga smo ispali
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lavcina, Tatamata1946 i 59 gostiju.