FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jel" ti kakav cekic pri ruci, njim se opali po glavi. rukom neces nista postici, nema efekta na supljinu.Katana je napisao/la:Ma pravo lose. Inace smo mi ekipa od 15 miliona treba da vezu ko Dinamo. Najbolje vam je da pratite Bundesligu strucnjaci o fudbal. Cuj tankostarigrad je napisao/la:malo ontopic: Bogami, jos uvijek je ovo tanko. nikakve smislene igre, a vremena nema. na hajr i na dobro.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Celo Mrs iz Zelje Mrs.
bas visi, povukli se ko da protiv barcelone igramo, to su te takticke zamisli permanentnogOsim13 je napisao/la:Visi u zraku jbt
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Meni je ovdje najveci problem Zec i Ugljesa oni samo trce po terenu ko Muhe bez glave bez nekog zadatka i ucinka. Morat ce Slavko malo promijeniti par igraca. Samo je bitno ovih prvih 15 min izdrzati.
@STARIGRAD, totoalno si nebitan lik, ono puca mi neka stvar sta trabunjas u prazno.
@STARIGRAD, totoalno si nebitan lik, ono puca mi neka stvar sta trabunjas u prazno.
Zabice nam ga majke mi...al zato navijaciirfo je napisao/la:bas visi, povukli se ko da protiv barcelone igramo, to su te takticke zamisli permanentnogOsim13 je napisao/la:Visi u zraku jbt

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Amar bi natrpo ove u prvoj jedno 3,4 komada i onda dobro iskritikovo ekipu, a kod cele na iglene usi svaka i onda kaze ne interesuje ga ljepotaMocMahale444 je napisao/la:Kae Buki znam sta bi uradio Amar

idi permanentni iz kluba vise molim te
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
...MocMahale444 je napisao/la:Kae Buki znam sta bi uradio Amar

Ne bi da se vadim tj. ne bi da tako zvuci ali potezi i pojedine odluke sudije su u najmanju ruku smijesne

Penal cist majku ti portugaslku puu
nemoj tako, ti si meni, bas, zanimljiv. kazem ti, dodjes mi kao alarmKatana je napisao/la:Meni je ovdje najveci problem Zec i Ugljesa oni samo trce po terenu ko Muhe bez glave bez nekog zadatka i ucinka. Morat ce Slavko malo promijeniti par igraca. Samo je bitno ovih prvih 15 min izdrzati.

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
**** majku malo krenemo i odma 2 3 odlicne sanse...imamo ekipu da ih natrpamo 5:0...
- MocMahale444
@Irfo slazem se 100%
@Osim vidis da nam cist penal nije svirao.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Igramo tanko! Bravo pametnjakovici. Lendra majstore kapa dole!
Kazem ja smijesno sta radi sudija..MocMahale444 je napisao/la:@Irfo slazem se 100%
Lendara halal ti cufte al ovo se sve moglo u prvom poluvremnu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.