@Torres Da Killa.!. - Naravno da DA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nemogu da shvatim Roya, istina je sve što si napisao. Čak i vezano za utakmicu, trebao je izbaciti Jovanovića i Ngoga na poluvremenu. Vidio sam i ja da su prelosi bili, a ne on.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Nije sad nest katastrofalno, prezivjet cemo mi ovo..City kad se uigra jos malo bit ce sila prava i tesko ce ko moci izaci na kraj sa njima.. Na svakoj poziciji imaju klasne igrace.. Samo mislim da je glupost ovo sto je Aquilani otisao na posudbu, nikako da dodjem sebi..KONACNO docekali da je zdrav, nadali se godinu dana.. Pa ajd recite realno ljudi, jel taj covjek izmislio fudbal za lucasa,pozulsena,maxija,kuyta,jovanovica,ngoga???
slazem se 100%, i cim sam vidio u kojoj formaciji igramo, znao sam da smo donji, i za poraz nisu krivi ni lukas ni ngog, ni jovanovic, ni reina, nego Roy, i njegova **** formacija, pa za ramazan moram psovatikurdt je napisao/la:Protiv jakih ekipa se ne igra 4-4-2 nego 4-5-1 sa torresom u spici napada a ne onakav igrac stalno na 40 metara od gola. Moramo se vratit na 4-5-1 protiv manjih treba igrat 4-4-2. Ako se ne popravimo man utd ce nas rastavit na proste faktoreCarlo je napisao/la:A vjeruj, ima istine XDThunder93 je napisao/la:E sda kad dobijemo WBA aBd 3:0 il 4:0, opet ce svi pisat kako cemo osvojit titulu
Nego da se vratimo na temu...
Jovanovic na klupu, pet puta je bio u duelu s Richardsom, nikako da nije prosao.
Babel odličan, imao je jednu šansu, zadovoljan sam s njim. Trebao bih on u prvu postavu.
Pacheco solidan, treba više šansi dobivati.
Torres nije nešto, mada doći će i njegovo vrijeme za par kola...
...
Ni Torres, ni Ngog nisu krivi. Nije im imao ko dobaciti loptu, Cole fali malo je reć' koliko...
Dobro je, nismo u opasnoj zoni xDTorres Da Killa.!. je napisao/la:Ma navikli smo na lose otvaranje sezone, ne treba nam nist biti cudno. City nas nabio, imao je samo za ovaj prelazni rok kao mi za prosle 2-3 godine para iz vlasnikovog dzepa.. Dobro se drzimo 17ti smo
Da, nećemo ispasti,Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma navikli smo na lose otvaranje sezone, ne treba nam nist biti cudno. City nas nabio, imao je samo za ovaj prelazni rok kao mi za prosle 2-3 godine para iz vlasnikovog dzepa.. Dobro se drzimo 17ti smo
Ma neka ide i on više jednom, možemo mi bez njega, imamo LucasaLos*Blancos je napisao/la:barcelona | culebrón mascherano
Mascherano aprieta antes de partido y se negó a jugar
Hodgson: "No sé dónde está, pero en el estadio seguro que no"
http://www.as.com
prevod:
Mascherano zaprijetio prije tekme i nezeli da igra
Hodgson: "Neznam gdje je a na stadionu sigurno nije" ode LFC ....![]()
Njemu plata godisnja idethe scouser je napisao/la:Ja mu sad ne bi dao ni da igra za pool nit' bi ga prodav'o.Da vidim ko bi ga onda kupio.Nema se sta on bunit' ugovor traje do datuma tog i tog,poslije neg ide gdje mu je vec pi.cka zinula.
Zato kad ugovor istekne moze igrat u rumunskoj ligi za pola kile mesa sedmicno.Los*Blancos je napisao/la:Njemu plata godisnja idethe scouser je napisao/la:Ja mu sad ne bi dao ni da igra za pool nit' bi ga prodav'o.Da vidim ko bi ga onda kupio.Nema se sta on bunit' ugovor traje do datuma tog i tog,poslije neg ide gdje mu je vec pi.cka zinula.![]()
LFC je u minusu samo, ne on
a onako se Masca FIFI moze da tuzi da ga puste ako ga nebi koristili, sto je smijesno da nebi
the scouser je napisao/la:Zato kad ugovor istekne moze igrat u rumunskoj ligi za pola kile mesa sedmicno.Los*Blancos je napisao/la:Njemu plata godisnja idethe scouser je napisao/la:Ja mu sad ne bi dao ni da igra za pool nit' bi ga prodav'o.Da vidim ko bi ga onda kupio.Nema se sta on bunit' ugovor traje do datuma tog i tog,poslije neg ide gdje mu je vec pi.cka zinula.![]()
LFC je u minusu samo, ne on
a onako se Masca FIFI moze da tuzi da ga puste ako ga nebi koristili, sto je smijesno da nebi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.