FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma samo strpljiv bit ovaj prelazni rok. To ponavljam cijelo vrijeme.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma nama treba po jedan kapitac na poziciji krila i veznog igraca, pravi igraci, ne treba nam ono sto vec imamo
kvantitet vec imamo, treba nam kvalitet, ako imamo vece ambicije ove sezone
Dedic, Jusufovic i slicni, to je samo gomilanje prosjeka, povecanje kvantiteta
kvantitet vec imamo, treba nam kvalitet, ako imamo vece ambicije ove sezone
Dedic, Jusufovic i slicni, to je samo gomilanje prosjeka, povecanje kvantiteta
-
- Kontakt:
evo sad gledam nešto pored Rustema, Subića i Bekića ne bi bilo loše da zaganjamo još Svraku i Ervina Jusufovića koji je zadnji vezni a može jednako dobro odigrati na poziciji štopera, bolje imati ajmo reći njega i Rustema nego Jahu i Rustema jer to je pozicija gdje se dosta troši i gdje se dobija dosta kartona pa bi se i dosta rotiralo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da mi je neko rekao da cemo za jednog **** Rustemovica bit kratki od odlicne ekipe, nebi mu vjerovao bgm
-
- Kontakt:
zašto? dobar je to igrač, pokazao je to u Drini, samo što su ga u Sarajevu gurali na pogrešnu poziciju i kako je igrao loše na toj poziciji počela ga vrijedjat objektivna Koševska publika i naravno on flopneultrasstyle_tz je napisao/la:da mi je neko rekao da cemo za jednog **** Rustemovica bit kratki od odlicne ekipe, nebi mu vjerovao bgm
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zato sto je jedan igrac u pitanju, ko god on bio, jedan igrac 15 dana do pocetka lige heheSlobodaTuzla1919 je napisao/la:zašto? dobar je to igrač, pokazao je to u Drini, samo što su ga u Sarajevu gurali na pogrešnu poziciju i kako je igrao loše na toj poziciji počela ga vrijedjat objektivna Koševska publika i naravno on flopneultrasstyle_tz je napisao/la:da mi je neko rekao da cemo za jednog **** Rustemovica bit kratki od odlicne ekipe, nebi mu vjerovao bgm
a raspadamo se
sta mislis ako dodju Subic i Rustemovic, mozemol se muski potuc za tituluultrasstyle_tz je napisao/la:da mi je neko rekao da cemo za jednog **** Rustemovica bit kratki od odlicne ekipe, nebi mu vjerovao bgm
ni sam ne znam jel realno da dodju, al ovi potezi ohrabruju i reci cu da nista nije nemoguce
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 06 jul 2017, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Jos je nase dijeteSlobodaTuzla1919 je napisao/la:evo sad gledam nešto pored Rustema, Subića i Bekića ne bi bilo loše da zaganjamo još Svraku i Ervina Jusufovića koji je zadnji vezni a može jednako dobro odigrati na poziciji štopera, bolje imati ajmo reći njega i Rustema nego Jahu i Rustema jer to je pozicija gdje se dosta troši i gdje se dobija dosta kartona pa bi se i dosta rotiralo

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
-
- Kontakt:
a a loše sam to protumačioultrasstyle_tz je napisao/la:zato sto je jedan igrac u pitanju, ko god on bio, jedan igrac 15 dana do pocetka lige heheSlobodaTuzla1919 je napisao/la:zašto? dobar je to igrač, pokazao je to u Drini, samo što su ga u Sarajevu gurali na pogrešnu poziciju i kako je igrao loše na toj poziciji počela ga vrijedjat objektivna Koševska publika i naravno on flopneultrasstyle_tz je napisao/la:da mi je neko rekao da cemo za jednog **** Rustemovica bit kratki od odlicne ekipe, nebi mu vjerovao bgm
a raspadamo se

Kako sam čuo on je završio sa ozbiljnim fudbalomMejdanTz je napisao/la:Jos je nase dijeteSlobodaTuzla1919 je napisao/la:evo sad gledam nešto pored Rustema, Subića i Bekića ne bi bilo loše da zaganjamo još Svraku i Ervina Jusufovića koji je zadnji vezni a može jednako dobro odigrati na poziciji štopera, bolje imati ajmo reći njega i Rustema nego Jahu i Rustema jer to je pozicija gdje se dosta troši i gdje se dobija dosta kartona pa bi se i dosta rotiralo
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Saga se nastavlja: FK Sloboda “slučaj Zec” želi proslijediti Međunarodnom sudu
Saga oko transfera Asima Zeca u Željezničar se ne stišava, a novo poglavlje će biti pokušaj FK Sloboda da ovaj slučaj pošalje na Međunarodni arbitražni sud.
Kako prenosi portal “****”, pravni tim FK Sloboda je istrajan u namjeri da dokaže kršenje sporazuma o produženju ugovora koji je Zec potpisao sa tuzlanskim timom u februaru 2017. godine.
“Tuzlaci su 13.06.2017. godine zatražili očitovanje od nadležnih komisija N/FS BiH o “slučaju Zec” , uključujući i Pravni komitet nadležan za tumačenje propisa. Obzirom da niti jedna komisija nije dostavila očitovanje zaključno sa današnjim danom, FK Sloboda je dana 06.07.2017. godine uputila urgencije za očitovanjem te svakako ostaje simptomatična šutnja od strane N/FS BiH, a posebno iz razloga što je Asim Zec već upisao prvi službeni nastup za FK Željezničar u okviru Prvog pretkola kvalifikacija za Evropa ligu protiv crnogorske Zete”, saopštio je pravni tim FK Sloboda Tuzla.
Iz Pravnog tima FK Sloboda napominju da u slučaju daljnje šutnje i nedostatka pravne zaštite od strane N/FS BiH su se spremni obratiti sa kompletnom dokumentacijom o “slučaju Zec” Međunarodnom arbitražnom sudu za rješavanje sporova ove prirode.
-
- Kontakt:
a zamislite da nam je i Rahmanović došao 

ako smo doveli Krpu, mogli smo i Rahmanovica, samo je pitanje dal nismo htjeli il on nije htioSlobodaTuzla1919 je napisao/la:a zamislite da nam je i Rahmanović došao :wtf:
necu da pljujem momka jer ne znam situaciju, Vlado je rekao da ga Sloboda zeli, ali da je on pod ugovorom, a eto, Sarajevo ga dovede, kako i na koji nacin, ne znam, jel raskinut ugovor il su ga otkupili, uglavnom, bilo koje od to dvoje da je u pitanju, to je mogla napravit i Sloboda, obzirom da smo evo otkupili Krpin ugovor
-
- Kontakt:
ma isto sam kontao, ali eto takodjer neću da pljujem a da nam je i on još došao bilo bi topChinaglia je napisao/la:ako smo doveli Krpu, mogli smo i Rahmanovica, samo je pitanje dal nismo htjeli il on nije htioSlobodaTuzla1919 je napisao/la:a zamislite da nam je i Rahmanović došao
necu da pljujem momka jer ne znam situaciju, Vlado je rekao da ga Sloboda zeli, ali da je on pod ugovorom, a eto, Sarajevo ga dovede, kako i na koji nacin, ne znam, jel raskinut ugovor il su ga otkupili, uglavnom, bilo koje od to dvoje da je u pitanju, to je mogla napravit i Sloboda, obzirom da smo evo otkupili Krpin ugovor
-
- Kontakt:
a ako ćemo igrati sa tri štopera trebali bi onda zaganjati još jednog jer trenutno u rosteru imamo Ignjatovića, Mehmedagića, Zukića, Salkića, Salihovića i Škahića kojeg očito neće biti dugo, a svi znam kakav je (ne)kvalitet Salihović... treba samo malog Salkića isforsirati, talentovan se čini
-
- Kontakt:
Samo polako stižu pojačanja
Za sad je ovo extra sve idemo dalje

Za sad je ovo extra sve idemo dalje

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Rahmanovic nije zelio u Slobodu. Imao ponudu... Rustemovic imao ponudu, ne zeli u Slobodu.
LP
LP
Sto jedes **** dzaba. Joj koja si ti picka kd osobe. Kad te ljudi ubijaju u pojam demantima i prozivaju te ti onda kukas de da pricamo o Slobodi samo. De prestani srati **** jedno licemjerno i ne narusavaj red koji se taman uspostavio na forumu.Chinaglia je napisao/la:ma necu kupit sezonsku, ne bih da bez iste ostanu pravi slobodasi kao tuzlak, wobly, staragarada i ostali
Ukopa nas carsija !
075 je napisao/la:Rahmanovic nije zelio u Slobodu. Imao ponudu... Rustemovic imao ponudu, ne zeli u Slobodu.
LP
Nije istina to za Rahmanovica nego mi nismo mogli platiti platu koju je imao u Celju, a oni su zeljeli u fullu da mi placamo , Sarajevo moze. Rustemovic tesko da ce doci to si upravu, osim ako se ne smanje finansijski zahtjevi.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Rahmanovic je igrac Sarajeva, nije na posudbi!
shodno tome, ako su platili otkup za Krpu, mogli su i za Rahmanovica, cisto sumnjam da bi vise kostalo
uglavnom, ne bih duzio jer ne znam kako je on postao igrac Sarajeva
shodno tome, ako su platili otkup za Krpu, mogli su i za Rahmanovica, cisto sumnjam da bi vise kostalo
uglavnom, ne bih duzio jer ne znam kako je on postao igrac Sarajeva