Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Da je makar na mail ili na poziv odgovorio... dzaba mu svi oni ajeti sto ih dijeli po fejsbuku, ako nema odgoja, a to se iz kuce nosi.
Znali smo odavno da nema odgoja.armin dju je napisao/la:Da je makar na mail ili na poziv odgovorio... dzaba mu svi oni ajeti sto ih dijeli po fejsbuku, ako nema odgoja, a to se iz kuce nosi.
bravo Juka, nogom ih izgazi po licu :salut:
Jusuf Nurkić @bosnianbeast27 56m56 minutes ago
Alo, patriote, šta ste učinili za Bosnu, osim komentara, da je učinite ponosnu
To je to. Cirkus može da počne tek sada... Ja se samo pitam šta je to on učinio za reprezentaciju BiH da bude ponosna i da se ovako busa u prsa... Uveo mladu selekciju u viši rang... To je sve.
KOLIKO NEKA OSOBA MOŽE DA BUDE GLUPA?!?!
Alo, patriote, šta ste učinili za Bosnu, osim komentara, da je učinite ponosnu
To je to. Cirkus može da počne tek sada... Ja se samo pitam šta je to on učinio za reprezentaciju BiH da bude ponosna i da se ovako busa u prsa... Uveo mladu selekciju u viši rang... To je sve.
KOLIKO NEKA OSOBA MOŽE DA BUDE GLUPA?!?!
Haha, sta reci sto vec nije receno... 
Znaci, danas patriote jedino mogu biti oni pod zemljom, jer evo vidimo da ovi drugi (koji bi to trebali biti) spavaju po Sarajevu bez ikakvih prava i primanja, cak naprotiv. Druga skupina PATRIOTA (veci od ovih prvih, sigurno) su ovi 'nasi' sportisti, koji pored desetina odigranih utakmica u svojim klubovima (u jednoj sezoni) dodju i odigraju 5-6 za reprezentaciju. Definitivno za pozdraviti!
Mjerna jedinica patriotizma!

Znaci, danas patriote jedino mogu biti oni pod zemljom, jer evo vidimo da ovi drugi (koji bi to trebali biti) spavaju po Sarajevu bez ikakvih prava i primanja, cak naprotiv. Druga skupina PATRIOTA (veci od ovih prvih, sigurno) su ovi 'nasi' sportisti, koji pored desetina odigranih utakmica u svojim klubovima (u jednoj sezoni) dodju i odigraju 5-6 za reprezentaciju. Definitivno za pozdraviti!

- BijelaCokolada
- Kontakt:
Nije alo nego halo,ako vec prica bosanskim jezikom.
-
- Kontakt:
Tacno mi nekad dodje da otvorim tviter nalog i zatviteram malo.
Dobro je ba Jusufe jebote.. jel moras na svaku reagovati? zavezi, treniraj i ostavi se socijalni medija!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I ako vec javno pametuje, onda je trebao bar ubosti sa padezima...BijelaCokolada je napisao/la:Nije alo nego halo,ako vec prica bosanskim jezikom.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovaj mu je dobro rekao, a jusufov odgovor je bullshit

Realno ovo kako je neke stvari uradio je neozbiljno i neprofesionalno bez obzira kakvi se ljudi nalaze u savezu, i sta su oni zasluzili a sta ne, ako ce vec na to gledati i ako je toliko bitno trebao je da najnormalnije dodje, objasni situaciju i gospodski to zavrsi, al nema kod nas toga. Vazda neke scene.

Realno ovo kako je neke stvari uradio je neozbiljno i neprofesionalno bez obzira kakvi se ljudi nalaze u savezu, i sta su oni zasluzili a sta ne, ako ce vec na to gledati i ako je toliko bitno trebao je da najnormalnije dodje, objasni situaciju i gospodski to zavrsi, al nema kod nas toga. Vazda neke scene.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel to neko kritikuje Jusufa? Da li znate koliko je on vec dao za nasu domovinu i koliko nas promovise?
Bagro nezahvalna!
Tako je Juka,idolu nas,nastavi nas prskati.Ti to najbolje radis!!

Bagro nezahvalna!

Tako je Juka,idolu nas,nastavi nas prskati.Ti to najbolje radis!!

Ma ne zanima me savez, DRZAVNI DRES je u pitanju. Igras za DRZAVU, a ne za savez i za sebe. Ukoliko kao sportista nemas takvo razmisljanje, onda nisi patriota moj Jusufe. Sto se mene tice nemoj vise ni dolaziti, potpisao bih da dozivotno igra igrac tipa Stipanovica, za razliku od tebe!!!
koja seljacina jbt a povrh svega pileci mozak , sreca pa je kosarkas inace bi mu karijera bila s krampom ili na gradjevini
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hahahahaha prepucava se momčina sa rajom na Twitteru
E ovo još vidio nisam 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Na koljena pred Dzeku i ti i sve patriote kao ti!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To je taj njegov očigledni seljakluk, nema tu ni pola čovjeka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Too Juka,Zivinice su uz tebe,gazi klosare i lazne patriJote
sta je decko sebi dozvolio

sta je decko sebi dozvolio

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jusuf Twitter Fejsbukovic Nurkic.
Ostani ti patrioto u Americi, imamo mi talenata i brez tebe, a pogotovo vecih patriota koji to pokazuju djelima a ne rijecima!
Ostani ti patrioto u Americi, imamo mi talenata i brez tebe, a pogotovo vecih patriota koji to pokazuju djelima a ne rijecima!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Idemooo JUSUFEEEEE 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.