EuroLeague 17/18
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EuroLeague 17/18
http://www.eurohoops.net/en/euroleague/ ... ransfers/6
Poslovanje klubova do sad sto se transfera tice
Poslovanje klubova do sad sto se transfera tice
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sonny Weems pregovara sa Bambergom, a Kruno Simon sa Efesom.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
OFFICIAL: Luigi Datome signed a contract extension with Fenerbahce till 2020
edit
Olimpia Milano very close to signing Vlado Micov
Unicaja signed Salin to offer sheet, Gran Canaria can match
Ponitka ready to move to Baskonia
Antoine Diot stays with Valencia until 2019
edit
Olimpia Milano very close to signing Vlado Micov
Unicaja signed Salin to offer sheet, Gran Canaria can match
Ponitka ready to move to Baskonia
Antoine Diot stays with Valencia until 2019
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 05 jul 2017, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Nicolò Melli signing a three-year (2+1) contract with Fenerbahce Dogus
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Melli - Fener
Miller - NO Pelicans
Causer - Real M.
Strelnieks - Oly
Theis - Boston Celtics
Da je klupa bila malo jaca moglo se puno vise u Euroligi napraviti.
Miller - NO Pelicans
Causer - Real M.
Strelnieks - Oly
Theis - Boston Celtics
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ja sam dosad čuo da su samo Hacketta doveli. Jesu li još nekog uspjeli završiti, a da mi je promaklo?FRANK RIBERY je napisao/la:Melli - Fener
Miller - NO Pelicans
Causer - Real M.
Strelnieks - Oly
Theis - Boston Celtics
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mitrovic, Hackett, Taylor i Rubitt zvanicno dosli. Navodno je pri kraju transfer Jamila Wilsona, a poslali su ponudu i Sonny Weemsu. Spominjali su se Ricky Hickman i Mathias Lessort, ali nista zvanicno, jos uvijek domen spekulacija.Kawhi je napisao/la:Ja sam dosad čuo da su samo Hacketta doveli. Jesu li još nekog uspjeli završiti, a da mi je promaklo?FRANK RIBERY je napisao/la:Melli - Fener
Miller - NO Pelicans
Causer - Real M.
Strelnieks - Oly
Theis - Boston Celtics
Njihov budzet raste, ali to nije dovoljno da bi parirali najbogatijim (on je sad oko 15 mil eura, neki mediji su pisali da ce za ovu sezonu biti cak 18 milion- no porez budzet prepolovi). Klubu, tacnije mecena koji stoji iza njih Michael Stoschek, razmislja da izgradi novu arenu koja bi donijela dodatne prihode klubu. Bayern ih je finansijski stigao, pa i prestigao, najbolji dokaz je da su Causeru nudili milion eura po sezoni. Konkurencija u BBL-u je sve jaca, iza Ulma i Oldenburga stoje velike kompanije, Alba je dovela Renesesa i imace na raspolaganju mnogo veci budzet nego lani. Recimo jedna Ulm je imao budzet izmedju 6,5 i 7 mil eura, a Oldenburg skoro 8,5. Bamberg ce morati pronaci nacin da zadrzi igrace u buducnosti, inace ce tesko parirati Bayernu.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 07 jul 2017, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Thabo Sefelosha ima ponudu Fenera, dosao bi kao zamjena za Bogdana. Cska ponudo Rodriguezu trogodisnji ugovor vrijedan 10,7 miliona.
Veca dvorana im treba inace ce morati opet u NürnbergFRANK RIBERY je napisao/la:Mitrovic, Hackett, Taylor i Rubitt zvanicno dosli. Navodno je pri kraju transfer Jamila Wilsona, a poslali su ponudu i Sonny Weemsu. Spominjali su se Ricky Hickman i Mathias Lessort, ali nista zvanicno, jos uvijek domen spekulacija.Kawhi je napisao/la:Ja sam dosad čuo da su samo Hacketta doveli. Jesu li još nekog uspjeli završiti, a da mi je promaklo?FRANK RIBERY je napisao/la:Melli - Fener
Miller - NO Pelicans
Causer - Real M.
Strelnieks - Oly
Theis - Boston Celtics
Njihov budzet raste, ali to nije dovoljno da bi parirali najbogatijim (on je sad oko 15 mil eura, neki mediji su pisali da ce za ovu sezonu biti cak 18 milion- no porez budzet prepolovi). Klubu, tacnije mecena koji stoji iza njih Michael Stoschek, razmislja da izgradi novu arenu koja bi donijela dodatne prihode klubu. Bayern ih je finansijski stigao, pa i prestigao, najbolji dokaz je da su Causeru nudili milion eura po sezoni. Konkurencija u BBL-u je sve jaca, iza Ulma i Oldenburga stoje velike kompanije, Alba je dovela Renesesa i imace na raspolaganju mnogo veci budzet nego lani. Recimo jedna Ulm je imao budzet izmedju 6,5 i 7 mil eura, a Oldenburg skoro 8,5. Bamberg ce morati pronaci nacin da zadrzi igrace u buducnosti, inace ce tesko parirati Bayernu.

Olimpia Milano signed Drew Goudelock to a two-year contract
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Euroleague DPOY Adam Hanga and Barcelona filed a long-term offer-sheet till 2020 to the ACB federation.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Jbeš mi sve, iznenađujuće dobro rade zasad. Da je Larkina bilo još eh.Bassha je napisao/la:Euroleague DPOY Adam Hanga and Barcelona filed a long-term offer-sheet till 2020 to the ACB federation.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vrlo moguce da ce i Larkin doci:DLillard je napisao/la:Jbeš mi sve, iznenađujuće dobro rade zasad. Da je Larkina bilo još eh.Bassha je napisao/la:Euroleague DPOY Adam Hanga and Barcelona filed a long-term offer-sheet till 2020 to the ACB federation.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.