Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
E sda kad dobijemo WBA aBd 3:0 il 4:0, opet ce svi pisat kako cemo osvojit titulu
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
City kao Chuk Norris jedna sansa tri gola.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- reds_forever
- Kontakt:
Desava se da se jos nismo odvikli od tog sistema.TheScouser je napisao/la:
Desava se ono isto sto se desavalo i dok je Rafa bio tu. Dok su Gerrard i Torres van forme, mi smo cista nula.[/
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 23 avg 2010, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Rezultat definitivno nije odraz snaga na terenu !
City nije imao šansi.1.gol odlična akcija slabo zatvaranje Gerrarda i gol,2.gol opet greška Reine
,3.gol penal(koji po meni nije postojao).
Imali smo bolje šanse Gerrard nekoliko šuteva od kojih se izdvaja ona stativa,N'Gog dobar pokušaj,pa Torres.
Sve u svemu rezultat je katastrofa !
Reina-Ne znam šta se dešava sa njim.U 2 tekme je primio 2 "smiješna" gola.
Glen-Pamti on i boljih dana
Carra-On bi se već trebao početi privikavati na klupu
Skrtel-Nisam ga nešto puno ni primijetio
Agger-Johnson mu je radio šta je poželio
Lucas-Ja sam svoje o njemu davno rekao.Baš me briga da ima 1000000 presječenih lopti,50000000 tačnih dodavanja 50000 golova,1000000000 asistencija taj bi meni vodu donosio na treninge !
Gerrard-Svaka čast našem kapitenu,jedini koji je odigrao kako treba.Borio se,trčao,razigravao momčad,bio najopasniji igrač
Jovanović-Slab skroz
Kuyt-Po običaju se borio ali samo je jednu dobru priliku stvorio kada se izborio za loptu nakon što se odbila od stative
N'Gog-Po meni mogao bi biti vrlodobar napadač kada bi stalno igrao
Torres-Trebali smo uzeti lovu za njega dok smo još mogli,sada je on predmet ismijavanja
Babel treba da dobija više šanse.
City nije imao šansi.1.gol odlična akcija slabo zatvaranje Gerrarda i gol,2.gol opet greška Reine

Imali smo bolje šanse Gerrard nekoliko šuteva od kojih se izdvaja ona stativa,N'Gog dobar pokušaj,pa Torres.
Sve u svemu rezultat je katastrofa !

Reina-Ne znam šta se dešava sa njim.U 2 tekme je primio 2 "smiješna" gola.
Glen-Pamti on i boljih dana
Carra-On bi se već trebao početi privikavati na klupu
Skrtel-Nisam ga nešto puno ni primijetio
Agger-Johnson mu je radio šta je poželio
Lucas-Ja sam svoje o njemu davno rekao.Baš me briga da ima 1000000 presječenih lopti,50000000 tačnih dodavanja 50000 golova,1000000000 asistencija taj bi meni vodu donosio na treninge !

Gerrard-Svaka čast našem kapitenu,jedini koji je odigrao kako treba.Borio se,trčao,razigravao momčad,bio najopasniji igrač
Jovanović-Slab skroz
Kuyt-Po običaju se borio ali samo je jednu dobru priliku stvorio kada se izborio za loptu nakon što se odbila od stative
N'Gog-Po meni mogao bi biti vrlodobar napadač kada bi stalno igrao
Torres-Trebali smo uzeti lovu za njega dok smo još mogli,sada je on predmet ismijavanja
Babel treba da dobija više šanse.
FK Pjetlovi
- red devil88
- Kontakt:
Nisam se nadao da ce te ovako izgubiti jbg Ngog Kuyt vas cine slabim ali opet Kuyt vam trci kao lud a ovaj drugi nemam teksta z anjeg
ali hajd meni drago 

Glory Glory Man United !!! 

A vjeruj, ima istine XDThunder93 je napisao/la:E sda kad dobijemo WBA aBd 3:0 il 4:0, opet ce svi pisat kako cemo osvojit titulu
Nego da se vratimo na temu...
Jovanovic na klupu, pet puta je bio u duelu s Richardsom, nikako da nije prosao.
Babel odličan, imao je jednu šansu, zadovoljan sam s njim. Trebao bih on u prvu postavu.
Pacheco solidan, treba više šansi dobivati.
Torres nije nešto, mada doći će i njegovo vrijeme za par kola...
...
Ni Torres, ni Ngog nisu krivi. Nije im imao ko dobaciti loptu, Cole fali malo je reć' koliko...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jadno, bijedno, žalosno, antipatično, neprofesionalno.
I dalje mislite da treba prodati Mascherana, a hoćete sačuvati Kuyta ? Pa taj ne može čunj da predribla. Opet ponavljam, svaka čast za požrtvovanost ali to je ono što treba Lucasu Leivi koji je destruktivac, a ne njemu koji je krilo.
Joe Cole je još jedan važan igrač, Gerrard i on trpaju odlične lopte za napadače. Strašno smo hendikepirani kada njega nema. Dovesti backupa ( Remya )
............Reina...........
Glen.Škrtel.Agger.Aurelio
......Masch.Gerrard......
Joe Cole.Remy.Jovanovic
..........Torres............
U ovoj utakmici
Reina-Loš
Glen-Loš
Carra-Očajan
Škrtel-Loš
Agger-Loš
Lucas-Loš
Gerrard-Solidan
Kuyt-Očajan
Ngog-Očajan
Jovanović-Očajan
Torres-Očajan
Torresu će trebati još 2/3 utakmice da uđe u pravu formu, sreća pa igramo protiv lošijih ekipa protiv kojih ne bi trebalo biti problema.

I dalje mislite da treba prodati Mascherana, a hoćete sačuvati Kuyta ? Pa taj ne može čunj da predribla. Opet ponavljam, svaka čast za požrtvovanost ali to je ono što treba Lucasu Leivi koji je destruktivac, a ne njemu koji je krilo.
Joe Cole je još jedan važan igrač, Gerrard i on trpaju odlične lopte za napadače. Strašno smo hendikepirani kada njega nema. Dovesti backupa ( Remya )
............Reina...........
Glen.Škrtel.Agger.Aurelio
......Masch.Gerrard......
Joe Cole.Remy.Jovanovic
..........Torres............
U ovoj utakmici
Reina-Loš
Glen-Loš
Carra-Očajan
Škrtel-Loš
Agger-Loš
Lucas-Loš
Gerrard-Solidan
Kuyt-Očajan
Ngog-Očajan
Jovanović-Očajan
Torres-Očajan

Torresu će trebati još 2/3 utakmice da uđe u pravu formu, sreća pa igramo protiv lošijih ekipa protiv kojih ne bi trebalo biti problema.

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Sto nas ponizise strasno.. Mascerano izsotavljen jer odlazi,Igrac koji je danas trebao igrati playmakera igrac od kojeg se ove godine najvise ocekivalo Alberto Aquilani poslat na posudbu.. Nas jedini pouzdani stoper Agger igra ljevog beka.. Ngog 1.90 + koliko je danas puta loptu glavom udario?? Carager hahaha, "najiskusniji stoper" milner ga levati ko konja, cista lopta mu ide 10tak minuta prije kraja on je u aut izbacuje, koliko je puta nas stoper udario danas loptu glavom?? inace kad je korner sjecal se ko da Carrager radi nest posebno? Brzo brzo dovest 3 igraca klasna ako se zelimo nadat lizi prvaka..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- King Kenny
- Kontakt:
Bice izgleda ove sezone borba za *ebeno sedmo mjesto... 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- reds_forever
- Kontakt:
Zaboravih pohvaliti kapitena i Hodgsona za motivaciju....veliki plus od mene

e da znas da cemo ih dovestiTorres Da Killa.!. je napisao/la:Sto nas ponizise strasno.. Mascerano izsotavljen jer odlazi,Igrac koji je danas trebao igrati playmakera igrac od kojeg se ove godine najvise ocekivalo Alberto Aquilani poslat na posudbu.. Nas jedini pouzdani stoper Agger igra ljevog beka.. Ngog 1.90 + koliko je danas puta loptu glavom udario?? Carager hahaha, "najiskusniji stoper" milner ga levati ko konja, cista lopta mu ide 10tak minuta prije kraja on je u aut izbacuje, koliko je puta nas stoper udario danas loptu glavom?? inace kad je korner sjecal se ko da Carrager radi nest posebno? Brzo brzo dovest 3 igraca klasna ako se zelimo nadat lizi prvaka..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- red devil88
- Kontakt:
King Kenny je napisao/la:Bice izgleda ove sezone borba za *ebeno sedmo mjesto...
Izgleda

Glory Glory Man United !!! 

- pride_of_merseyside
- Kontakt:
I meni ovo liči na još jednu očajnu sezonu...King Kenny je napisao/la:Bice izgleda ove sezone borba za *ebeno sedmo mjesto...

Yebote reis ti ni s kim nisi zadovoljan hoces hodgsona istjeraj rafu eto ti ga sad hodgson yebote vas on lik ima preko 60 godina rafa nije izgubio nijednu tekmu od shitya.Nemoj ni navijat ya liverpool i ugledaj se malo na one nase navijace ljubi pjevaju i bodre ekipu kod 3-1 a na ovom malogradjanskom forumu su svi Jose MourinhoAdmir_Sa je napisao/la:Pishem svereds_forever je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Valjda ce nakon ove utakmice Roy skontat sljedece
Lukasa protjerat sa Anfielda
Aggera na stopera, a Skrtela na klupu
Jovanovica na klupu
Ngoga na transfer listu
Kupiti beka, napadaca i veznog igraca
Kuyta prodat
Babela u prvu postavu
Reinu kod psihologa odvest
Najgore od svega sto ce ljudi pomislit da je ovaj city neka sila, a ljudi iz jedne jedine sanse dali tri gola![]()
Pisi minus
Potpis za boldano
Ovo zadnje ti je na mjestu....nama je problem sto mi sanse ne mozemo realizovati...toliko izgubljenih lopti,netacnih dodavanja,ne znam vise ni jel nam napadi teku sporo ili prebrzo...
Agger jedino djeluje kako treba,a onog retarda mascherana treba poslati u neku zabit u tadzikistan i slicne djavole,daBogda mu zena engleskog ne progovorila vise nikad,crkli odmah i on i ona...
Eh da nam je sad Aquilani![]()
Fakat isto kao da nikad nisu trenirali, nikako da se neka akcija napravi za dobar centarshut. Ajd ona desna strana inekako kad Johnson dodje, al lijeva je ocajna.
Lukas i Ngog nisu kalibar za sanderlend, a ne za Liverpool. Hocel to iko ziv skontat tamo!!!!!!!
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Imam i ja taj osjećaj, jedino ako ne kupimo nekoga vrijednog...King Kenny je napisao/la:Bice izgleda ove sezone borba za *ebeno sedmo mjesto...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Nije sad nest katastrofalno, prezivjet cemo mi ovo..City kad se uigra jos malo bit ce sila prava i tesko ce ko moci izaci na kraj sa njima.. Na svakoj poziciji imaju klasne igrace.. Samo mislim da je glupost ovo sto je Aquilani otisao na posudbu, nikako da dodjem sebi..KONACNO docekali da je zdrav, nadali se godinu dana.. Pa ajd recite realno ljudi, jel taj covjek izmislio fudbal za lucasa,pozulsena,maxija,kuyta,jovanovica,ngoga???
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
Laki (kurdt) je malo neUrozan
Rafa je proslost, a za godinu-dvije-tri ce biti moguce podvuci crtu i porediti raficu i Roya
Ebo i tebe reis

Rafa je proslost, a za godinu-dvije-tri ce biti moguce podvuci crtu i porediti raficu i Roya
Ebo i tebe reis

nema potpisa
- TheScouser
- Kontakt:
Zato se i culo u 70-i nekoj minuti sa tribina "Rafa, Rafael.." Neko rece da cemo drugacije pricati kad pobijedimo WBA kod kuce. I sta onda, idemo Birminghamu i Unitedu i eto ti opet haj'mo Jovo nanovo.kurdt je napisao/la:Yebote reis ti ni s kim nisi zadovoljan hoces hodgsona istjeraj rafu eto ti ga sad hodgson yebote vas on lik ima preko 60 godina rafa nije izgubio nijednu tekmu od shitya.Nemoj ni navijat ya liverpool i ugledaj se malo na one nase navijace ljubi pjevaju i bodre ekipu kod 3-1 a na ovom malogradjanskom forumu su svi Jose Mourinho
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Ja stvarno ne znam šta je vama !?
Neki na početku govore o nekoj tituli,većina ih je 100% siguran da ćemo u LP,zadovoljni sam promjenama i nakon jednog poraza odmah se počinju blatiti igrači i sve redom,traže se nova pojačanja...
Niste mi jasni nikako !
Neki na početku govore o nekoj tituli,većina ih je 100% siguran da ćemo u LP,zadovoljni sam promjenama i nakon jednog poraza odmah se počinju blatiti igrači i sve redom,traže se nova pojačanja...
Niste mi jasni nikako !

FK Pjetlovi
Protiv jakih ekipa se ne igra 4-4-2 nego 4-5-1 sa torresom u spici napada a ne onakav igrac stalno na 40 metara od gola. Moramo se vratit na 4-5-1 protiv manjih treba igrat 4-4-2. Ako se ne popravimo man utd ce nas rastavit na proste faktoreCarlo je napisao/la:A vjeruj, ima istine XDThunder93 je napisao/la:E sda kad dobijemo WBA aBd 3:0 il 4:0, opet ce svi pisat kako cemo osvojit titulu
Nego da se vratimo na temu...
Jovanovic na klupu, pet puta je bio u duelu s Richardsom, nikako da nije prosao.
Babel odličan, imao je jednu šansu, zadovoljan sam s njim. Trebao bih on u prvu postavu.
Pacheco solidan, treba više šansi dobivati.
Torres nije nešto, mada doći će i njegovo vrijeme za par kola...
...
Ni Torres, ni Ngog nisu krivi. Nije im imao ko dobaciti loptu, Cole fali malo je reć' koliko...
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.