Solidno su ga dotjerali. Kad se već ne može kupiti novi, mogu se bar ovom prekriti hrđa i ustajalost.Memara je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fina slikaMemara je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Možda pogrešno gledaš na tu situaciju. Možda te spasilo to što si vidio legendu, ali eto..PitarBordo je napisao/la:Jučer vidio Saida na parkingu, tri sata kasnije zamalo sletio s mosta i poginuo. Pun gepek me zadržao na mostu, ostalo sve visilo u zraku. Eto kakav mi je on nafakaš.joker90 je napisao/la:Sutra su na zapadu!![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
joker90 je napisao/la:Možda pogrešno gledaš na tu situaciju. Možda te spasilo to što si vidio legendu, ali eto..PitarBordo je napisao/la:Jučer vidio Saida na parkingu, tri sata kasnije zamalo sletio s mosta i poginuo. Pun gepek me zadržao na mostu, ostalo sve visilo u zraku. Eto kakav mi je on nafakaš.joker90 je napisao/la:Sutra su na zapadu!![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ti ocekujes od danasnje utakmice Septerra?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- escobarpablo
- Kontakt:
3-0 (Hebibović glavom iz prve šanse, Said iz penala, Livak iz kornera).
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Prvo, očekujem da ćemo kolega i ja danas u kafiću gdje radi uspjeti naći kakav streamMortemHz je napisao/la:Sta ti ocekujes od danasnje utakmice Septerra?

Od utakmice očekujem produktivno drugo poluvrijeme gdje zabijamo jedan ili 2 gola a za šta će presudno biti igranje naprijed Crnkića, Kuzmanovića i Hebibovića uz Rahmanovićevu ispomoć i umor njihove zadnje liniije poslije '65 minute. Pisao o tome već ranije ovdje. Moldavci nit su fizički nit mentalno spremni na ono čime će ih ekipa i publika napasti ali mislim da će uspjeti odoliti u prvom poluvremenu. Očekujem i da će plan igre biti realiziran kroz sredinu te nas tako poštediti sramoćenja bekova u ofanzivnom segemtnu igre (posebno na lijevoj strani).
Naša ekipa je svjesna da će podrška biti na nivou a računam i na Čaline motivacijske vještine. Ne očekujem ništa manje od prolaza, makar i minimalnim rezultatom. Realno, ova ekipa bar toliko može.
Zapad je naša sveta stranaEsport je napisao/la:Nakon ovog popusta, studenti pjevaju:
"SVI U NAPAD,
IDEMO NA ZAPAD"![]()
(neko na utakmicu a neko za poslom)

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne druzim se sa vama sto padate ispiteEvolution87 je napisao/la:Kad cemo tu kafu u artu piti? Ja grohno usmeniFrancescoTotti je napisao/la:ja rasturio ispit, jos samo da momci rasture moldavke i da ovo bude dan iz snova![]()

On topic: VRUUUUCEEE YEBOOO TEEEEEE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sto me je strah prvih 11. 

Zato što nas vodi Ćala brat, Buba Correlli!Lakoste je napisao/la:Sto me je strah prvih 11.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- escobarpablo
- Kontakt:
Pavlović
Hodžić Novak Mihojević Bekić
Sarić Ivetić
Hebibović Radovac Kuzmanović
Crnkić
Sarić Ivetić
Crnkić
FK Sarajevo 1946
Samo kad bi Ivetić igrao lijevo, Radovac u liniji sa Sarićem a Rahmanović ispred... što će nam sad osigurač nazad, ne dolazi nam Lazio, ovim možemo 5 dat ako napadnemo i onda smijemo i primit gol.escobarpablo je napisao/la:Pavlović
Sarić Ivetić
Crnkić
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zaria protiv Sarajeva bez kapitena ekipe
Moldovska Zaria će u revanš duel prvog pretkola Evropa lige protiv Sarajeva ući oslabljena za kapitena ekipe. Naime, prema informacijama 34-godišnji kapiten Zarije Serghei Pascenco slomio je ruku i nije doputovao sa ostatkom ekipe u Sarajevo.
Moldovska Zaria će u revanš duel prvog pretkola Evropa lige protiv Sarajeva ući oslabljena za kapitena ekipe. Naime, prema informacijama 34-godišnji kapiten Zarije Serghei Pascenco slomio je ruku i nije doputovao sa ostatkom ekipe u Sarajevo.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 06 jul 2017, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Ovo može jedino pod uslovom da bekovima Čala odredi defanzivne zadatke kao mjeru razbijanja kontranapada. U tom slučaju će Mihojević igrati praktično na DM a Novaković skupa s Ivetićem ili Hodžićem/Kadušićem biti zadnja linija odbrane. Jedan od lijevih bekova će onda početi s klupe.skoroalen je napisao/la:Samo kad bi Ivetić igrao lijevo, Radovac u liniji sa Sarićem a Rahmanović ispred... što će nam sad osigurač nazad, ne dolazi nam Lazio, ovim možemo 5 dat ako napadnemo i onda smijemo i primit gol.escobarpablo je napisao/la:Pavlović
Sarić Ivetić
Crnkić
Bitno je prekinuti ovaj niz poraza na Koševu koji imamo u evropskim tekmama! Može i X danas, samo ne dozvoliti da se nastavi niz poraza!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kiprani večeras na Koševu!
Utakmicu za tribina popularnog Koševa pratiti će i predstavnici Apollona iz Limassola. Trener Apollona, Sofronis Avgousti je u Sarajevo poslao svog pomoćnika Perikla Papapanagija koji će za zadatak imati da skautira večerašnje ekipe.
Utakmicu za tribina popularnog Koševa pratiti će i predstavnici Apollona iz Limassola. Trener Apollona, Sofronis Avgousti je u Sarajevo poslao svog pomoćnika Perikla Papapanagija koji će za zadatak imati da skautira večerašnje ekipe.
SRETAN BROJ - 1725
E, kakvi su ovo divljaci, da se i dan-danas ibretiš:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: hase73, propoklopac i 51 gost.