FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
0-1:2 Zakaric i Graovac 

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- Neandertalac
- Kontakt:
1-1 Zec
Naprijed Željo ljubavi moja!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
sanjo sam sinoc da smo poveli u drugoj minuti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la:sanjo sam sinoc da smo poveli u drugoj minuti

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma prolazimo mi ovo ! Kad je izvalcenje za trece predkolo ?
14.07.Fidelitoo je napisao/la:Ma prolazimo mi ovo ! Kad je izvalcenje za trece predkolo ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kažu mi da grmi u centru Podgorice.
edit: evo ima nešto malo ovdje
http://www.vijesti.me/sport/manijaci-ze ... ici-945467
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zgotivili nas pravo, odlicna se slika poslala izvan nasih granicaVirtu4l je napisao/la:Kažu mi da grmi u centru Podgorice.
Gospodski navijaci onakvi kakvi i prilice velicini kluba

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Idemo danas jakoo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

"Vodi Željo 1:0!"
Izgleda da su poceli prodavati ulaznice i za ostatak juzne tribine tako da ce biti preko 700 nasih.
Sve je omoguceno nasim pulenima. Nadam se da ce to opravdati veceras na terenu pa da slavimo pobjedu i prolazak dalje ako Bog da.
Sve je omoguceno nasim pulenima. Nadam se da ce to opravdati veceras na terenu pa da slavimo pobjedu i prolazak dalje ako Bog da.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zastoj na Scepan Polju, navijaci Levskog napravili neki problem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Otkud oni na Šćepan Polju, jesu to preko Bosne išli do CG?Virtu4l je napisao/la:Zastoj na Scepan Polju, navijaci Levskog napravili neki problem.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
I ja kontam zbuni me virtu bas wtf
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Vjerovatno jesu. Fazon je sto ima bas dosta nasih i vec ih hvata panika da li ce stici na vrijemeRaonffa je napisao/la:Otkud oni na Šćepan Polju, jesu to preko Bosne išli do CG?Virtu4l je napisao/la:Zastoj na Scepan Polju, navijaci Levskog napravili neki problem.

Moglo bi ovo biti strasno gostovanje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Srce puno kad pročitaš komentare o našim navijačima, bravo momci!
"Vrhunski navijaci! Treba da se ugledaju ovi nasi na njih! Da vide kako se bodri svoj klub, a ne vrijedjaju protivnicki navijaci. Svaka im cast!"
Hajde Željo pobijediii!

"Vrhunski navijaci! Treba da se ugledaju ovi nasi na njih! Da vide kako se bodri svoj klub, a ne vrijedjaju protivnicki navijaci. Svaka im cast!"
Hajde Željo pobijediii!

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, MoSaZeLjo1921, Noke995, Stanceski i 37 gostiju.