Za ovu formaciju moras imati tri cetri extra brza ofanzivna bocna igraca,cak u toj formaciji je puno korisniji Bekic nego Krpic. Zadnji vezni mora biti TOP,ali eto ako je Vlado to odlucio onda je skup Lazevski za ekipu i neupotrebljivultrasstyle_tz je napisao/la:ne svidja se meni ovo sa 3-5-2.
Nemamo mi igraca za toga. Lazevski ofanzivno nikakav- to znamo jbg, Todorovic tako-tako. A 80% akcija u toj formaciji ide preko bokova.
Ako te ljudi zabiju u 5-3-2 , tj da se ti bocni vrate u defanzivu i ostanu dole u liniji, ti si tu utakmicu izgubio.
A nase bocne priprodno vuce nazad u 5-3-2, jer su defanzivni bekovi obojica.
Da imas desno Dusana Hodzica ili ne znam Stevanovica, pa da drugi bek balansira. Ili lijevo Subica (voljnog da igra), pa da jedan bude ofanzivni, drugi defanzivni pa hajd. Ovako nista ba.
prvo poluvrijeme je to opet bilo solidno, nema govora.
ali drugo poluvrijeme nije vise ni 3-5-2 nego neka smijesna postavka bez sredine terena. Grahovac jadan umro, crklo dijete, sam pokriva. U zivotu sam svasta vidio, al formaciju sa jednim veznim, ono je bilo prvi put.
Najpozitivnija stvar jucerasnje utakmice su oni malci. Salkic je odlican igrac, dugo onakav potencijal nije izasao. Beganovic isto tako, a i Hodzic mali.vidi se da su igrali skupa kroz omladinski sistem. djeca tako iskusno djeluju na terenu,dobro se krecu, zatvaraju jedan drugog da je ono ljepota.
Salkic pomaze i ostaloj dvojici stopera jbt.
svima je jasno da nam trenutno treba dobar zadnji vezni i dobar spic, ako ostane Ordagic. Te onda ganjati jos jednog mozda prema naprijed pa ako se sta uspije.
Kostur postoji, ali sve zavisi od tih pojacanja. Tri vrunska (Rustemovic, Bekic i jos jedan playmaker), cak i ako ode Ordaga, i mi smo ekipa za potuc se sa svima.
ako ce vlado igrati 3-5-2, onda bolje i da ne dovodi Krpica nego spica koji zna igrati lopte u polju.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
he, ja sam mislio da kod nas skoro svi igraju 4231 verzije..klasik je napisao/la:Mislim da bi ta formacija bila dobra za nas al bi se ta tri stopera moraju znat u dusu i bas uigrat, zatvarat jedan drugog.Sariel je napisao/la:ja ne znam sta nama treba,al znam da ne gotivim tu 352 formaciju. jel to ono kad smo u krupi igrali pa nas ljudi pojeli??
da se ogradim odma,nisam nikad u zivotu igro taj fudbal menadzer..tako da sam donji s tim vasim am dm fm dzem formacijama
Vecina ekipa u nasoj ligi je navikla napadat te 442, 433 formacije tako da bi odbrana mogla bit kljuc nase igre u ovoj sezoni.
Vidilo se i juce da Zrinjski nista nije mogo u prvom poluvremenu, ne sto smo mi prejaki nego se jednostavno nisu snasli na nasu novu odbranu
mada vjerujem a pricamo laički, da se kod nas sve radi stihijski, tj nema boga da igraci imaju po 2 3 zadace na terenu i da znaju nesto vise o tom, kao i treneri.tako bar djeluju..
eno vas vobli crni s tom formacijom,jesam vam odma reko da nije dobra 
joj kad nas jagodica bobica sve sjebe s formacijom
p.s i onda sve se ne cita forum
...samo da se zna prvi je baba nabacio nadimak ovde kod nas jagodica bobica ha je doso 
p.s i onda sve se ne cita forum
MUSTULUUUK BOGOTACCCCCCC :tokralju: :tokralju: :tokralju:
VOLIM TE KRPA BRATEEEEEEE MOJJJJJJJ :ljepota: :ljepota: :ljepota:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sulejman ... nju/243614
VOLIM TE KRPA BRATEEEEEEE MOJJJJJJJ :ljepota: :ljepota: :ljepota:
uuuuu nije ovo veliko ako je istina!!! AKO JE ISTINA! OVO JE GOLEMO!Chinaglia je napisao/la:MUSTULUUUK BOGOTACCCCCCC![]()
![]()
![]()
VOLIM TE KRPA BRATEEEEEEE MOJJJJJJJ![]()
![]()
![]()
ovo je za bocu otvorit
- FrantoBauzek
Spavate li mirno golmani Premijer lige.

đe si druze Franto, nema te k'o kugeFrantoBauzek je napisao/la::njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Krpaaaa

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
klasik je napisao/la:Zamolit cu Zilkica da oslobodi devetku
P.S. Ipak je kostic veca legenda
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Bravo Krpa legendo, skidamo kapu ovom momku.
Ko ne zna skoro je otvorio kafic u Orasju koji se zove Sloboda.
Ko ne zna skoro je otvorio kafic u Orasju koji se zove Sloboda.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Vratice se Krpa, jbace vam mater !!!
Chinaglia je napisao/la:MUSTULUUUK BOGOTACCCCCCC![]()
![]()
![]()
VOLIM TE KRPA BRATEEEEEEE MOJJJJJJJ![]()
![]()
![]()
Bit ce golova!!!Extra,Boniju hvala na ovome!!!
DRŽAVA TUZLA!!
jebbote kolko nam malo treba..
zamisli trofej da osvojimo castio bi **** ivkovu slavu na stereoidima...
zamisli trofej da osvojimo castio bi **** ivkovu slavu na stereoidima...
hvala gospodinu precjedniku Senadu Mujkanovicu - Senci! :tokralju:NjonjoVam je napisao/la::clap: :clap: :clap: :clap:
Bit ce golova!!!Extra,Boniju hvala na ovome!!!
pa kad kazes za ona g.ovna sto su nas tuzili a razbjezali se ko misevi da su placenici, pojedini imbecili (trenutno su na temi prvoligasa iz Simin Hana) su drzali raznorazna predavanja
evo gospodo imbecili kako izgleda covjek koji nije placenik i covjek koji voli svoj klub

Sloboda Tuzla
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sad ce mudrovi da se vrate na temu
Ovo nam je trebalo uhh ko budali šamar. Jos Rustemovic pa da guzimo sve redom.
Slobodaaaa!!!!!

Ovo nam je trebalo uhh ko budali šamar. Jos Rustemovic pa da guzimo sve redom.
Slobodaaaa!!!!!
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...