Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Što se tiće Rooneya,najveća greška je bio prvo Mojes,pa onda i Van Gal.Ni jedan od ta dva trenera nema ono u sebi da neda ni jednom igraču da budu iznad njih.Rooney je bio iznad obojice i zahebo si kraijeru.Da je Mou došao poslije Fergija,kladim se da bi njegova karijera išla u drugom pravcu.Iz razloga što mu ovaj nebi nikad dozvolio da je veći od njega.Kao što Fergi nije nikad ni jednom igraču dozvolio.
Ali vratimo se u stvarnost i budimo realni...nije on više kalibar ni za Everton(živi bili pa vidjeli),a kamoli za nas.Neka ide,neka mu je sretno i radovat cu se svakom golu koji da,osim naravno nama...Neka on svim konkurentima našim da po 3 komada za Everton pa vi mene popišajte ovdje,ja ću biti zadovoljan.
Neka mu je sretno,jer ko god ne donosi Manchester Unitedu ništa dobro može slobodno da uprazni svoje mjesto.
Bit će pojačanja...sve je to pokušaj spuštanja cijene.Jer nisu se htjel zaletati i odmah kupovati.Sada će dati za sve mete koliko treba i bit će naši.
Samo mi se to ne sviđa nikako,ali moramo...Znaju to svi oko nas,mi nemamo vremena na gubljenje.Problem je što su se skoro sve naše mete znale od januara...i za nas je tad prelazni rok počeo.
Ali vratimo se u stvarnost i budimo realni...nije on više kalibar ni za Everton(živi bili pa vidjeli),a kamoli za nas.Neka ide,neka mu je sretno i radovat cu se svakom golu koji da,osim naravno nama...Neka on svim konkurentima našim da po 3 komada za Everton pa vi mene popišajte ovdje,ja ću biti zadovoljan.
Neka mu je sretno,jer ko god ne donosi Manchester Unitedu ništa dobro može slobodno da uprazni svoje mjesto.
Bit će pojačanja...sve je to pokušaj spuštanja cijene.Jer nisu se htjel zaletati i odmah kupovati.Sada će dati za sve mete koliko treba i bit će naši.
Samo mi se to ne sviđa nikako,ali moramo...Znaju to svi oko nas,mi nemamo vremena na gubljenje.Problem je što su se skoro sve naše mete znale od januara...i za nas je tad prelazni rok počeo.
GOAL.com a zna se da su oni uz The Sun najpouzdanijiNitro je napisao/la:Real odbio 80m eura za Moratu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Real će sve uraditi da oteža/spriječi odlazak Morate u United, čisto zbog onoga što im je Ed uradio prošlo ljeto sa De Geom.
Da je kojim slučajem taj transfer proslog ljeta normalno realizovan, Morata bi vjerovatno već par sedmica bio Unitedov igrač pri čemu bi vrijednost transfera bilo koliko toliko 'normalna' za današnja kretanja u nogometnom svijetu (oko 50-60 miliona). Ovako će otezati i ko zna hoće li i za koliko novca pristati na transfer.
S druge strane, pomalo ne razumijem Mourinha i United u svemu tome zbog činjenice da Morata nije jedina moguća napadačka meta na tržištu da bi ga se toliko čekalo. Ovako gubiš vrijeme na nešto što se možda neće ni realizovati.
Zašto ne ponuditi npr. za jednoj Aubemeyanga 75 miliona kada je dokazani WC napadač (što Morata još uvijek nije) sa jasnom željom za napuštanjem Dortmunda? Igrač koji je garant za minimalno 20 golova po sezoni, a sve su prilike da nas ne bi koštao više od Morate ...
Da je kojim slučajem taj transfer proslog ljeta normalno realizovan, Morata bi vjerovatno već par sedmica bio Unitedov igrač pri čemu bi vrijednost transfera bilo koliko toliko 'normalna' za današnja kretanja u nogometnom svijetu (oko 50-60 miliona). Ovako će otezati i ko zna hoće li i za koliko novca pristati na transfer.
S druge strane, pomalo ne razumijem Mourinha i United u svemu tome zbog činjenice da Morata nije jedina moguća napadačka meta na tržištu da bi ga se toliko čekalo. Ovako gubiš vrijeme na nešto što se možda neće ni realizovati.
Zašto ne ponuditi npr. za jednoj Aubemeyanga 75 miliona kada je dokazani WC napadač (što Morata još uvijek nije) sa jasnom željom za napuštanjem Dortmunda? Igrač koji je garant za minimalno 20 golova po sezoni, a sve su prilike da nas ne bi koštao više od Morate ...
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Mrzim ove ggmu i Rooney navijace
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
https://twitter.com/MarcusRashford/stat ... 5624587264
Marcus je umjesto ljetovanja radio na sebi. Momak nam je zlata vrijedan.
Marcus je umjesto ljetovanja radio na sebi. Momak nam je zlata vrijedan.
-
- Kontakt:
Independent
Looking like Man United will have to cough up Madrid's full asking price to get Mourinho his signings by pre-season
Sent from my iPhone using Tapatalk
Looking like Man United will have to cough up Madrid's full asking price to get Mourinho his signings by pre-season
Jozun za narednu sezonu sprema mobilniji odjel pocev od startne postave do alternativa. Nema Ibre a sve su prilike da je i Wazza na izlaznim vratima. Jean kljucna figura a drugi opet, koliko toliko uzimao prostora (15 ligaskih meceva kao starter). Povodom toga ici ce se na preuredjenje te doradu sistema a sam je izjavljivao kak na ovaj roster jednostavno ne moze kopirati stari, proslavljeni stil.
Al kak bi ono rekli, eh sada moze. Imat ce misice u vezi uz ogroman work rate - Labilni, Ander + Matic (event Fabinho), a gore - Moratu, Rasha i Martiala, igrace koji svaku (polu)kontru aktivno prate iz dubine (iak ce Francuz biti debela rezerva po mom misljenju),... Sigurno da ce izvisit Mata il Miki, no sa takvim odlukama moramo zivit, pogotov ak implementira ubojiti 433 sistem.
Al kak bi ono rekli, eh sada moze. Imat ce misice u vezi uz ogroman work rate - Labilni, Ander + Matic (event Fabinho), a gore - Moratu, Rasha i Martiala, igrace koji svaku (polu)kontru aktivno prate iz dubine (iak ce Francuz biti debela rezerva po mom misljenju),... Sigurno da ce izvisit Mata il Miki, no sa takvim odlukama moramo zivit, pogotov ak implementira ubojiti 433 sistem.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ko je pratio moje postove vidio je da nisam neko ko odma kritikuje ili place za pojacanjima. Svjestan sam da je prelazni rok tek poceo, samo me malo brine ova tisina i sto se medija tice. Npr za Moratu nista specijalno, konstantno se jedna te ista vijest vrti u krug
⭐
Pa po svemu sudeci izgleda da i ima istine u onim pričama da je doslo do nekog sukoba izmedju Eda i Mourinha. Cudno je sto kazes, da nikakve druge price osim Morate nema.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pregledao sam sinoć onaj listing naslova današnjih novinskih izdanja u Engleskoj i ova vijest se može naći samo kod njih (Daily Mail).Rooney88 je napisao/la:Pouzdano?
Ja nešto ne vjerujem da će od ovog biti išta jer je bliži Chelsea-u već neko vrijeme. S nama se povezuje samo iz dva razloga: Raiola mu je agent i Rooney ide u Everton pa se to pretvara u klasični swap deal. I trenutno je sa Pogbom u SAD pa mediji koriste i to kao razlog plasiranja ove priče. A ova cifra od 100 miliona je suluda.
Ali jedna stvar je sigurna. Mi s Evertonom imamo najbolje odnose od svih ekipa iz EPL. I ovo što je Keane kod njih prešao vjerujem da United je tu imao svoje prste. To bi nam moglo pomoći da ga namamimo u slučaju da nije tako čvrsto odlučio da odlazi - a sigurno je odlučio i gdje će (London). Nama valja čekati Moratu.
Btw, naredni kapiteni: Carrick, Valencia (zamjenski) i Herrera (drugi zamjenski).
Ja nekako mislim da je ovo igra upravo da pokazu Madridu da ima alternativa. Pa da ovi popuste malo I upakuju Moratu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
MailOnline Sport @MailSport
Manchester United eye Dortmund midfielder Julian Weigl after failing to land Eric Dier and Nemanja Matic
Manchester United eye Dortmund midfielder Julian Weigl after failing to land Eric Dier and Nemanja Matic
-
- Kontakt:
Telegraph Football @TeleFootball
Manchester United plan to use Wayne Rooney as makeweight in bid to hijack Romelu Lukaku move to Chelsea
Telegraph se smatra jako pouzdanim
Manchester United plan to use Wayne Rooney as makeweight in bid to hijack Romelu Lukaku move to Chelsea
Telegraph se smatra jako pouzdanim
Prica jeste pustena u eter od strane Uniteda ali sluzi, u to sam siguran, razbijanju garda Reala. Mou je jednom otjerao Lukakua, nece ga opet vracati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
How yes no. Navijaci sve znaju
"Prva prodaja Murinja u Unitedu ce biti prodaja Mate".

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Lukaku je novi clan Uniteda. PRC Celski 

Znaci 75 milki, iznenadjujuce.
Odlican, nest drugaciji spic koji svu snagu zasniva sa vanserijskim mogucnostima glede fizikalija.
Precizna ljevica, nije mu strano proigravanje saigraca,... i vrlo dobar jaran Labilnog.
Iskreno prizeljkivao sam Moratu al ni ovo nije losa opcija. Kak goc, daleeeeko bolja od Belottija.
Odlican, nest drugaciji spic koji svu snagu zasniva sa vanserijskim mogucnostima glede fizikalija.
Precizna ljevica, nije mu strano proigravanje saigraca,... i vrlo dobar jaran Labilnog.

Iskreno prizeljkivao sam Moratu al ni ovo nije losa opcija. Kak goc, daleeeeko bolja od Belottija.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 06 jul 2017, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.