Dobro, upravu si i za njega, Al recimo u zadnjih 5-6 godina je definitvno Melunovic nas najgori napadac. On je brate u svojih 20ak tekmi za nas postigao mizernih 5-6 golova. Taj penal je samo šlag na kraju, što se slažem da nije njegova krivica. To stoji.High je napisao/la: Bolji je od Nedima Hiroša. Ovom se zamjera što je promašio penal. To ga ne čini najgorim. Ako je iko kriv za to, onda je to Husref. Igraš utakmicu u EL, a nemaš predstavu da može biti svega, pa i penal, pa tako ne odrediš nikog da šuta.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Neće biti manje od 10.000, nema šanse, i to bez novoizgrađene tribine, utakmice nakon 13 godina neigranja na ovom stadionu i sl. Nikad ciganija, uvijek elita.Rahma je napisao/la:Sutra 13k u vrh glave, nadam se da picke sa terena nece izdati.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Sjećam ga se u prvoj tekmi protiv Čelika, haman gol zabio, letio tad po terenu, meni haman bilo i drago, kontam evo dobili smo pravo pojačanje...Zagor je napisao/la:jes brate, jes...High je napisao/la:
Nije on bio baš najgori. Imali smo ih sijaset takvih, loših, ali nije baš bio najlošiji.

Nagovorio sam jarana sutra da se učlani prije utakmice, trebao mu sutra dati i dres od nagradne igre, ali otišao danas, nahvatao neki džabana prevoz autom. Inače studira gore.
Prati Sarajevo, ali kaže daleko Koševo od doma.

Prati Sarajevo, ali kaže daleko Koševo od doma.

Ne prizivaj raskol na forumu.pitic je napisao/la:@High povedi sutra medžlis.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sram te bilo i sve koji razmisljaju kao i ti!!!fera je napisao/la:Njega ni u šali ne treba nazivati legendom lik odigrao jednu sezonu za sarajevo kad se sve sabere ako je i tolikojoker90 je napisao/la:Sajo je fino rekao neki dan da mu je FKS na prvom mjestu! Na čudne načine to pokkazuje, ali to ne daje za pravo pljuvačima da prozivaju našu legendu!SiouxLukavac je napisao/la: ..čim mu istekne ugovor.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
A ti?!joker90 je napisao/la:Sutra su na zapadu!![]()
- dynamodresden1
TobeYarabi je napisao/la:Svi u mongoliju!!!

High je napisao/la:A ti?!joker90 je napisao/la:Sutra su na zapadu!![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sioux je u glavnom gradu, vidimo se sutra
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate dođi kod mene, gledat' ćemo reprizu Velike nagrade Bahreina.joker90 je napisao/la:2:0(Said i Crnkić)
Sretno vama koji idete!

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Jučer vidio Saida na parkingu, tri sata kasnije zamalo sletio s mosta i poginuo. Pun gepek me zadržao na mostu, ostalo sve visilo u zraku. Eto kakav mi je on nafakaš.joker90 je napisao/la:Sutra su na zapadu!![]()
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Danas pada Dzingis kan !TobeYarabi je napisao/la:Svi u mongoliju!!!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sunce izlazi i zalazi, sve je kao i obično...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Alen1987, Armija1987, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, bordospartanac, Combattente87, COYGBiH, Djulboni, Evander, forgempp, Google Adsense [Bot], Hamagara, iliyaa8, JavierBosnia, johntravolta123, kanarinac, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mavi, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, Proximic, ristagrad, SamoDaKazeem, USB, Zeko87 i 407 gostiju.