FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ajde nađi gde sam pljuvao ignjatovića. Samo nađibi reću da ste u pravu. Jesam reko dovode nam igrace iz 4 lige a zna se na koga se odnosi i sa Jamajke . Nemoj srat vibste ti koji pljujete na igrace pa lizete a ja sano pljujem upravu
I da sam to reko da dovodimo polovnjake odnosi se na ovu jadnu upravu a ne igraceChinaglia je napisao/la:ne lazi sexore, pljuvao si Ignjatovica i govorio kako dovodimo polovnjake iz Srb
Da i to je bilo posle one utakmice sa Celikom prije 2 sezone u prvom kolu gdje sa ostatkom ekipe Ordaga bio ocajan, sta ti nije jasno cisto posteno moje videnje njegove igre posle utakmice, nego jesi nasao sta jos zanimljivo dok si mi prebirao po postovima?xeksor je napisao/la:aj nađi to gdje sam napisao ja za Ignjatovića. da je rupa od igrača.HElo je napisao/la:Otkud sad toliko povjerenje u Ignjatovica a neki dan si pisao da je rupa od igracaxeksor je napisao/la:i zaaboravi napisat da će u ovoj varijanti naj strelac ekipe bit Ignjatović sa 11 postignutih golova jer smajiću i Tanadari treba 69 kola da postignu gol.
Koliko se Sjećam Ignjatovića sam pomenuo samo nakon utakmice i pozitivnih komentara na forumu, da uprava ulozi napor i zavrsi mu radnu dozvolu sto prije da nebude slucaj kao sa lazaveskim.
za razliku od mene ovako si ti nekad komentarisao grače:
PostPostao/la HElo » 25 jul 2015, 21:35
Koji je ovaj Ordagic prevara od igraca
Jesam reko si da je prevara u 1 kolu pa se nisi javio 6 mjeseci pa si onda reko da je igracina. A ti nađi gdje sam ja pljuvo ignjatovića .
Aj ne seri rekao si da dva mjeseca niko ga nije htio i da samo kod nas moze igrati i nigdje vise, da ne trazim i kopiram po tvojim postovima nisam ja pacijent kao ti.xeksor je napisao/la:Jesam reko si da je prevara u 1 kolu pa se nisi javio 6 mjeseci pa si onda reko da je igracina. A ti nađi gdje sam ja pljuvo ignjatovića .
Pa ko psuje ignjatovića tu. Znas ti sta je pljuvanje. Kad ti dođe igrac i idigra prvu utakmucu i ti napises da je prevara. Jest upravu si . I sta sam ja lose i neistinu napisao da je ignjativić slobodan 2 mjeseca i niko ga nije htjeo. Jedinog igraca kojeg sam ja prozvao je smajić kojeg vlado forsira zbog tetka a koji za ovo sto je igrao pola pasa nije sastavio a kamo gol zabio. I onda mi je vlado pao u ocima nakon gostovanja jednog kad ga je smajićev otac tako izvređo da je ovaj samo sutio i skego ramenima sto mu sin neigra. E tako se igralo kod karića. Tako igrac repke muratović igra a ljudi mu sevsmijali kad ga je ubacio mikica da ugra a dajdza konjić na btribinama pomoćnog. Ajde idi spavaj i kad covjek hoće da pise normalno ovi rektalni alpunisti koji znaju sve i svasta pocnu srat.
izvini se sexore i razguli na spavanje
[quote="Chinaglia"]izvini se sexore i razguli na spavanje[/
E jadni mongoloidu idi podoji da sw smiris, a mozda i progovoris.
Ugodna noć svim iskrenim navijacima Slobode. A ovim paćenicima zelju da do jutra progledaju. Kako se macići btecaju kad ih nađes.
E jadni mongoloidu idi podoji da sw smiris, a mozda i progovoris.
Ugodna noć svim iskrenim navijacima Slobode. A ovim paćenicima zelju da do jutra progledaju. Kako se macići btecaju kad ih nađes.
Nemoj tako, ti rektalni alpinisti su ti kolege samo koristite razlicite "poligone za penjanje", ako svatas sta ti zelim recixeksor je napisao/la:Pa ko pćjuje ignjatovića tu. Znas ti sta je pljuvanje. Kad ti dođe igrac i idigra prvu utakmucu i ti napises da je prevara. Jest upravu si ibsta sam ja lose i neistinu napisao da je ignjativić slobodan 2 mjeseca i niko ga nije htjeo. Jedinog igraca kojeg sam ja prozvao je smajić kojeg vlado forsira zbog tetka a koji za ovo sto je igrao pola pasa nijebsastavio a kamobgol zabio. I onda mi je vlado pao u ocima nakon gostovanja jednog kad ga je smajićev otac tako izvređo da je ovaj samo sutio i skego ramenima sto mu sin neigra. E tako se igralo kod karića. Tako igrac reoke muratović igra a ljudi mu sevsmijali kad ga je ubacio mikica da ugra a dajdza konjić na btribinama pomoćnog. Ajde idi spavaj i kad covjek hoće da pise normalno ovi rektalni alpunisti koji znaju sve i svasta pocnu srat.

PS Za Smajica se slazem

Rektalni alpinista nije bilo tebi već mongoloidu i njemu ustupam i poligon.E hvala bogu da se slozimo u necemu. I to je napredakHElo je napisao/la:Nemoj tako, ti rektalni alpinisti su ti kolege samo koristite razlicite "poligone za penjanje", ako svatas sta ti zelim recixeksor je napisao/la:Pa ko pćjuje ignjatovića tu. Znas ti sta je pljuvanje. Kad ti dođe igrac i idigra prvu utakmucu i ti napises da je prevara. Jest upravu si ibsta sam ja lose i neistinu napisao da je ignjativić slobodan 2 mjeseca i niko ga nije htjeo. Jedinog igraca kojeg sam ja prozvao je smajić kojeg vlado forsira zbog tetka a koji za ovo sto je igrao pola pasa nijebsastavio a kamobgol zabio. I onda mi je vlado pao u ocima nakon gostovanja jednog kad ga je smajićev otac tako izvređo da je ovaj samo sutio i skego ramenima sto mu sin neigra. E tako se igralo kod karića. Tako igrac reoke muratović igra a ljudi mu sevsmijali kad ga je ubacio mikica da ugra a dajdza konjić na btribinama pomoćnog. Ajde idi spavaj i kad covjek hoće da pise normalno ovi rektalni alpunisti koji znaju sve i svasta pocnu srat.![]()
PS Za Smajica se slazem

Nisam stigao odgledati tekmu. Jel moze neko detaljniji izvjestaj kako su pojedinci odigrali pogotivo u vezi sa novim sistemom igre.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Najzanimljivije je ovo iščekivanje eventualnih pojačanja i kako ce se prilagoditi timu i igri. Nesto sto sam primjetio jučer je zalaganje koje je bilo vece nego u mnogim utakmicama prošle sezone, valjda se bore za mjesto. Malo dobre igre i pravom navijaču odmah srce kao Tusanj 

#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
-
- Kontakt:
Juče je bilo za pohvalu. Novi sistem izgleda dobro i biće zanimljivo kako će se svi snaći protiv nas. Odbrana beton. Umjesto Jahe moramo nekog dovesti Rustem ili Šisic iz Čelika. Todorović juče super. Cijela ekipa zalaganje kakvo nisam dugo dugo vidio kod nas. Tandir loše reakcija kad je promašio loptu pokazuje sve slabosti. Težak je lik ko tenk kad se ukopa moraš ga bukvalno pogoditi loptom. Ili Husica tu a Tandir klupa a pokusati dovesti špic kvalitetan Krpa ili Bekic. Ili neka nas iznenade kao sa Ignjatovicem. Sve u svemu zbog zalaganja i novi sistem juče je izgledalo više od solidnog.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
UO dajte nam 2 igrača klasna. Tri bi bilo extra. Bekic ili Krpic, Rustemovic ili Šisic, jos bi po meni godio iskusni Salcinovic da Ordaga se malo rastereti. Ne znam kakav je status ove dvojice u Čeliku. Tri ovakva pojacanja mi bi bili u borbi za sve ove sezone. Ordagic

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
zadnji vezni i napadac pod hitno, al da valjaju

-
- Kontakt:
@sara bi da nevaljaju

pa ja, nista prinove,**** vise prinove i ove ocel necel proigrat.
daj dvojicu da valjaju al odmaH.
odose pripreme kad ce se uigrat..
ma bice to sve dobro..
daj dvojicu da valjaju al odmaH.
odose pripreme kad ce se uigrat..
ma bice to sve dobro..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne svidja se meni ovo sa 3-5-2.
Nemamo mi igraca za toga. Lazevski ofanzivno nikakav- to znamo jbg, Todorovic tako-tako. A 80% akcija u toj formaciji ide preko bokova.
Ako te ljudi zabiju u 5-3-2 , tj da se ti bocni vrate u defanzivu i ostanu dole u liniji, ti si tu utakmicu izgubio.
A nase bocne priprodno vuce nazad u 5-3-2, jer su defanzivni bekovi obojica.
Da imas desno Dusana Hodzica ili ne znam Stevanovica, pa da drugi bek balansira. Ili lijevo Subica (voljnog da igra), pa da jedan bude ofanzivni, drugi defanzivni pa hajd. Ovako nista ba.
prvo poluvrijeme je to opet bilo solidno, nema govora.
ali drugo poluvrijeme nije vise ni 3-5-2 nego neka smijesna postavka bez sredine terena. Grahovac jadan umro, crklo dijete, sam pokriva. U zivotu sam svasta vidio, al formaciju sa jednim veznim, ono je bilo prvi put.
Najpozitivnija stvar jucerasnje utakmice su oni malci. Salkic je odlican igrac, dugo onakav potencijal nije izasao. Beganovic isto tako, a i Hodzic mali.vidi se da su igrali skupa kroz omladinski sistem. djeca tako iskusno djeluju na terenu,dobro se krecu, zatvaraju jedan drugog da je ono ljepota.
Salkic pomaze i ostaloj dvojici stopera jbt.
svima je jasno da nam trenutno treba dobar zadnji vezni i dobar spic, ako ostane Ordagic. Te onda ganjati jos jednog mozda prema naprijed pa ako se sta uspije.
Kostur postoji, ali sve zavisi od tih pojacanja. Tri vrunska (Rustemovic, Bekic i jos jedan playmaker), cak i ako ode Ordaga, i mi smo ekipa za potuc se sa svima.
ako ce vlado igrati 3-5-2, onda bolje i da ne dovodi Krpica nego spica koji zna igrati lopte u polju.
Nemamo mi igraca za toga. Lazevski ofanzivno nikakav- to znamo jbg, Todorovic tako-tako. A 80% akcija u toj formaciji ide preko bokova.
Ako te ljudi zabiju u 5-3-2 , tj da se ti bocni vrate u defanzivu i ostanu dole u liniji, ti si tu utakmicu izgubio.
A nase bocne priprodno vuce nazad u 5-3-2, jer su defanzivni bekovi obojica.
Da imas desno Dusana Hodzica ili ne znam Stevanovica, pa da drugi bek balansira. Ili lijevo Subica (voljnog da igra), pa da jedan bude ofanzivni, drugi defanzivni pa hajd. Ovako nista ba.
prvo poluvrijeme je to opet bilo solidno, nema govora.
ali drugo poluvrijeme nije vise ni 3-5-2 nego neka smijesna postavka bez sredine terena. Grahovac jadan umro, crklo dijete, sam pokriva. U zivotu sam svasta vidio, al formaciju sa jednim veznim, ono je bilo prvi put.
Najpozitivnija stvar jucerasnje utakmice su oni malci. Salkic je odlican igrac, dugo onakav potencijal nije izasao. Beganovic isto tako, a i Hodzic mali.vidi se da su igrali skupa kroz omladinski sistem. djeca tako iskusno djeluju na terenu,dobro se krecu, zatvaraju jedan drugog da je ono ljepota.
Salkic pomaze i ostaloj dvojici stopera jbt.
svima je jasno da nam trenutno treba dobar zadnji vezni i dobar spic, ako ostane Ordagic. Te onda ganjati jos jednog mozda prema naprijed pa ako se sta uspije.
Kostur postoji, ali sve zavisi od tih pojacanja. Tri vrunska (Rustemovic, Bekic i jos jedan playmaker), cak i ako ode Ordaga, i mi smo ekipa za potuc se sa svima.
ako ce vlado igrati 3-5-2, onda bolje i da ne dovodi Krpica nego spica koji zna igrati lopte u polju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ja ne znam sta nama treba,al znam da ne gotivim tu 352 formaciju. jel to ono kad smo u krupi igrali pa nas ljudi pojeli??
da se ogradim odma,nisam nikad u zivotu igro taj fudbal menadzer..tako da sam donji s tim vasim am dm fm dzem formacijama
da se ogradim odma,nisam nikad u zivotu igro taj fudbal menadzer..tako da sam donji s tim vasim am dm fm dzem formacijama

Mislim da bi ta formacija bila dobra za nas al bi se ta tri stopera moraju znat u dusu i bas uigrat, zatvarat jedan drugog.Sariel je napisao/la:ja ne znam sta nama treba,al znam da ne gotivim tu 352 formaciju. jel to ono kad smo u krupi igrali pa nas ljudi pojeli??
Vecina ekipa u nasoj ligi je navikla napadat te 442, 433 formacije tako da bi odbrana mogla bit kljuc nase igre u ovoj sezoni.
Vidilo se i juce da Zrinjski nista nije mogo u prvom poluvremenu, ne sto smo mi prejaki nego se jednostavno nisu snasli na nasu novu odbranu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.