FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
pozz svima evo i ja se prikljucujem ovoj temi....
da li ce stvarno kuyt preci u inter?? ako bi presao stvarno ne znam da li bi imao mjesta u prvih 11
da li ce stvarno kuyt preci u inter?? ako bi presao stvarno ne znam da li bi imao mjesta u prvih 11
ako dodje imace mjesta u prvih 11 jer je on Benitezov miljenik 

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Jel Moratti odradjuje onu suspenziju????????
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
trebalo bi, samo ne znam kako je bio sinoc na tribinama, ili je odradjuje na tribinamanevjernik je napisao/la:Jel Moratti odradjuje onu suspenziju????????

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
- Interista di cuore
- Kontakt:
Luca Antonelli,lijevi bek iz Parme prolazi medicinske pregleda nakon cega bi trebalo bit objavljeno da je Interov igrac...vjerovatno ce bit otkupljeno pola ugovora od Parme za 4 miliona eura.ne znam sto ce nam,al ajde dobrodosao u svakom slucaju...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Danas se obiljezava 100-ta godisnjica od rodjenja jednog od najvecih u historiji Intera i italijanskog fudbala opcenito-Giuseppea Meazze !!!!!!

Giuseppe Meazza roden je u Milanu 21. kolovoza 1910godine.Vecinu svoje karijere proveo je u Interu za koji u 361 susretu zabio 243gola.Smatra se jednim od najboljih talijanskih igraca u povijesti kao i najboljim napadacem kojeg je Italija ikad imala.Bio je voda momcadi sa ubojitim udarcem,nevjerojatnim driblinzima i profinjenim dodavanjima.Bio je prvi talijanski igrac koji je postao svjetski poznat kao i prvi igrac sa svojim osobnim sponzorom.Bio je poznat i po tome sto je noc prije utakmice spavao u bordelu.Danas stadion na kojem igraju Inter i Milan se sluzebno zove Stadio Giuseppe Meazza.
Karijera u Interu:
Meazza jos uvjek drzi rekord po broju zabijenih golova u debitantskoj sezoni sa 31golom u sezoni 1929-30.Sezonu prije dok Serie A jos nije postojala nego je prvenstvo bilo podjeljeno u dvije lige(Sjevernu i Centralno juznu) Meazza je u 29 utakmica zabio 38 golova u dobi od 18 godina.Sa Interom je osvojio 3 Scudetta(1930,1938,1940g.) i jos tri puta bio drugi(1933,1934,1935g.) 1 talijanski kup(1939g.) 3 puta je bio najbolji strijelac Serie A (1930,1936,1938g.) i 1929. godine dok jos nije postojala danasnja Serie A.Kasnije jos igrao u Milanu,Juventusu i Atalanti da bi se opet vratio u njemu najdrazi Inter 1946 godine i zavrsio karijeru.
Karijera u reprezentaciji:
Meazza je igrao za reprezentaciju na svjetskim prvenstvima 1934 i 1938godine na kojima je Italija bila pobjednik.Medu njegovim brojnim slavnim trenutcima posebno se istice polufinale svjetskog prvenstva 1938 godine protiv Brazila kada je za Italiju sviran sumnjiv jedanesterac i Meazza ga je odlucio izvesti, ali prvi izvodenju tog jedanesterca Meazzi su pale kratke hlacice no to mu nije narusilo koncentraciju pridrazo je hlacice rukama i zakucao loptu u mrezu "zbunjenog" brazilskog golmana Waltera i poslao Italiju u finale.Igrao je u 53 utakmice za Italiju i izgubio sam 6 puta.

Giuseppe Meazza roden je u Milanu 21. kolovoza 1910godine.Vecinu svoje karijere proveo je u Interu za koji u 361 susretu zabio 243gola.Smatra se jednim od najboljih talijanskih igraca u povijesti kao i najboljim napadacem kojeg je Italija ikad imala.Bio je voda momcadi sa ubojitim udarcem,nevjerojatnim driblinzima i profinjenim dodavanjima.Bio je prvi talijanski igrac koji je postao svjetski poznat kao i prvi igrac sa svojim osobnim sponzorom.Bio je poznat i po tome sto je noc prije utakmice spavao u bordelu.Danas stadion na kojem igraju Inter i Milan se sluzebno zove Stadio Giuseppe Meazza.
Karijera u Interu:
Meazza jos uvjek drzi rekord po broju zabijenih golova u debitantskoj sezoni sa 31golom u sezoni 1929-30.Sezonu prije dok Serie A jos nije postojala nego je prvenstvo bilo podjeljeno u dvije lige(Sjevernu i Centralno juznu) Meazza je u 29 utakmica zabio 38 golova u dobi od 18 godina.Sa Interom je osvojio 3 Scudetta(1930,1938,1940g.) i jos tri puta bio drugi(1933,1934,1935g.) 1 talijanski kup(1939g.) 3 puta je bio najbolji strijelac Serie A (1930,1936,1938g.) i 1929. godine dok jos nije postojala danasnja Serie A.Kasnije jos igrao u Milanu,Juventusu i Atalanti da bi se opet vratio u njemu najdrazi Inter 1946 godine i zavrsio karijeru.
Karijera u reprezentaciji:
Meazza je igrao za reprezentaciju na svjetskim prvenstvima 1934 i 1938godine na kojima je Italija bila pobjednik.Medu njegovim brojnim slavnim trenutcima posebno se istice polufinale svjetskog prvenstva 1938 godine protiv Brazila kada je za Italiju sviran sumnjiv jedanesterac i Meazza ga je odlucio izvesti, ali prvi izvodenju tog jedanesterca Meazzi su pale kratke hlacice no to mu nije narusilo koncentraciju pridrazo je hlacice rukama i zakucao loptu u mrezu "zbunjenog" brazilskog golmana Waltera i poslao Italiju u finale.Igrao je u 53 utakmice za Italiju i izgubio sam 6 puta.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
Antonelli ipak nece u Inter...kako me nerviraju vise ove glasine,jutros frajer prolazi medicinski a sad ne dolazi u Inter.nidje veze
valjda se Santon dobro oporavlja,pa nam ne treba novi bek.

ovo nisam znao. Koja legenda!nevjernik je napisao/la: . . .Bio je poznat i po tome sto je noc prije utakmice spavao u bordelu.Danas stadion na kojem igraju Inter i Milan se sluzebno zove Stadio Giuseppe Meazza.

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Cos Chelsea, Chelsea is our name!

imal dje ovih romica vjecito drugih

po ko zna koji put morao je suzu pustit
...
jos sada ESC protiv atletica uzeti i onda mozemo poceti ponovo sa dominacijom u italiji

po ko zna koji put morao je suzu pustit

jos sada ESC protiv atletica uzeti i onda mozemo poceti ponovo sa dominacijom u italiji
mozda nije proso medicinskiInterista di cuore je napisao/la:Antonelli ipak nece u Inter...kako me nerviraju vise ove glasine,jutros frajer prolazi medicinski a sad ne dolazi u Inter.nidje veze![]()
![]()

- Interista di cuore
- Kontakt:
izgleda da prodaju drugog beka Castellinia u Romu,pa Antonelli ostaje...svakako nije potreban,ocekujem da ovo bude sezona Il Bambina 

doveli su Gobbija, valjda im je on prvi izbor na lijevom bekuInterista di cuore je napisao/la:izgleda da prodaju drugog beka Castellinia u Romu,pa Antonelli ostaje...svakako nije potreban,ocekujem da ovo bude sezona Il Bambina
a mislim da je vrijeme da se Santon pocne koristit kao prvi izbor na LB, naravno samo da ga povrede zaobiju

- Unforgotten
- Kontakt:
Ma Santonu treba davati više šansi ove sezone definitivnoInterista di cuore je napisao/la:izgleda da prodaju drugog beka Castellinia u Romu,pa Antonelli ostaje...svakako nije potreban,ocekujem da ovo bude sezona Il Bambina

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
lijevi bek bar zasad nam je nepotreban.... mislim nebih rekao NE Baleu ili As.Coleu
, ali u ovom trenutku nam netreba nitko....
J.Zanetti i Santon po meni lijevi bekovi, a ako zatreba imamo i Chivua iako bi njega volio ponovo vidit na stoperu..

J.Zanetti i Santon po meni lijevi bekovi, a ako zatreba imamo i Chivua iako bi njega volio ponovo vidit na stoperu..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja se iskreno nadam da ce Santon ove sezone bit standardan na lijevom beku,al cisto sumnjam jer u Maiconu imamo jednog jako ofanzivnog beka,tako da mi se cini da ce Chivu i ove sezone bit najstandardniji tu...
kada bi odigrao jednu sezonu bez povreda na mjestu stopera sigurno bi bio medju 5 najboljih...a mozda kod rafe i dobije priliku na stoperu, jer zna sa loptom a rafa trazi da i stoperi sujeluju u igri...silenT. je napisao/la:lijevi bek bar zasad nam je nepotreban.... mislim nebih rekao NE Baleu ili As.Coleu, ali u ovom trenutku nam netreba nitko....
a sto se Bambina tice mislim da je on u najgoroj situaciji od svih mladih bekova...na njegovoj prirodnoj desnoj strani za "konkunrenciju" ima najboljeg beka na svijetu Maicona, a na lijevoj jednog, jedinog i najveceg Zanettia...tako da ako dobije bilo kakvu minutazu treba biti zadovoljan, ali ne treba se ni predavati, jer njegovo vrijeme tek dolazi uskoro ce imati slobodan put na obje strane tako da ce moci razvaljivat po bekovima kao i Zanetti
i ovaj huska se gura na sve strane 

furam se na tebe

- Interista di cuore
- Kontakt:
ovaj Hulle je najgori 

hule mrskodrk

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.