Halo dvadesetka koji si brojChinaglia je napisao/la:20klasik je napisao/la:Jel Husic uso sad, koji je broj?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Halo dvadesetka koji si brojChinaglia je napisao/la:20klasik je napisao/la:Jel Husic uso sad, koji je broj?
8 je omladinac, a za Djordjilovica i ne znam da je na terenu :lol:katarakta je napisao/la:Jel Djordjilovic osam ili 11
Svakako nemaju pojma ni jedan. Ozbiljno, ako štedimo, nabit nogom to sve, uključujući Karlosa, Salihovića, Tandira i **** materine. Bolje jedan pravi nego pet lošihChinaglia je napisao/la:8 je omladinac, a za Djordjilovica i ne znam da je na terenukatarakta je napisao/la:Jel Djordjilovic osam ili 11
Čekaš da izgubimo. Nećeš, razbojniče!xeksor je napisao/la:Prvo u ove pripremne utakmice nekomentarisem jer iste sluze za probe bojedinih igraca itd, sa onim sto imamo i sa onakom uigranom ekipom zrinjskog uopste nije los rezulatat na kraju. Cekam prvo kolo pa onda komentarisem igru itd.
Tandir, Smajic, Zilkic, Salihovic.Ali Smajicu sad menadzer Felix Sturmxeksor je napisao/la:i zaaboravi napisat da će u ovoj varijanti naj strelac ekipe bit Ignjatović sa 11 postignutih golova jer smajiću i Tanadari treba 69 kola da postignu gol.
Jedne godine Mikellini bio najbolji strijelac ekipe kad su nam prekidi bili jedino oruzje,a Kuduz prije njega isto bio strijelac glavni i djoker iz rukava za kraj utakmice kad se ganja rezultat.xeksor je napisao/la:i zaaboravi napisat da će u ovoj varijanti naj strelac ekipe bit Ignjatović sa 11 postignutih golova jer smajiću i Tanadari treba 69 kola da postignu gol.
Sta kad pravi ima tri zuta,crveni,povredu? Mora biti zamjena koja koristi priliku da se nametne pa taman da su gore pobrojani.katarakta je napisao/la:Svakako nemaju pojma ni jedan. Ozbiljno, ako štedimo, nabit nogom to sve, uključujući Karlosa, Salihovića, Tandira i **** materine. Bolje jedan pravi nego pet lošihChinaglia je napisao/la:8 je omladinac, a za Djordjilovica i ne znam da je na terenukatarakta je napisao/la:Jel Djordjilovic osam ili 11
Otkud sad toliko povjerenje u Ignjatovica a neki dan si pisao da je rupa od igracaxeksor je napisao/la:i zaaboravi napisat da će u ovoj varijanti naj strelac ekipe bit Ignjatović sa 11 postignutih golova jer smajiću i Tanadari treba 69 kola da postignu gol.
Pa ima pravo da pogrijesi,jbg strucnjaci u slobodi otjerase i ismijase Memisevica i Besirovica pa isti odlicni igraci.HElo je napisao/la:Otkud sad toliko povjerenje u Ignjatovica a neki dan si pisao da je rupa od igracaxeksor je napisao/la:i zaaboravi napisat da će u ovoj varijanti naj strelac ekipe bit Ignjatović sa 11 postignutih golova jer smajiću i Tanadari treba 69 kola da postignu gol.
aj nađi to gdje sam napisao ja za Ignjatovića. da je rupa od igrača.HElo je napisao/la:Otkud sad toliko povjerenje u Ignjatovica a neki dan si pisao da je rupa od igracaxeksor je napisao/la:i zaaboravi napisat da će u ovoj varijanti naj strelac ekipe bit Ignjatović sa 11 postignutih golova jer smajiću i Tanadari treba 69 kola da postignu gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.