FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel moguće da je Tandir ovo promašio? Da li je ovo moguće.
nek igra carlos istu ulogu ovaj ko da ne igra, joj tandiraChinaglia je napisao/la:Jaha je jedini destruktivac trenutno u ekipi, mozda bi u ekipu upao Hairlahovic umjesto njega, cime bismo igrali bez desruktivca, ali Hairlahovic je povrijedjenSkojevska je napisao/la:Jahic u prvoj

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jel ovo tandir promasi loptu
bravo Azire, nadam se da ce mu igranje u kontinuitetu pomoci da bude sigurniji na golu, da ne pravi pogreske
odlican za sada, da ga ne ureknem
odlican za sada, da ga ne ureknem
meni se cini da nije ni krenuo na nju :mrgreen:xeksor je napisao/la:Jel ovo tandir promasi loptu
nece taj potrcat, njemu lopta mora na noge doci :mrgreen:
hahahhaah, dobra treba mu alić dat masnije supe od puretineChinaglia je napisao/la:meni se cini da nije ni krenuo na njuxeksor je napisao/la:Jel ovo tandir promasi loptu
nece taj potrcat, njemu lopta mora na noge doci
I svidja mi se ova kombinacija bijeli dres crveni sorc i stucne
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ne valja ovo ništa.klasik je napisao/la:I svidja mi se ova kombinacija bijeli dres crveni sorc i stucne

Ako nista sa ovom formacijom smo siguriniji u odbrani.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Vladika Tuzlanski Massimiliano Allegri
sa ovom formacijom cemo iznenaditi mnoge u ovoj nasoj napacenoj ligi

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nije ovo lose. Naravno svi vidimo mane, kao i jagodica, ali ovo je pripremna. Ako je izstina za Hajrulahovica da duze odsustvuje, steta, od njega sam ocekivao da proigra ove sezone. Ako nista, dobro je ponovo gledati utakmice crvenih 

#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
-
- Kontakt:
Super ovo izgleda za sada sve. Formacija koja bi mogla biti super niko kod nas ne igra zid pred golom. Jos dok se to poslozi i uigraju se. Jojj sto bi nam legao Rustem umjesto Jahe i u špicu neko umjesto Tandare. Bekic ili Krpa. Bili bi top. Ordaga 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Napravi bolje ako znas, mada sumnjamNKMramor je napisao/la:Ne valja ovo ništa.klasik je napisao/la:I svidja mi se ova kombinacija bijeli dres crveni sorc i stucne![]()
![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Samo sumnjajklasik je napisao/la:Napravi bolje ako znas, mada sumnjamNKMramor je napisao/la:Ne valja ovo ništa.klasik je napisao/la:I svidja mi se ova kombinacija bijeli dres crveni sorc i stucne![]()
![]()

Zilkicu idiote, da je odigrao pas na vrijeme, bila bi cista sansa
Hadzic za Muminovica, Grahovac za Jahu, Smajic za Kazelica?
Jedan grad, jedna ljubav!
ne znam sta bih rekao, uglavnom se branimo, ako ce nam taktika bit da igramo na kontre, onda mi se to uopste ne svidja, al dobro, ako bude dalo rezultate, ko te pita
inace nisam ljubitelj formacije s tri igraca pozadi, nit sam ikad imao povjerenje u istu
inace nisam ljubitelj formacije s tri igraca pozadi, nit sam ikad imao povjerenje u istu
Tandir, Smajic i Zilkic NIKADA ZAJEDNO NE SMIJU BIT NA TERENU, osim ako to nije zagrijavanje
Niko, niko, samo Sloboda
20klasik je napisao/la:Jel Husic uso sad, koji je broj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.