DBR1987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Osommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DBR1987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajlijica1946 je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Osommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nešto kao što radi oficijelni youtube kanal od FK Sarajevo ?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Najava je super, ali mislim da bi bilo lijepo da se neko potrudi i radi preglede svih utakmica Sarajeva kao ona 1921tv kod komšija. Mislim to bi super bilo.
I meni je ličilo sve, al kad bolje pogledaš, nije isto. Za onu ekipu se znalo da nema kvaliteta, protiv konobara iz San Marina dobili ukupno 0:2, a ovi sad znaju, znamo svi da znaju, vidjeli smo u Moldaviji u drugom dijelu. Samo treba stisnut muda i napast od prve minute, a ja lično očekujem 2:0 ili 3:1.Mokes je napisao/la:Mogla bi biti repriza ovog
heat je napisao/la:Trener golmana Zarije i predsjednik kluba Andrian Bogdan se obratio novinarima na press konferenciji održanoj večeras, te je poručio:
"Jako nam se svidio grad Sarajevo i drago nam je što igramo na terenu na kojem su se otvarale Olimpijske igre. Došli smo s velikim očekivanjima. Bitna nam je pobjeda ovdje. Znamo da će na Koševu biti dosta navijača, no dati ćemo sve od sebe da prođemo u naredno pretkolo", rekao je, te dodao:
"U drugom poluvremenu je u prošloj utakmici dominiralo Sarajevo. Najviše se plašimo timske igre Sarajeva. Ne mogu izdvojiti niti jednog igrača pojedinačno".
Medijima se obratio i desni igrač kluba Igor Cigirlaš koji igra u vezi, na desnoj strani, a sposoban je odigrati i na poziciji desnog beka:
"Želim da vam se zahvalim. Put je bio dug, no grad je lijep. Ovo je moj drugi put u Sarajevu i nadamo se sutrašnjoj pobjedi".
Šta je ovo??? Ljudi došli u sred Sarajeva i najavljuju pobjedu astagfirullah. Braćo sutra svi na Koševo aBd InshAllah.
Ako mene pitas ja ne bih rizikovao, uzeo bih bar dan ranije kartu.Rahma je napisao/la:Šta mislite hoćel biti rasprodat istok, da li će se ispred stadiona moći kupiti karta za tu tribinu?
Ma moći će, ne dolazi Barcelona. Ovo što raja uzima, uzimaju većinom zapad, a i sumnjam da će prije utakmice više od dvije - dvije i po milje kupit. Na dan tekme bude navala.Rahma je napisao/la:Šta mislite hoćel biti rasprodat istok, da li će se ispred stadiona moći kupiti karta za tu tribinu?
Ma hoce ba, pa ne dolazi nam Real Madrid, istok prima 7 milja a nas ce sve zajedno biti malo vise od te cifre.Rahma je napisao/la:Šta mislite hoćel biti rasprodat istok, da li će se ispred stadiona moći kupiti karta za tu tribinu?
Zar ti nisi negdje kod stadiona?Rahma je napisao/la:Nisam iz grada, tako da mi se ne isplati baš uzimati prije. Hvala vam momci.
Ako bas mora..TobeYarabi je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan i sa 4-0
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Pitaristok, r3m1, riki46 i 48 gostiju.